Відгуки про ДКТ

Георгий Жуков рекомендує цей магазин
17 березня 2026 р.

Купив: Ноутбук Acer Predator Helios Neo 14 PHN14-51-79UB, Замовлення №КРО00150

швидко, якісно, дякую за консультацію. рекомендую
Юра Давидок рекомендує цей магазин
1 грудня 2025 р.

Купив: Asus VivoBook S15, Замовлення №436

Брав ноутбук Asus VivoBook S15, відновлений на заводі виробника, до ноутбука жодних питань, всі функції працюють добре. До магазину також нема жодних питань, все чітко, доставили швидко.
Олег Гебура рекомендує цей магазин
13 жовтня 2025 р.

Купив: Apple MacBook Pro 14, Замовлення №№7313

Замовляв тут уперше, обрав макбук — модель, яка цікавила була лиш у них і за дуже приємною ціною. Доставили раніше, ніж обіцяли, користуюся вже місяць, жодних нарікань не маю. Рекомендую
Elena рекомендує цей магазин
25 вересня 2025 р.

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR (FX608JMR-F16.I75060), Замовлення № № 224 від 23 вересня 202

Den_SR не рекомендує цей магазин
6 червня 2025 р.

Хотів купити: Ноутбук Samsung Galaxy Book4 Pro (NP960XGK-KG2US)

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати

Багато пропозицій під замовлення, хоча тут показано як в наявності. Обіцяють в повідомленнях привести с USA за 5 днів, що смішно, ще і гроші уперед просять...
Станіслав Назаренко рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Ноутбук ASUS VivoBook S 15 OLED S5506MA (S5506MA-WS76), Замовлення №CЕ-00100

Oleg Dzuba не рекомендує цей магазин
11 лютого 2025 р.

Хотів купити: Ноутбук MSI Katana 15 B13VFK (B13VFK-817US)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

6 червня 2025 р. Відповісти
Юрій Лісничук рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13" Space Gray Late 2020 (MGN63), Замовлення №235

Шукав макбук по гарній ціні і знайшов тут варіант під замовлення з США Було декілька питань, пан Сергій мені з усім допоміг, дав відповідь на всі питання і розказав ще більше подробиць про які я навіть не знав. Залишився максимально задоволений, найдешевша ціна вийшла ніж всюди і максимально приємне спілкування і людяне відношення!) Дякую магазину і особисто Сергію
підкажіть скільки вийшла ціна в кінці? і скільки везли до вас, дякую
25 листопада 2024 р. Відповісти
Точну суму не памʼятаю, в районі 25к здається. Все як вказано на сайті було, сумма актуальна була. По терміну - ~3 тижні з моменту замовлення
25 листопада 2024 р. Відповісти
EL HOROZ рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Ноутбук DELL Vostro 3520, Замовлення №575

Замовляю техніку у цьому магазині, все чітко, швидко і якісно без трати лишнього часу для мене, дуже подобається.
Yurii PRO рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Lenovo Yoga 7 16IRL8 (82YN0012US) (FRB Grade A), Замовлення №ДКТ00540

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовляв ноутбук (FRB), виконав 100% передоплату по безготівковому перерахунку з ПДВ 16.10.2024, забрав 31.10.2024. Ноутбук новий, але не вмикалась підсвітка клавіатури, виправили швидко! Результатом задоволений, придбав хороший ноутбук по хорошій ціні. Магазин та сервіс рекомендую!