Відгуки про BigMag

Галя Полович не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
27 січня 2025 р.

Хотів купити: Портативна ігрова приставка Nintendo Switch OLED with White Joy-Con (045496453435)

Хотіла купити приставку,на сайті показує наявність,в результаті немає
Vyacheslav не рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Хотів купити: Мультистайлер Dyson Airwrap Complete Long Limited Edition Ceramic Pop (508309-01)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Petro Panchenko не рекомендує цей магазин
29 грудня 2024 р.

Хотів купити: не актуальна інформація про наявність товару , Мультистайлер Dyson Airwrap Complete Long Volumise Prussian Blue/Rich Copper (581143-01)

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

товару, що замовляв, не було у наявності попри інформацію на сайті
rinegunter не рекомендує цей магазин
28 грудня 2024 р.

Хотів купити: Мультистайлер Dyson Airwrap Complete Long Volumise Prussian Blue/Rich Copper (581143-01)

Додзвонитися до BigMag вкрай важко, зміг тільки з 4-ої спроби.. Наяність товару не актуальна і не оновлюється.
McLovin не рекомендує цей магазин
7 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple (MQ9T3), Замовлення №646440

Сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, фіскальний чек

Замовляв телефон для дружини на сайті БігМаг, ВІТРИННИЙ зразок з фізичною сім-карткою, а дружині підсунули в магазині Б/У з э-сім, по навіть дорожче вітринного зразку вказаного на сайті - 35 599грн. А на сайті, той телефон який підсунули в магазині, коштував 31 990грн. З'ясували це вже вдома, коли помітили невідповідність в чеку Артикул у товару, ноделі, назви та ціни. Потім звинувачували дружину у неуважності, коли вона прийшла повертати телефон. Нікому НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ МАГАЗИН.
Светлана Боброва рекомендує цей магазин
5 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 12 64GB White (MGJ63/MGH73), Замовлення №644484

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Через 3uTools узнай там точно есть подвохи, проверь
12 грудня 2024 р. Відповісти
Valentyna Sierikova рекомендує цей магазин
21 листопада 2024 р.

Купив: Iphone 11 pro, Замовлення №641593

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Добрий день! Купувала на подарунок Iphone 11 pro б/у, але в ідеальному стані. Окреме дякую менеджеру Валентину, який не тільки був ввічливий та допоміг підібрати все, а й не кинув, коли брат забув пароль????. Одразу почав допомагати. Магазин однозначно рекомендую!!! Гарного дня??
А подвохи с аккумулятором есть?
12 грудня 2024 р. Відповісти
Катерина рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Макбук air 13.3 , Замовлення №#640445

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Прекрасно. Рекомендую цей магазин. Я замовила макбук, мала забрати в суботу, але були справи на цей день і я попросила пошвидше привезти товар на другий магазин. Все зробили швидко, якісно, ціна дуже порадувала. Професійні працівники, виховані і дотошні. Розказали мені навіть більше чим мали. Дуже рада що попала саме на них. Товар прекрасний, мінусів 0
Danil Uralov рекомендує цей магазин
28 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple (MQ9X3), Замовлення №#636574

Viu Co рекомендує цей магазин
25 жовтня 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13" Space Gray Late 2020 (MGN63), Замовлення №635673

Брав вживаний, сервіс чудовий, товар в ідеальному стані. Магазин рекомендую.