Відгуки про ALLO.ua

Людмила Паніна рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB Midnight Black, Замовлення №402048787

Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрый день. Дякуємо за Ваш відгук. З повагою, Марина, Департамент Турботи про Клієнтів.
Віктор Купрейчук рекомендує цей магазин
15 березня 2026 р. На модерації

Купив: Портативна газова плита в кейсі Black 2в1, під балон (55550), Замовлення №308284295

Відповідь представника «ALLO.ua»
zlagodaa не рекомендує цей магазин
15 березня 2026 р.

Хотів купити: корм

Мало того що у алло платна доставка в свої магазини... та ще й постійні збої на сайті. Сайт пише що заказ готовий то видачі а по факту його там нема. Це трапляється часто і при цьому вони не компенсують ало гроші, термін їх повернення мінімум доба але вони як правило вже не дійсні . Марно витрачений час та нерви ось що таке замовляти в алло
Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день. Просимо вибачення за доставлені незручності. Дуже шкодуємо, що Ви зіткнулися з таким негативним досвідом купівлі товарів у нашій мережі. Ми завжди раді чути чесний відгук наших покупців, тому що Ваш зворотній зв'язок допомагає нам виправляти недоліки нашої роботи. Дякую за детальну інформацію. З повагою, Марина, Департамент Турботи про Клієнтів.
Виталий не рекомендує цей магазин
15 березня 2026 р.

Купив: Комп'ютерне крісло для геймера GT Racer X-0716 Fabric Black, Замовлення №108383380

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день. Перепрошую за створені незручності. Ваш відгук був переданий нашим спеціалістам для ретельного аналізу та подальших заходів з метою покращення якості наших послуг. Дякуємо за відгук. З повагою Владислав, Департамент Турботи про Клієнтів.
Дмитрий рекомендує цей магазин
14 березня 2026 р. На модерації

Купив: Зовнішній жорсткий диск Western Digital Elements Desktop 14TB WDBWLG0140HBK-EESN 3.5" USB 3.0 Black, Замовлення №308289380

aminasamsonenko рекомендує цей магазин
14 березня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver (MFYM4), Замовлення №500639701

вже не перший раз лишаюсь з приємним враженням про обслуговування в магазині. замовлення виконала онлайн, в той же день прийшла за телефоном. консультант був дуже привітним і ввічливим. надав всі рекомендації і поради про які просили і навіть більше. на жаль, не запам’ятала його ім’я. тож приємний післясмак лишився не лиш по покупці, а ще й по обслуговуванню.
Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день.Щиро вдячні за покупку! Ми прагнемо надавати вам найкращий сервіс і якісний товар. Ваше задоволення - наш головний пріоритет. Дякуємо, що ви з нами! З повагою, Марина, Департамент Турботи про Клієнтів.
Евгений рекомендує цей магазин
12 березня 2026 р. На модерації

Купив: Кабель Golf Type-C/Type-C 65W 1m (GC-119P) білий, Замовлення №Не пам'ятаю

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовлення опрацювали дуже швидко. Консультанти ввічливі та компетентні, надали всю необхідну інформацію. Все пройшло чітко і без затримок. Задоволений сервісом.
Відповідь представника «ALLO.ua»
Вітаємо! Безмежно вдячні за теплі слова. Для нас надзвичайно важливо, щоб ви отримували не лише якісний товар, а й приємний досвід обслуговування. Дякуємо, що обрали нас. Завжди до ваших послуг! З повагою, Владислав, Департамент Турботи про Клієнтів.
Аліна Корнійчук рекомендує цей магазин
12 березня 2026 р. На модерації

Купив: Сковорода ВОК Tefal Intuition (B8171944), Замовлення №402039342

Відповідь представника «ALLO.ua»
Ми дуже вдячні за ваш час і відгук. Ваша думка важлива для нас!
Віталій Іванович рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 15, Замовлення №308270684

Замовив, забрав в магазині. Зауважень не маю. Якістю обслуговування задоволений.
Відповідь представника «ALLO.ua»
Вітаємо! Ваш відгук — справжня мотивація для нас. Дякуємо, що обрали саме нас і поділилися враженнями. Завжди будемо раді новим зустрічам! З найкращими побажаннями, Владислав, Департамент Турботи про Клієнтів.
Артурик Александрович не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
11 березня 2026 р.

Купив: Моитор игровой 27 Xiaomi G27i, Замовлення №500638469

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Не рекомендую, купил монитор и оплатил часть покупки бонусами. А товар мне хотят дать витринный . Если витринный, так и пишите на своем магазине.... Скидка причем на товар с витрины мизерная, хоть бы не позорились и делали большие скидки на такие товары... Витринный товар, это посути бу товар... Говорю подожду новый, но мне говорят его нет на складах в моем городе. В общем не рекомендую я магазин АЛЛО!