Купив: USB аудіоінтерфейс Audient ID4 MKII, Замовлення №2460
Купив: USB аудіоінтерфейс Focusrite Scarlett 2i2 3rd Gen, Замовлення №2387
Купив: Синтезатор Yamaha PSR-E383, Замовлення №2448
Купив: Програвач вінілових дисків Audio-Technica AT-LP60X Black, Замовлення №2490

Купив: Програвач вінілових дисків Audio-Technica AT-LP60X Black, Замовлення №2457
Купив: Аудіоінтерфейс Yamaha URX22C, Замовлення №17473

Купив: Цифрове піаніно KAWAI ES120, Замовлення №2483

Купив: Цифрове піаніно NUX NPK-10 Black, Замовлення №2453
Купив: Fender cd60, Замовлення №2479

Купив: Студійні монітори (пара) К MULTIMEDIA iLoud Micro Monitor White Special Edition, Замовлення №2482