Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Valerij Shpagin рекомендує цей магазин
10 липня 2026 р.

Купив: Навушники без мікрофону Sennheiser HD599, Замовлення №2044

Відповідь представника «Semtech»
Валерію, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені сервісом. Ми працюємо для того, щоб кожна покупка була максимально комфортною та прозорою. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
Оксана Л рекомендує цей магазин
15 червня 2026 р.

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) MOVA S2 Detect (V2517A), Замовлення №368185

Все добре, товар отримала, відповідає заявленому опису, ціні. З доставкою довелось очікувати, а саме відправили в останній день строку, строк доставки склав 9 днів. Магазин рекомендую.
Відповідь представника «Semtech»
Оксано, вітаємо! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук та оцінити відповідність ціни та якості нашого товару. Перепрошуємо за тривале очікування доставки - ми постійно працюємо над оптимізацією логістики, щоб замовлення прибували швидше. Раді, що пилосос вам сподобався. Нехай прибирання буде в задоволення!
Elena Korshykova рекомендує цей магазин
27 квітня 2026 р.

Купив: Dreame Cordless Vacuum Cleaner T30, Замовлення №360019

Взаємодія з магазином пройшла дуже добре, але на жаль вислали вживаний товар (?), про що на сайті не було вказано. Замовляла пилосос, коробка була вскрита, та на щіточках були залишки шерсті і подряпини. Але магазин спокійно віднісся до цієї ситуації і повернув повну передоплату, оператор по телефону був дуже приємний. Тому, в принципі, раджу замовляти тут, але перевіряйте товар на пошті)
Відповідь представника «Semtech»
Добрий день, Олено. Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися ситуацією. Нам дуже прикро, що виник такий неприємний момент із товаром. Хочемо зазначити, що ми реалізовуємо виключно новий товар напряму від виробника або офіційних постачальників. На жаль, не можемо достеменно володіти інформацією, що саме могло статися з упаковкою чи товаром під час транспортування. Дякуємо, що уважно оглянули замовлення при отриманні — це дійсно важливо та допомагає оперативно вирішувати подібні ситуації. Раді, що змогли швидко владнати питання та повернути Вам суму передоплати без зайвих труднощів. Щиро вдячні за розуміння та будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову.
VitSa не рекомендує цей магазин
12 квітня 2026 р.

Хотів купити: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohm (235251)

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

сайт не відкривається, ще й антивірус скаржиться на таку веб-сторінку. Магазин є небезпечним для покупців!
Відповідь представника «Semtech»
Добрий день! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження про роботу магазину. Ми хотіли б детальніше розібратися в ситуації та допомогти у вирішенні питання. На жаль, за вказаними у відгуку даними нам не вдалося ідентифікувати Ваше замовлення. Будь ласка, уточніть номер замовлення або інші деталі покупки, щоб ми могли перевірити інформацію та надати Вам зворотний зв’язок. Також додатково перевірили роботу сайту — наразі жодних технічних проблем не виявлено, ресурс працює коректно. Будемо вдячні за уточнення інформації, щоб мати змогу розібратися в ситуації та допомогти Вам.
Viacheslav Kotenko не рекомендує цей магазин
17 березня 2026 р.

