Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про TEXKO

Кадченко Євген рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Apple iPhone 16 128GB Black (MYE73), Замовлення № 714169

Замовлення було оброблене дуже швидко. Товар оригінальний, якісний і добре упакований.
Софія Іващенко рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Apple Watch SE 2 2024 GPS 44mm Starlight Aluminum Case with Starlight Sport Band - M/L (MXEV3), Замовлення №714208

Прекрасний магазин.
Відповідь представника «TEXKO»
Доброго дня, Софія! Щиро дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову!
rrotturaaa рекомендує цей магазин
17 липня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro 1TB eSIM Silver (MG7R4), Замовлення №№ 714186

Відповідь представника «TEXKO»
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову!
KARINA213 рекомендує цей магазин
17 липня 2026 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" 2026 Apple M5 Max 18-core CPU 48 GB 2TB Space Black (MGEE4), Замовлення №714234

Відповідь представника «TEXKO»
Доброго дня, Каріна! Щиро дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову!
Даша рекомендує цей магазин
16 липня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eSIM Deep Blue (MFXJ4), Замовлення №714252

Відповідь представника «TEXKO»
Доброго дня, Даша! Щиро дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову!
Викася рекомендує цей магазин
13 липня 2026 р.

Купив: Apple iPhone 17 Pro Max 512GB eSim Silver (MFXK4, MFYC4), Замовлення №714249

Відповідь представника «TEXKO»
Доброго дня, Вікторія! Щиро дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову!
Сергій Колесник рекомендує цей магазин
10 липня 2026 р.

Купив: Apple iPhone 17 Pro Max 512GB eSim Cosmic Orange (MFXL4, MFYD4), Замовлення №714502

Приємний досвід покупки. Товар відповідає опису, доставка оперативна, упаковка надійна.
Відповідь представника «TEXKO»
Доброго дня, Сергій! Щиро дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову!
maria cherevach рекомендує цей магазин
9 липня 2026 р.

Купив: Apple iPhone 17 256GB eSim White (MG474), Замовлення №714279

Відповідь представника «TEXKO»
Доброго дня, Марія! Щиро дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову!
Malyar рекомендує цей магазин
9 липня 2026 р.

Купив: TEXKO  MacBook Air 15" M5/10CPU/10GPU/24GB/1TB Sky Blue 2026 (MDVU4), Замовлення №№ 714387

Все сподобалося від початку до кінця
Ярослав Лоян рекомендує цей магазин
8 липня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 1TB eSIM Silver (MFXN4), Замовлення №714272

Сайт дозволяє швидко знайти потрібний товар, оформлення займає хвилини. Ціни приємні, якість товару на висоті. Обов‘язково повернуся ще.
Відповідь представника «TEXKO»
Доброго дня, Ярослав! Щиро дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову!