Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB Midnight Black, Замовлення №402048787

Купив: Портативна газова плита в кейсі Black 2в1, під балон (55550), Замовлення №308284295

Хотів купити: корм

Купив: Комп'ютерне крісло для геймера GT Racer X-0716 Fabric Black, Замовлення №108383380
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Купив: Зовнішній жорсткий диск Western Digital Elements Desktop 14TB WDBWLG0140HBK-EESN 3.5" USB 3.0 Black, Замовлення №308289380

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver (MFYM4), Замовлення №500639701

Купив: Кабель Golf Type-C/Type-C 65W 1m (GC-119P) білий, Замовлення №Не пам'ятаю
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Сковорода ВОК Tefal Intuition (B8171944), Замовлення №402039342

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 15, Замовлення №308270684

Купив: Моитор игровой 27 Xiaomi G27i, Замовлення №500638469
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, повернення товару