Купив: Мультипіч Philips Dual Airfryer 3000 Series NA351/00, Замовлення №354728

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відмова від повернення коштів за надуманих причин. Хамство. Не рекомендую магазин.
Відповідь представника «Semtech»
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук! Хочемо зазначити, що після отримання товару Ви звернулися до нас із запитом на повернення в межах 14 днів. Після отримання від Вас фото ми повідомили, що на товарі відсутні пломби, які підтверджують стан нового виробу. Попри це, ми надали Вам дані для повернення товару. Під час відправки на відділенні перевізника кур’єр обов’язково огляне зовнішній стан товару. Після отримання та перевірки товару кошти будуть обов’язково повернені на Ваш рахунок. Звертаємо увагу, що відповідно до законодавства України, протягом 14 днів можливе повернення лише товару, який має стан нового та збережене повне пакування. Також хочемо підкреслити, що наш магазин завжди підтримує комунікацію з клієнтами, дотримується коректного тону спілкування та не виходить за межі конструктивного діалогу, надаючи інформацію відповідно до чинного законодавства. Сподіваємось на розуміння та вирішення ситуації.
На фото — переписка с представителем магазина. «Пломбой» они называют обычный транспортировочный скотч, который предотвращает открытие дверцы при перевозке. Это не является пломбой, не стоит искажать юридические термины. На просьбу предоставить контакты ФОПа для отправки письменной претензии ответили, что это персональные данные. Я не стал отправлять товар обратно после этой переписки, так как магазин полностью потерял доверие. Не было желания потом искать свои 6500 гривен через полицию. Они требуют отправку «на доверии» — возврат средств обещают инициировать только после получения товара (если вообще это сделают). С учётом отсутствия контактных данных на сайте, остаётся искать их где-то в интернете или иметь дело с, возможно, подставным ФОПом, который может находиться даже за пределами Украины. Не рекомендую этот магазин.
18 березня 2026 р. Відповісти
AIG рекомендує цей магазин
3 березня 2026 р.

Купив: Акустичні колонки Creative Pebble V3 Black (51MF1700AA000), Замовлення №1611

Відповідь представника «Semtech»
Добрий день. Дякуємо за приділений час для відгуку. Бажаємо приємного користування)
Olha7 рекомендує цей магазин
3 березня 2026 р.

Купив: Повербанк (Powerbank) Xiaomi Redmi Power Bank 20000mAh Black (VXN4304GL), Замовлення №1635

Вперше працюю з даним магазином. Задоволена рівнем комунікації і якістю товару
Відповідь представника «Semtech»
Добрий день, Ольго. Ми вдячні за високу оцінку нашої роботи. Нехай павербанк гарно Вам слугує.
neresgro рекомендує цей магазин
2 березня 2026 р.

Купив: Перетворювач (інвертор) DC-AC Green Cell 12/220V 500W/1000W (INVGC12P500LCD), Замовлення №1610

Відповідь представника «Semtech»
Добрий день! Щиро дякуємо за рекомендацію. Нам приємно знати, що Ви задоволені співпрацею. Чекатимемо на нові замовлення!
Yuliia Zvierianska не рекомендує цей магазин
31 січня 2026 р.

Хотів купити: Кавоварка крапельна Philips HD7900/50, Замовлення №345619

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Замовляла 24.01, мене набрали, сказали, щоб я оплатила по реквізитам, я наголосила що вайбера в мене немає, зробила оплату, проходить тиждень отримую дзвінок, ми не змогли із вами зв?язатись по вайберу, ми вам писали в вайбері, що на кавоварку змінилась ціна. Тобто коли я замовляла, не можна було сказати одразу. Ціна змінила на майже 1000 грн, будете замовляти? Цілий тиждень для них треба бцло щоб мене набрати і уточнити. Це не гуд. Ніколи не буду замовляти у них.
Відповідь представника «Semtech»
Добрий день, Юліє. Дякуємо, що звернули нашу увагу на цей випадок. Оплата була здійснена 24.01. У найближчий робочий день (26.01) бухгалтер підтвердив платіж та передав замовлення в опрацювання. Після цього менеджер отримав інформацію про те, що на сайті була помилка під час його формування. Саме через це ми змушені були повідомити Вас про зміни. Щодо комунікації з Вами: вже виявлені причини, які призвели до цієї ситуації та проведена необхідна робота. Очікуйте, будь ласка, на повернення коштів протягом вказаного терміну. Щиро перепрошуємо за створені незручності. Сподіваємось, що в майбутньому ми все-таки матимемо змогу успішно виконати Ваше замовлення. Бажаємо Вам гарного та спокійного дня.
tkachenko2282 рекомендує цей магазин
2 січня 2026 р.

Купив: Бінокль Nikon Action EX 12x50, Замовлення №338874

Замовлення відпрацювали дуже швидко. Після проплати зразу відправили, так що бінокль прийшов через день з моменту покупки. Сам бінокль повністю відповідає своїм характеристикам в специфікації на сайті. Можу сміло рекомендувати даний магазин.