Купив: Навушники без мікрофону Sennheiser HD599, Замовлення №2044

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) MOVA S2 Detect (V2517A), Замовлення №368185

Купив: Dreame Cordless Vacuum Cleaner T30, Замовлення №360019

Хотів купити: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohm (235251)
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Мультипіч Philips Dual Airfryer 3000 Series NA351/00, Замовлення №354728
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Акустичні колонки Creative Pebble V3 Black (51MF1700AA000), Замовлення №1611

Купив: Повербанк (Powerbank) Xiaomi Redmi Power Bank 20000mAh Black (VXN4304GL), Замовлення №1635

Купив: Перетворювач (інвертор) DC-AC Green Cell 12/220V 500W/1000W (INVGC12P500LCD), Замовлення №1610

Хотів купити: Кавоварка крапельна Philips HD7900/50, Замовлення №345619
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Купив: Бінокль Nikon Action EX 12x50, Замовлення №338874