Купив: Комплект садових меблів JUMI Комплект садових меблів KISS напівкруглий стіл та 2 стільці (5900410710313), Замовлення №t56994

Хотів купити: Дитячий килим IKEA BLAVINGAD 133x133см (805.283.66), Замовлення №259107
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Організатор для ящика UPPDATERA, антрацит, 60 см, организатор Stuck, Замовлення №260595
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Офісне крісло для персоналу IKEA HATTEFJALL (605.389.55), Замовлення №245007
Купив: Вітрина IKEA BILLY/OXBERG (393.988.53), Замовлення №258324
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Підвісне крісло-кокон Garden Line XL біле, Замовлення №255276
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Крісла та бокалі, Замовлення №254825

Купив: Товари ikea, Замовлення №255407
Купив: Письмовий стіл IKEA LAGKAPTEN/MITTBACK (495.084.84), Офісне крісло для персоналу IKEA FLINTAN сірий (795.728.45), Замовлення №254800

Хотів купити: IKEA T?GARP (ИКЕА ТОГАРП) Торшер/лампа для читання
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару