Відгуки про TechnoHub

EvgenT не рекомендує цей магазин
16 квітня 2026 р.

Хотів купити: Корпус Aerocool Cipher Black (ACCM-PB28004.11), Замовлення №76690

На странице товара в магазине "Доступно к заказу", что воспринял как "есть в наличии". Фактически, товара нет и нужно ждать от 3 до 14 рабочих дней пока привезут. Возможно не совсем понимаю ход мыслей менеджеров магазина, но от заказа отказался и заказал в другом магазине, с более прозрачными условиями поставки.
Відповідь представника «TechnoHub»
Добрий день, EvgenT. Бачимо, що ви ВСІМ продавцям ставите негативні оцінки. Нижче наводимо відповідь: - На нашому сайті немає напису «є в наявності», а чітко вказано: «доступно для замовлення» Це максимально правильне формулювання, оскільки товарів багато, постачальників багато, складів багато і терміни відвантаження у всіх товарів різні. - «Фактично, товару немає і потрібно чекати від 3 до 14 робочих днів, поки його привезуть». Фактично — він Є і знаходиться на складі постачальника (як і у всіх продавців) Термін, зазначений вам, — це час переміщення товару до продавця зі складу постачальника (логістика). Цього «корпусу ПК» в Україні НЕМАЄ ні в кого, щоб вам змогли відправити його «швидко» і щоб він був «у наявності» на власному складі. - «Можливо, не зовсім розумію хід думок менеджерів магазину, але від замовлення відмовився і замовив в іншому магазині, з більш прозорими умовами поставки». Можливо, потрібно уважно читати, що написано на сайті продавців і що продавці повідомляють при замовленні. - Ті наші конкуренти, у кого цей корпус заявлений на сайті, — точно так само доведеться чекати, поки його доставлять до них, щоб вони відвантажили його вам, і у них точно так само НЕМАЄ його «в наявності» на власному складі. Усього доброго.
Аліна рекомендує цей магазин
15 квітня 2026 р.

Купив: Акустичні колонки Edifier M60 Black, Замовлення №8595556

Отримала своє замовлення і тепер повністю задоволена своїм новим гаджетом. Дякую продавцю за якісне обслуговування!
Karina Rudinskaya рекомендує цей магазин
12 квітня 2026 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 7500F (100-000000597), Замовлення №8616276

Класний магазин і приємний продавець. Подзвонили одразу після замовлення ціна була актуальна і домовились про відправку. Отримали вже все супер!) Дякую гарних продаж ваи!
Марія Іванова рекомендує цей магазин
7 квітня 2026 р.

Купив: EcoFlow DELTA 3 EU-Version, Замовлення №8425576

Відправили як домовились все без проблем Швидко отримали і одразу навіть змогли користуватись Дуже виручає і дякую магазину за швидку доставку і приємне спілкування навіть після отримання (були питання) Магазин рекомендую!
Відповідь представника «TechnoHub»
Oleksandr.S не рекомендує цей магазин
3 квітня 2026 р.

Купив: SteelSeries Arctis Nova 3P Wireless for Playstation Lavender (61692), Замовлення №76027

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Магазин рекомендувати, нажаль, не можу. Товар відправили по домовленності, впродовж 10 робочих днів за частковою передплатою. Але замість кольору 'Lavender' прийшли навушники чорного кольору, ще й трохи дорожче, ніж було в замовленні. Упаковка пошкоджена, гарантійного талону і фіскального чеку не було (на email теж нічого не відправили). Товар забрав, оскільки навушники були потрбіні вже, але якість сервісу сумнівна...
Відповідь представника «TechnoHub»
Добрий день, Oleksandr.S Ми замовляли цей товар у тому кольорі, який був вказаний у замовленні. Якщо постачальник помилився і відправив товар неправильного кольору, а ви це помітили на поштовому відділенні, то слід було: 1. Не забирати товар 2. Повідомити продавця про помилку Він би почав розбиратися в ситуації та вирішив її. У даному випадку — поверненням товару неправильного кольору та повторним замовленням правильного або поверненням коштів клієнту. У відділ обслуговування таких повідомлень не надходило. Щодо решти: фіскальний чек у вашому випадку автоматично надіслано на пошту. Якщо ви його там не отримали — напишіть у відділ обслуговування продавця. Гарантія на цей товар — 12 місяців від продавця. Щодо пошкодженої коробки — ми не маємо фактичних даних про це. Її могла пошкодити, наприклад, «Нова пошта» під час логістики. Нам потрібні факти, що підтверджують ці слова. Щодо «трохи дорожче»: «Нова пошта» не працює безкоштовно і бере, крім оплати доставки, комісію за переказ коштів як мінімум. Ми відправили товар саме за тією ціною, що вказана в замовленні.
Var Koksharov рекомендує цей магазин
29 березня 2026 р.

Купив: Портативний монітор Arzopa Z1RC, Замовлення №8462948

Замовляю в цьому магазині вперше але содобалась ціна і як чітко мені відповіли на мої питання. Вже отримала і задоволена користуюсь)
Відповідь представника «TechnoHub»
Добрий день. Дякуємо за оцінку нашої роботи і приємного Вам користування. З повагою, команда Thub.
Оксана Григорьева рекомендує цей магазин
27 березня 2026 р.

Купив: БФП Canon Maxify GX3040 (5777C009), Замовлення №8471165

Супер дякую за швидку доставку! Вже встановили і користуємось!
Николай Никитин рекомендує цей магазин
22 березня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №8465999

Вдячний за швидкість в першу чергу) Одразу перенабрали та уточнили всі деталі та відправили як домовлялись. Вже користуюсь все добре!
Відповідь представника «TechnoHub»
emevig не рекомендує цей магазин
19 березня 2026 р.

Хотів купити: Пристрій для сушіння філаменту Sunlu FilaDryer S2 (CB-FDS2), Замовлення №8405983

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

После оформления перезвонили и сказали, что отправят в течение 1-2 дней. Спустя 4 дня так ничего и не отправили. Написал им сам - сказали, что ждут товар от поставщика. Через 2 дня вышли на связь уже сами. Сказали, что поставки не будет и вернули деньги (вернулись в течение получаса - за это спасибо). Только потерял время (и потратился на банковскую комиссию). Сейчас товар по прежнему доступен для заказа на сайте, но уже по цене на 1000 дороже.
Відповідь представника «TechnoHub»
Добрий день, Emevig! Хочемо повідомити, що продавець взаємодіє з постачальниками, оформлюючи та оплачуючи товар так само, як і роздрібний покупець. У випадках, коли постачальник з тих чи інших причин не може відвантажити товар продавцю, продавець, зі свого боку, зобов’язаний врегулювати цю ситуацію. У вашому випадку товар від постачальника не був доставлений продавцю. У зв’язку з цим ми оформили повернення коштів з нашого боку, а згодом відповідне повернення було здійснено і нам. Це є стандартною та логічною процедурою в подібних ситуаціях. На жаль, не всі замовлення можливо виконати на 100%, оскільки інколи виникають обставини, які не залежать від продавця. Тим не менш, ми завжди докладаємо максимум зусиль, щоб забезпечити своєчасне та коректне відвантаження товарів, і в більшості випадків успішно виконуємо замовлення наших клієнтів без будь-яких труднощів. Сподіваємося на ваше розуміння. Усього доброго.
Констянтин рекомендує цей магазин
15 березня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №8325614

Швидко відправили і дуже гарно запакували. Рекомендую!