Відгуки про RealPhone

Михаил Скрупский рекомендує цей магазин
12 лютого 2026 р.

Купив: Навушники TWS Xiaomi Redmi Buds 6 Pro Space Black (BHR9307GL), Замовлення №003-4061

Покупал наушники Xiaomi Redmi Buds 6 Pro все прошло хорошо)
Відповідь представника «RealPhone»
Доброго дня. Дякуємо Вам за позитивний відгук. Із повагою, RealPhone.
ruby рекомендує цей магазин
23 грудня 2025 р.

Купив: Планшет Apple iPad Pro 13 2024 Wi-Fi 512GB Space Black (MVX43), Замовлення №003-2180

Замовив даний товар, але, через мою недбалість, не дочитав повний опис товару до кінця і зробив замовлення товару і оплатив. Мені передзвонили і попередили що товар іде без коробки. Попросив щоб вернули гроші, і в той же день, мені повернули гроші без зайвих проблем.
Відповідь представника «RealPhone»
Щиро вдячні за позитивний відгук. Із повагою, RealPhone!
Kvaz рекомендує цей магазин
11 листопада 2025 р.

Купив: Фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 9 Pro Obsidian Black (BHR8710GL), Замовлення №003-0304

Відправили замовлення в день оплати, отримав наступного дня. Пакування оригінальне , плівки цілі, комплект повний. Пакування було трохи пошкоджене але товар абсолютно цілий. Задоволений ціною і швидкістью відправки. Видаткова накладна присутня.
Відповідь представника «RealPhone»
Доброго дня! Дякуємо Вам за покупку та позитивний відгук. Вам вдалого користування та приємних емоцій від браслету. Із повагою, RealPhone :)
Кate13 рекомендує цей магазин
1 листопада 2025 р.

Купив: Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 5s Black, Замовлення №003-0053

Щетка супер! Приятно удивили цены! персонал приветливый
Відповідь представника «RealPhone»
Доброго дня! Дякуємо Вам за покупку та вдалого користування. Із повагою, RealPhone :)
lizaver91 рекомендує цей магазин
25 жовтня 2025 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame Bot L20 Ultra Complete White, Замовлення №002-9734

Дуже гарний пилосос! Магазин швидко відправив!
KILOTOS рекомендує цей магазин
1 серпня 2025 р.

Купив: Навушники TWS JBL Tune Beam 2 Black (JBLTBEAM2BLK), Замовлення №002-8299

Купував в даному магазині навушники. Ціна на них була найкращою, відправили їх швидко (оплатив десь після обіду і в той же день увечері їх відправили), товар новий і з заводськими пломбами, видаткову накладну та гарантійний талон разом з товаром прислали.
Відповідь представника «RealPhone»
Дякуємо Вам за покупку і приємний відгук. Вдалого користування та будемо раді подальшій співпраці. Із повагою, RealPhone.
Дмитрий Николаевич рекомендує цей магазин
10 липня 2025 р.

Купив: realme 14 Pro 8/256GB Suede Gray, Замовлення №002-7874

Все чудово ?!!! Все на вищому рівні !Магазин рекомендую!!!!
Відповідь представника «RealPhone»
Гарно дякуємо Вам за позитивний відгук. Нам дуже приємно і будемо сподіватися на подальшу співпрацю. Із повагою, RealPhone!
Zilagar рекомендує цей магазин
3 липня 2025 р.

Купив: Миша Logitech MX Master 3S Black (910-006556), Замовлення №я його не знаю

На жаль в мене вийшла ситуація коли мишка приїхала з браком не із за магазину а із-за проблем самого виробника, магазин прийняв її назад зробив діагностику та повернув мені кошти, в цілому задоволений підтримкою та оперативністю. Дякую магазину за співпрацю
Відповідь представника «RealPhone»
Дякуємо Вам за приємний відгук. Вдалих покупок та виключно приємних емоцій від них! Із повагою, RealPhone.
ParadoX не рекомендує цей магазин
14 червня 2025 р.

Хотів купити: Смарт-годинник Amazfit GTR 3 Thunder Black

Замовлення прийняли. Плату за товар отримали. А самого товару в наявності немає. Тепер очікувати повернення коштів. Тому придбати у іншому місці неможливо.
Відповідь представника «RealPhone»
Доброго дня. Нам прикро, що склалась дана ситуація. Як правило, знімаємо із продажу все своєчасно. Ми цінуємо клієнтів і їх час, тому із нашої сторони кошти були повернуті Вам протягом 1 год часу (прикріпимо відповідну квитанцію). Якщо Вам вони не надійшли у цей період, скоріш за все, через регламент банку. Вам дякуємо за вибір та вдалих покупок.
Elcin Mammadov рекомендує цей магазин
13 червня 2025 р.

Купив: Газонокосарка-робот Dreame Roboticmower A1 (MLLA7110), Замовлення №002-7254

Очень оперативно отправили, заказом доволен. Магазину спасибо!
Відповідь представника «RealPhone»
Вам дякуємо за покупку та вдалого використання! Із повагою, RealPhone.