Хотів купити: WD Red Plus 4 TB (WD40EFPX), Замовлення №SM0832002
Купив: Новий Станція живлення BE COOL Powerstation до 300Вт, Замовлення №SM0818716
Купив: Планшет 10.4, Замовлення №SM0809344
Сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати

Купив: Смартфон Apple iPhone 11 64GB Black (MWLT2), Замовлення №SM0743176

Купив: Телевізор 32, Замовлення №SM0759222

Купив: навушники Razer Kraken Multi Platform Mercury Edition, Замовлення №SM0579218

Хотів купити: Планшет 8

Купив: Nothing Phone , Замовлення №SM0769772