Хотів купити: Домашнє відбілювання OPALESCENCE, Замовлення №2399712
Купив: Бактерицидний опромінювач BactoSfera OBB 15P лампа OZONE FREE (OF) безозонову, Замовлення №1824717
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: устілка ортопедична Pedag Зимняя ортопедическая стелька-супинатор Viva Winter (198), Замовлення №2011414
Купив: Тонометр B.Well PRO-30 M-L, Замовлення №2273177
Купив: Ортез Orliman Жорсткий ортез першого пальця кисті з шинами Manutec-Fix Rizart М770, розмір 2, Замовлення №216696
Хотів купити: Келп
Купив: Іригатор B.Well TH-912, Замовлення №2148395
Купив: Стілець-туалет Dr.Life Стілець туалетний складаний сталевий 12627, Замовлення №2284074
Купив: Біологічно-активна добавка Novel Вітаміни жувальні Магній + В-комплекс № 60 (7649991456101), Замовлення №2180946
Купив: Бандаж Orliman Бандаж на локоть 4301, (Испания), Замовлення №2228890