Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Titanium Gray (SM-S938BZTG), Замовлення №1083
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Titanium Silverblue (SM-S938BZBD), Замовлення №1154

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Titanium Silverblue (SM-S938BZBD), Замовлення №1441
Купив: Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Titanium Whitesilver (SM-S938BZSG), Замовлення №1281
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Titanium Silverblue (SM-S938BZBG), Замовлення №1331
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray (SM-S928BZTG), Замовлення №1321
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Titanium Black (SM-S938BZKD), Замовлення №966
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Gray (SM-S928BZTH), Замовлення №1002
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Titanium Gray (SM-S938BZTG), Замовлення №952

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium (MYWX3), Замовлення №825