Купив: Ноутбук ASUS VivoBook S 15 OLED S5506MA (S5506MA-WS76), Замовлення №CЕ-00100
Хотів купити: Ноутбук MSI Katana 15 B13VFK (B13VFK-817US)
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13" Space Gray Late 2020 (MGN63), Замовлення №235
Купив: Ноутбук DELL Vostro 3520, Замовлення №575
Купив: Lenovo Yoga 7 16IRL8 (82YN0012US) (FRB Grade A), Замовлення №ДКТ00540
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Ноутбук Lenovo IdeaPad Pro 5 16IRH8 (83AQ000QUS), Замовлення №CЕ-00120
Купив: Ноутбук Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 (82WK0069US), Замовлення №CЕ-00311