Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про feat.

dima рекомендує цей магазин
20 серпня 2026 р.

Купив: Зарядна станція DJI Power 2000 (DYM2000H), Замовлення №46404

Дмитро не рекомендує цей магазин
18 серпня 2026 р.

Купив: Зарядна станція DJI Power 2000 (DYM2000H), Замовлення №46253

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Магазин не надає ніякого підтвердження покупки - ні чека, ні накладної. Мусив кілька разів зв'язуватися і просити - нічого. Тому будьте обережні, незрозуміло чи вони працюють в білу і чи ваш товар потім вийде повернути або зремонтувати по гарантії
Никита Здоров рекомендує цей магазин
17 серпня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №46106

Ціна на зарядну станцію була найдешевша в країні. Оплатив повну суму по реквізитам з додатковою знижкою 1% від суми. Також пообіцяли безкоштовну доставку через НП. В цілому все гаразд, лише забули про безкоштовну доставку, але після мого нагадування про це питання було успішно вирішене.
wellan не рекомендує цей магазин
9 серпня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція DJI Power 1000 V2 (CP.DY.00000185.01), Замовлення №46227

Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

Віталій1988 рекомендує цей магазин
23 липня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Classic EU-Version (EFDELTA3C-EU-CBox-L), Замовлення №502115

Купив таку станцію в магазині feat. Оплатив наперед, трохи хвилювався. Хоч була невеличка затримка, але хочу відмітити приємне спілкування і ввічливість менеджерів, все пояснили, ще й за затримку безкоштовну доставку зробили, що дуже приємно. Ціна тут набагато нижча ніж всюди. Однозначно рекомендую, все чесно, без обману.
Love Suvorova рекомендує цей магазин
14 липня 2026 р.

Купив: Зарядна станція DJI Power 1000 V2 (CP.DY.00000185.01), Замовлення №45585

Станция ехала из Польши, магазин предупредил об этом заранее, была небольшая задержка на таможне, но это от магазина не зависит. Сама станция новая, в заводской упаковке с пломбами. Спасибо! Рекомендую продавца
VitSa не рекомендує цей магазин
17 червня 2026 р.

Хотів купити: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT 990 Pro (459038)

Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

Дурнувато виконана процедура оцінки кінцевої вартості товару. Оплата частинами тільки через незрозумілу і маловідому систему WayForPay, що аж ніяк не викликає довіри. Відсутні альтернативи оплати через банки. Купувати тут доцільно лише за умови повної оплати
MyMizantrop рекомендує цей магазин
5 червня 2026 р.

Купив: Комбопідсилювач Positive Grid Spark 2 BK, Комбопідсилювач Positive Grid Spark 2 BK, Замовлення №352245

Ввічлива та доброзична піддтримка у мессенджерах, тепле спілкування. Замовляв комбопідсилювач Positive Grid Spark 2, відповвмлм одразу, все прийло як треба ще й оплатили пересилку 200 грн, дуже приємний бонус зважаючи на те що ціна була на 4 тисячі нижче ніж у всіх конкурентів, однозначно рекомендую цей магазин
Dmytro не рекомендує цей магазин
6 квітня 2026 р.

Хотів купити: USB аудіоінтерфейс Audient ID4 MKII

Чекав 2 тижні, затримка товару, не змогли знайти з першого разу моє замовлення, купив в іншому магазині, не рекомендую через затримки та відсутність комунікації з клієнтами
AngryUser рекомендує цей магазин
30 березня 2026 р.

Купив: Екшн-камера DJI Osmo Action 5 Pro Adventure Combo (CP.OS.00000378.01, CP.OS.00000350.01), Замовлення №123456

покупал камеру.DJI Osmo Action 5 Adventure combo. Пришла новая в заводской упаковке, как и ожидалось. Привезли под заказ из Польши. По времени получилось немного дольше, чем договаривались, но незначительно. Покупкой доволен, продавца рекомендую!