Купив: Офісне крісло для персоналу IKEA MARKUS (105.218.58), Замовлення №000250842
Купив: Комод HEMNES , 8 ящиків, біла морилка, 160х96 см, Замовлення №994
Купив: https://hejikea.com.ua/kallax-knyzhkova-shafa-bilyi-morenyi-dub-77kh147-sm/, Стелаж KALLAX , білий морений дуб, 77х147 см, Замовлення №988
Купив: Офісне крісло MARKUS Vissle темно-сіре, Замовлення №934
Купив: dagotto Підніжка чорна, Замовлення №840
Купив: MAMMUT Дитячий стіл, закритий/ вуличний, білий, 77х55 см, MAMMUT Стілець дитячий, кімнатний/вуличний/бузковий, Книжкова шафа KALLAX, біла, 77?147 CM, Замовлення №903
Купив: Торшер зі змінною лампою / с абажуром (плафоном) IKEA ARSTID латунь белый (003.213.17), Замовлення №Замовлення №896
Купив: Плита для підлоги RUNNEN, Замовлення №751
Купив: Офісне крісло для персоналу IKEA MARKUS (702.611.50), Замовлення №854
Купив: Тюль IKEA LILL тюль, полиэстер, 2 шт, 280x300 см, белый (100.702.62), Замовлення №20451158021339