Купив: Сушильна машина Bosch WQB245B0UA, Замовлення №10184

Купив: Вбудована посудомийна машина Bosch SMV4HCX40K, Вбудована посудомийна машина Bosch, Замовлення №9228
Купив: Електрична варильна поверхня Bosch PKE611BA2E, Замовлення №8963

Купив: Електровикрутка Bosch GO 3 (06019H2201), Замовлення №Самовивіз з магазину

Купив: Садовий пилосос-повітродувка Bosch Universal GardenTidy 3000 (06008B1001), Замовлення №Самовивіз з магазину

Купив: Шурупокрут Bosch GSR 12V-30 (06019G9000), Замовлення №Придбав вживу на магазині