Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Купив: Ноутбук HP Victus 16-d1102nw (75L44EA), Замовлення №450
Купив: Ноутбук HP OMEN 16-n0222nw (75L56EA), Замовлення №432
Купив: IP-камера відеоспостереження IMOU Rex (IPC-A26LP), Замовлення №414
Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming F15 FX507ZC4 (FX507ZC4-HN018), Замовлення №407
Купив: Духовка газова Freggia OGSB64X, Замовлення №402
Купив: Планшет Lenovo Tab M10 (3rd Gen) 4/64GB Wi-Fi Storm Grey (ZAAE0027UA, ZAAE0050PL), Замовлення №399
Купив: Процесор Intel Core i3-10105 (BX8070110105), Замовлення №394
Купив: Зволожувач повітря Xiaomi Smart Humidifier 2, Замовлення №380