Відгуки про TechnoHub

Igor Lizarazu не рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Хотів купити: pocketbook 629

Будьте уважні! Мілкі шахраї. Навіть негативні відгуки підчищаються, не знаю яким чином, але факт . Неоднаразово замічав. Не рекомендую магазин
Сурик Евген рекомендує цей магазин
9 лютого 2025 р.

Купив: JBL Charge 5 Grey, Замовлення №5655964

Колонку отримано. Оригінал. Ціна одна з найнижчих на момент замовлення. Проблем не виникал
Сергей Книга не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
6 лютого 2025 р.

Хотів купити: Пилосос безмішковий Karcher VC 3 ERP (1.198-053.0)

Заказал пылесос Karcher VC 3 ERP (1.198-053.0) (Замовлення 66588), Прислали на почту данные заказа, 3 дня прошло - тишина, позвонил им, сказали, что у них ошибка в базе, что моего заказа не видят, я сказал, что заказ в силе, обещали перезвонить, сутки прошли -тишина, звоню в магазин - операторы все заняты
Відповідь представника «TechnoHub»
Добрый день, Сергей. Мы проверили данные заказа 66588 - его нет у нас в CRM, как и сказал вчера в 17:44 вам менеджер. То есть заказ может быть и был, но у нас нет про это фактических данных. В учётной системе такого номера просто нет. Про "обещали перезвонить" и прошли "сутки": вы пишите заведомо не верную информацию, так как звонили вы: 05.02.2025 в 17:44 А именно под конец рабочего дня Сегодня - 06.02.2025 - 12:44 Сутки не прошли - менеджер передал техническом специалисту задание про поиск утерянного заказа, а сам менеджер ожидает ответа от отдела закупки про возможность заказа данного товара. И когда мы все данные будем иметь на руках - перезвоним как и сообщали. Решать такого рода тех. ошибку сиюминутно мы не можем ибо это не возможно. Ожидайте от менеджера звонка, как будет информация
Инна Твердохлеб рекомендує цей магазин
5 лютого 2025 р.

Купив: ASRock Z790 PG Lightning/D4, Замовлення №5549348

Цена на материнскую плату на 2500 грн дешевле всех. Удивила цена, решил попробовать. Оплата была наложенный платёж + попросили задаток для отправки по почте 450 грн. Получил через 2 дня. Новая, внутри в плёнках всех. Хороший продавец - могу рекомендовать к сотрудничеству.
Відповідь представника «TechnoHub»
Добрый день. Спасибо за оценку нашей работы. Приятного Вам пользования. С уважением, команда Thub!
Oleksandr Polishchuk рекомендує цей магазин
31 січня 2025 р.

Купив: Ноутбук ASUS ROG Strix G16 G614JI (G614JI-N3138), Замовлення №5535616

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купівля ноутбука була цілим квестом. Спочатку в іншому магазині, 3 тижні годували обіцянками, але так і не привезли. Тут, хоч і сказали, що чекати до 10 днів, але вклалися в обіцяний термін. Сервіс і відношення др клієнта, гарне. Єдине, що, по результату довелося заплатити більше ніж вказано на хотлайні, бо в процесі замовлення ціна змінилася.
Відповідь представника «TechnoHub»
Добрий день. Дякуємо за оцінку нашої роботи. З повагою, команда Thub!
Дмитрий Зіменков КВ-94 рекомендує цей магазин
24 січня 2025 р.

