Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Cubix

Дмитро Бевз рекомендує цей магазин
27 січня 2026 р.

Купив: Навушники TWS Samsung Galaxy Buds3 White (SM-R530NZWA), Замовлення №19605

Навушники прийшли вчасно також швидко повідомили про замовлення, навушники чудові та все гарно працює претензій немає ціна дуже гарна за оригінал. Рекомендую ций магазин.
ваніль рекомендує цей магазин
25 січня 2026 р.

Купив: Навушники TWS OnePlus Buds Pro 3 Lunar Radiance, Замовлення №19600

Виталий Степаненко рекомендує цей магазин
18 січня 2026 р.

Купив: HONOR Magic 8 Pro 16/1Tb (Black) Global, Замовлення №-

Гарний магазин, рекомендую! Шукав Honor Magic8 Pro Global, натрапив на цей магазин, вранці задав запитання, відповіли швидко і обіцяли ввечорі скинути фото, що й зробили. Потім же подзвонити уточнив питання і по телефону і по оплаті. Оплатив на рахунок. Наступного дня вже вислали, та ще через день отримав, пакування чеки - все ок. Телефоном дуже задоволений.
dimkamystery рекомендує цей магазин
17 січня 2026 р.

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 12/512GB Black, Замовлення №19561

Зробив замовлення у неділю ввечері, в понеділок близько дев'ятої ранку перетелефонували, погодили відправку, наступного дня вже отримав телефон. Отримав те, що замовляв, коробка запакована, товар новий. Прикладена гарантія на 12 місяців. Рекомендую до співпраці.
Володимир D рекомендує цей магазин
29 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 8/256GB Black, Замовлення №19431

Отримав телефон дуже швидко. Ціна найнижча на ринку. Телефон був з зарядкою. Все працює, все добре, дуже задоволений.
Grigoriy Grinko рекомендує цей магазин
13 грудня 2025 р.

Купив: Blackview TAB Mega 8 12/512Gb (Green), Замовлення №19421

Доброго дня ! Замовлення №19421, Blackview TAB Mega 8 12/512Gb (Green). 11/12 оформив замовлення, 12/12 вже було у відділенні. Рекомендую !
Sanya рекомендує цей магазин
4 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 12/512GB Black, Замовлення №19348

Відправили в день замовлення Дозволили розкрити запакований телефон та перевірити на пошті дали Ціна за версію з адаптером найнижча на hotline.
Олег Осатаненко рекомендує цей магазин
30 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Oscal Tiger 12 8/128GB Grey, Замовлення №20451306762331

Дякую!Все сподобалось!Рекомендую!
Sergii Pron рекомендує цей магазин
25 листопада 2025 р.

Купив: Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256Gb NFC With Charger (Midnight Black), Замовлення №241101

Зв'язались та відправили швидко, все добре!
Adriana Shymoniak рекомендує цей магазин
12 листопада 2025 р.