Відгуки про StarTOP

Love Cat рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: апаратний криптогаманець Ledger Nano S Plus Matte Black, Замовлення №406820501

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

купував гаманець леджер. Все було супер. Швидко, оперативно та ціна дуже приємна. Рекомендую цього продавця. Особливо сподобалося відмінне ставлення до листування та зрозумілі відповіді на всі мої дурні питання)
Aliona Aleinikova рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Веб-камера Insta360 Link 2 (CINSABNB), Замовлення №408627261

Boss не рекомендує цей магазин
Вчора

Хотів купити: Веб-камера Logitech MX Brio 4K Graphite (960-001559,960-001548), Веб-камера Logitech MX Brio 4K Black (960-001558), Замовлення №410428083

Замовив. Замовлення прийняли, а товар відсутній. Навіть після дзвінка менеджера про відсутність товару, на сайті продавця і Hotline товар в наявності. Неприємно! Не рекомендую цей магазин!
Oleg Filonenko рекомендує цей магазин
13 червня 2026 р.

Купив: Миша Razer Basilisk V3 USB Black (RZ01-04000100-R3M1, RZ01-04000100-R3U1), Замовлення №409090526

все було швидко і чітко, дякую магазину
Сергей Пиндюра рекомендує цей магазин
11 червня 2026 р. На модерації

Купив: Миша SteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx (62612), Замовлення №976

Замовляв мишку SteelSeries, все прийшло швидко, ви топ! Дякую вам)
Андрій Беднарський рекомендує цей магазин
6 червня 2026 р.

Купив: Philips Sonicare 5100, Замовлення №408590030

Anort рекомендує цей магазин
5 червня 2026 р.

Купив: SSD накопичувач Officially for PS5 M.2 with Heatsink WD SN850P 8TB (WDBBYV0080BNC), Замовлення №7394

Чудовий магазин. Замовляв тут SSD. Був попереджений, що йти він буде довго. Прийшов у гарному стані, без пошкоджень і працює, як і очікувалося. Дійсно йшов довго - навіть довше, ніж обіцяли. Але все компенсує ціна, значно нижча за ринкову. І враховуючи, що ціни на пам’ять, коли диск приїхав, підскочили в космос, магазин ціну не підняв. Тому якщо Вам не горить і виготові почекати то можу рекомендувати
ESHIN рекомендує цей магазин
4 червня 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном SkullCandy BT Crusher ANC 2 True Black (S6CAW-R740), Замовлення №4326097952770704

Vlad Medvedev рекомендує цей магазин
1 червня 2026 р.

Купив: Миша Razer Basilisk V3 USB Black, Замовлення №406312968

Alex Gubsky не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
15 квітня 2026 р.

Хотів купити: Клавіатура Logitech G915 X LIGHTSPEED Wireless Tactile White (920-012690)

Дуже дивний продавець, наче все ок, оплатив на сайті через Prom, навіть доплатив за зміну товару, чекаєш довго і тобі кажуть гуляй, не повезло, хоча на сайті вказано як в наявності з моменту коли я замовляв, просто подорожчало на тисячу. Я був би не проти доплатити цю тисячу та почекати вже своє замовлення, але продавець ніяких альтернатив не запропонував окрім повернення коштів.