Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про LaFaStore

Інна рекомендує цей магазин
7 вересня 2026 р.

Купив: USB аудіоінтерфейс Audient ID4 MKII, Замовлення №2460

Все чудово сподобалось дуже дякую !
Даниил рекомендує цей магазин
5 вересня 2026 р.

Купив: USB аудіоінтерфейс Focusrite Scarlett 2i2 3rd Gen, Замовлення №2387

Чудовий інтерфейс для домашнього запису. Магазину дякую за швидку доставку!
Олександр Сцекевич рекомендує цей магазин
2 вересня 2026 р.

Купив: Синтезатор Yamaha PSR-E383, Замовлення №2448

Гарний інструмент для навчання, усе зрозуміло й зручно. Приємно, що товар був у наявності й не довелося чекати. Дякую за якісний сервіс!
Stasaf рекомендує цей магазин
1 вересня 2026 р.

Купив: Програвач вінілових дисків Audio-Technica AT-LP60X Black, Замовлення №2490

До товару взагалі питань немає, все відповідає опису. До магазину теж, відправили вчасно, дуже відповідальна і чемна адміністрація крамниці.
Кристина Лаврова рекомендує цей магазин
30 серпня 2026 р.

Купив: Програвач вінілових дисків Audio-Technica AT-LP60X Black, Замовлення №2457

Давно хотіли програвач цей варіант повністю виправдав очікування. Звук дуже приємний та ціна хороша Дякую магазину за оперативність
Zakhar Magerovskiy рекомендує цей магазин
29 серпня 2026 р.

Купив: Аудіоінтерфейс Yamaha URX22C, Замовлення №17473

Придбав аудіоінтерфейс на сайті, через декілька днів був вже у мене. Боявся, що платне програмне забезпечення, яке зачасту Yamaha надає для своїх товарів буде недійсним, чи відсутнім, але все було на місці та працювало одразу, не бачу причин не рекомендувати цей магазин.
vladimir рекомендує цей магазин
28 серпня 2026 р.

Купив: Цифрове піаніно KAWAI ES120, Замовлення №2483

Професійно і ввічливо, докладно отримав бажану інформацію про продукт, про умови оплати і доставки. Узгодили всі технічні нюанси, і наявність додаткових товарів. Персонал магазину зручно для мене виконав пошук під замовлення, швидко вирішив запитання, і запропонував на додатковий товар вигіднішу ціну, ніж у інших. Товар надійшов у найкоротший термін. Цілий, якісний, відповідає всім моїм очікуванням. Бажаю компанії LaFaStore постійного зростання продажів, і щирих задоволених клієнтів!
Алексей рекомендує цей магазин
28 серпня 2026 р.

Купив: Цифрове піаніно NUX NPK-10 Black, Замовлення №2453

Окреме дякую магазину за допомогу з вибором. Покупкою повністю задоволений
n9g528m7dd рекомендує цей магазин
27 серпня 2026 р.

Купив: Fender cd60, Замовлення №2479

Вчасно, без нарікань і смачна ціна?
DanielKoriakin рекомендує цей магазин
26 серпня 2026 р.

Купив: Студійні монітори (пара) К MULTIMEDIA iLoud Micro Monitor White Special Edition, Замовлення №2482