Відгуки про StarTOP

Леонід Прокопчук рекомендує цей магазин
8 липня 2025 р.

Купив: Графічний планшет Huion H950P, Замовлення №348947844

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Після замовлення продавець блискавично зконтактував та запропонував доречну альтернативу товару, який у нього на той момент закінчився. В результаті її й купив, користуюсь, більш ніж задоволений. Ціни в продавця актуальні та більш ніж притомні. Відповідає швидко, не цурається відповісти на питання задане поза бізнес-годин. Коротше, сервіс - топчік, 10/10.
Antin рекомендує цей магазин
12 березня 2025 р.

Купив: Електронна книга з підсвічуванням Amazon Kindle 11th Gen. 2024 16Gb Matcha, Замовлення №334470288

Мав досвід негативних спроб замовити цей товар у інших продавців (через невідповідність цін на сайті та при оплаті карткою відмовлявся від замовлення). У цьому магазині ціна на сайті та при оплаті карткою відповідні. Товар доставлено у вказаний термів. Абсолютно новий у новій упаковці.
Andrey рекомендує цей магазин
19 лютого 2025 р.

Купив: Сhromecast Google Chromecast 4K with Google TV Snow (GA01919), Замовлення №2796

Товар в заводской упаковке (плёнке). Доставка в заявленные сроки. 17.02 оплатил и 18.02 получил на Новой Почте. Давно хотел взять именно эту модель ТВ приставки за ее мобильность. С покупкой проектора, поводов откладывать эту покупку не стало!)) Спасибо!...))) Рекомендую магазин «Стар ТОП».
Stedera рекомендує цей магазин
12 лютого 2025 р.

Купив: Миша ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition (90MP02W0-BMUA00), Замовлення №2433

Трохи напрягала низька ціна, проте товар оригінальний, відправили в узгоджений термін, все чудово
Taylor “NatureWorld5” Darson рекомендує цей магазин
28 грудня 2024 р.

Купив: Карта пам'яті Samsung 512 GB microSDXC UHS-I U3 V30 A2 Pro Ultimate + Reader (MB-MY512SB), Замовлення №1356

Хороший магазин Стар ТОП рекомендую, адекватные цены на рынке, быстрая доставка. Отдельная благодарность консультанту магазина за профессионализм, прошаренность в железе и помощь при выборе с подсказками.
Tim Loy рекомендує цей магазин
22 грудня 2024 р.

Купив: Миша Logitech G304 Lightspeed Black (910-005284, 910-005286), Замовлення №320049603

В даного продавця замовив мишку logitech g304, яка вияавилась дефектною, про що я тут написав розгорнутий відгук. Продавець зконтактував зі мною і запропонував замінити її на logitech g305 без доплати, незважаючи на те, що вона є дорожчою. G305 чудово працює, без нарікань. Дякую за швидке вирішення проблеми.
Ірина Шклярова рекомендує цей магазин
12 липня 2024 р.

Купив: Пляшка для води з неіржавкої сталі Under Armour Command 710 мл Black, Замовлення №13625

Рекомендую цього продавця, товар відповідає дійсності, все швидко та якісно! Перший раз продавець відправив товар, але, на жаль, на новій пошті його пошкодили при транспортуванні, відправила фото з пошкодженням, товар без проблем замінили і вже через 2 дні я отримала нову посилку Моя щира рекомендація!!!
KaPusta рекомендує цей магазин
3 липня 2024 р.

Купив: Екшн-камера GoPro HERO11 Black (CHDHX-111-RW, CHDHX-112-RW), Замовлення №296946108

Швидко зв'язались та отримали товар. Ціна та якість відповідає! Дякую!
Дякуємо за відгук!
dan xan рекомендує цей магазин
2 липня 2024 р.

Купив: Фітнес-браслет Fitbit Charge 5 Black/Graphite Stainless Steel (FB421BKBK), Замовлення №296908591

Заказал фитнес браслет Fitbit Charge 5, всё пришло быстро и в отличном состоянии, без каких-либо проблем.