Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro 256GB Space Black (MQ0T3), Замовлення №809607
Купив: iPhone 13 256gb, Замовлення №809177
Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro 128GB Space Black (MPXV3), Замовлення №808391
Купив: Смартфон Apple iPhone 15 128GB Blue (MTP43), Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (MYWV3), Замовлення №808274, 808275

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro 1TB eSIM Black Titanium (MTU13), Замовлення №802767
Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro 128GB Space Black (MPXV3), Замовлення №808768
Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 (MXP63), Замовлення №781508620
Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium (MU793), Замовлення №806754
Сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap Coanda 2x Multi-styler & Dryer Jasper Plum (598788-01), Замовлення №.
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: AIBI, Aibi pocket pet, Замовлення №802945
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність умов оплати, фіскальний чек