Всі відгуки: 1939

Відгуки (1939)

Відгуки про PCshop.UA

dierclaun рекомендує цей магазин
5 лютого 2025 р.

Купив: Електрогриль притискний Tefal OptiGrill Elite GC750D30, Замовлення №430724

Товар оказался в наличии по той цене что указано, связались быстро и отправили в тот же день. Пришло буквально на следующий день, в целости и сохранности. Гриль работает и претензий нет. Магазин рекомендую.
ЮрійП рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Навушники TWS JBL Tune Flex 2 Ghost White (JBLTFLEX2GWHT), Замовлення №430653

Все чудово!Розглядаю інші товари цього магазину і обовʼязково придбаю ще не один товар!!!Ціни приємно вражають!!!
3 лютого 2025 р. Відповісти
Alm Zone рекомендує цей магазин
2 лютого 2025 р.

Купив: Адаптер USB Type-C > Hub Baseus Metal Gleam Multi-functio nal 5-in-1 (PD, USB, HDMI) (CAHUB-CX0G) G, Замовлення №430444

Костянтин Ільченко рекомендує цей магазин
2 лютого 2025 р.

Купив: Підставка під ноутбук , Замовлення №423438

Товар доброї якості, обслуговування на вищому рівні.
Андрій рекомендує цей магазин
31 січня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major V Black (1006832), Замовлення №430600

Dan Batman рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15ARP9 (83JC009CUS) Luna Gray, Замовлення №430478

Все вогонь!!!! Брав ноут дитині, довго обирав, ціна вогонь, гарантія, на наступний день приїхав. По телефону всі деталі розповіли!
Muwka raMMu рекомендує цей магазин
26 січня 2025 р.

Купив: Материнська плата ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II, Замовлення №0972031010

Заказывал материнскую плату пришла на следующий день , хорошо упакована дешевле чем во всех магазинах
Степаненко Ігор рекомендує цей магазин
25 січня 2025 р.

Купив: Термопаста Arctic MX-4 2019 Edition 2g (ACTCP00007B), Замовлення №423491

Найбільшим плюсом в цій покупці була ціна у даного магазину: вона була нижчою за ті, які були в моєму місті навіть з врахуванням оплати доставки НП. Загалом, раджу цей магазин: оператори ввічливі, відправляють товар вчасно без затримок, і вражаюче приємна ціна в моєму випадку :)
Лида Литвиненко рекомендує цей магазин
24 січня 2025 р.

Купив: Xiaomi 14T 12/256GB Titan Black, Смартфон Xiaomi 14T 12/256GB Titan Black, Замовлення №20451086533706

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Михайло Соколов рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: Автономний пусковий пристрій (бустер) Baseus Super Energy AirCar Jump Starter 10000mAh Black (CGNL020101), Замовлення №423517

Все чудово - замовлення приїхало дуже швидко зі Львова до Харкова!