Купив: Монітор AOC Q27G2E/BK, Замовлення №66439

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, фіскальний чек

Відповідь представника «TechnoHub»
Добрий день, Дмитре. Дякуємо за відгук. Монітор що ви замовили спочатку - дуже дефіцитний, тому що фактично знятий з виробництва і залишаються лише залишки у постачальників і то, вони рідкісні. А з огляду на те, що у нього дуже багато альтернатив, які часто дешевші і не гірші, - ми завжди можемо запропонувати їх і вказати, чому варто звернути на них увагу. Якщо говорити про фірму AOC (вона ж TPV) - це лідери в моніторах вже багато років. Їхні монітори дешевші за конкурентів, тому що розробки їхні + панелі їхнього виробництва і часто дешевші за інших. Монітори Philips що цікаво - це теж AOC (TPV) Приємного користування! З Повагою, команда Thub.
Svit_lana рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: Графічний планшет XP-Pen Star 06C, Замовлення №5555347

Дякую вам за оперативність! Дуже задоволені планшетом! Саме те, що шукали! Бажаю вам успіхів, та вдячних клієнтів!
Відповідь представника «TechnoHub»
Добрий день. Дякуємо за оцінку нашої роботи і приємні слова. З повагою, команда Thub!
РожкозанСаша рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: Lenovo LOQ 15IAX9 (83GS002NPB), Замовлення № 5447204

Вибирали серед трьох ноубуків. Звернулися в цей магазин. Нам детально розповіли який краще. Замовили. Вислали нам його через 4 дні. Були про це попереджені. У інших магазинів де ми так-же запитували теж потрібно чекати. Загалом магазином і товаром задоволені.
Відповідь представника «TechnoHub»
Добрий день. Іноді варто почекати, щоб отримати на виході вигідну ціну. Тим більше, чекати не так вже й довго. Спасибі за покупку і відгук! З повагою, команда Thub.
Алексей Зиновьев рекомендує цей магазин
31 грудня 2024 р.

Купив: Пам'ять для настільних комп'ютерів ADATA 32 GB (2x16GB) DDR5 6400 MHz XPG Lancer Blade RGB (AX5U6400C3216G-DTLABRBK), Замовлення №5357836

Приобрёл в магазине TechnoHub модули оперативной памяти ADATA 32 GB (2x16GB) DDR5 6400 MHz XPG Lancer Blade. Работой с магазином доволен: оплата по IBAN, товар пришёл в объявленные сроки. Магазин рекомендован к сотрудничеству
Відповідь представника «TechnoHub»
Влад Ж не рекомендує цей магазин
27 грудня 2024 р.

Купив: ASUS TUF Gaming A15 (FA506NFR-HN014, Замовлення №5376797

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару, відповідність умов оплати

Купував ноутбук за 27050 , інформації про те що ціна може змінюватися за курсом валют , так що коли вам скажуть доплатити не дивуйтеся , перше враження зіпсоване , не буду більше замовляти в цьому магазині , Ціни в магазині низькі але є нюанси . В підсумку довелося заплатити на 27550 , а також пропонували відмовитися від товару але завдаток не повертають .
Відповідь представника «TechnoHub»
Добрий день. Спробуємо відповісти на ваш відгук. А саме: з урахуванням реалій нашої країни і постійної зміни курсу, зокрема його постійного зростання - у нас на сайті прописано (!!!) про це і не приховується. Ба більше - у багатьох продавців це прописується так само, бо це вкрай важливо в умовах реалій нашої країни та її фінансового стану Факт: https://thub.com.ua/oferta Тут чітко зазначено, що при підвищенні курсу - можливе зростання гривневих цін і навпаки (!!!) при зниженні - зменшення цін! Ба більше, за часів стрибків курсу ми на сайті, в картці товарів пишемо табличку, де зазначено, що ціни потрібно уточнювати і вони можуть змінюватися. Факт: https://thub.com.ua/index.php?route=product/product&path=62&product_id=41864 Зростання курсу відбувається не (!!!) завжди і від нас не залежить. Є часи коли курс стабільний, є коли він зростає. Перед Новим роком - він завжди зростає, це нормально в нашій країні і відбувається протягом 10 років щонайменше, і ми не винні в цій пригоді.
Обіцяли прислати також єлектроний фіскальний чек , але так і не відправили чи б могли ви надати даний документ не зрозуміло на скільки надається гарантія та документи про купівлю товару також відсутній , якщо ваш працівник забув відправити його , будь ласка перейшліть на електронну адресу .Паперовий варінт не видали продавці.
30 грудня 2024 р. Відповісти