Відгуки про ALLO.ua

Максим Билык рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Смартфон Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB Yellow, Замовлення №401480838

Все пройшло чудово, дівчина все розказала про питання з телефон, підказала з блоком живлення, плоттер не був налаштований на мою модель, бо вона нова, то знайшли інший плоттер для плівки, побачив командну роботу, тому обслуговування сподобалось, і отримав страхування на подовження терміну гарантії, сподіваємося що не знадобиться)
Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день, Максим. Дякуємо за вашу довіру та гарний відгук про наш магазин. Будь ласка, завітайте ще раз! З повагою, Анатолій, Департамент Турботи про Клієнтів.
Володимир Б. рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Побутовий ніж Гранд Вей 16853 В, Замовлення №ТТН 10226974

Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день,Володимир. Дякуємо за Ваш відгук та раді, що Ви обрали нас. З повагою, Анатолій, Департамент Турботи про Клієнтів.
vam не рекомендує цей магазин

Хотів купити: Навушники TWS 1More Neo EO007 White

Вказано що це товар дня, але насправді на 23:35 вже виставлена повна максимальна вартість.
Відповідь представника «ALLO.ua»
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Ціни на акційні товари можуть змінюватися залежно від наявності товару та умов акції. Ми завжди намагаємось надати найкращі умови для наших клієнтів, однак, як зазначено в умовах акцій, ціна може змінюватися до моменту покупки. Сподіваємось на ваше розуміння та вдячні за звернення! З повагою, Анатолій, Департамент Турботи про Клієнтів.
Tommy рекомендує цей магазин

Купив: Монітор 34, Монітор LG 34WQ60C-B, Замовлення №305569608

Кілька років тому мав поганий досвід із магазином Алло, але вирішив дати їм другий шанс (насправді просто ціна і покупка частинами були найприємніші саме у Алло). Оформив замовлення на сайті із доставкою у магазин. Обіцяли доставити 13го числа. Сьогодні 11е і я вже кілька годин як отримав і налаштував монітор. Консультант у магазині - топ, сам запропонував розпакувати і перевірити, все зробив, показав, оформив. Якісно і швидко. Коротше, рекомендую.
Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук та раді, що Ви обрали нас. З повагою, Анатолій, Департамент Турботи про Клієнтів.
Игорь Тейтельман рекомендує цей магазин
11 січня 2025 р.

Купив: Xiaomi Pad 6 8/256GB Gravity Gray (VHU4318EU), Планшет Xiaomi Pad 6 8/256GB Gravity Gray (VHU4318EU), Замовлення №305575152

Все було б добре якби на сайті було вказано, що товар з вітрини (зі слів продавця він там лежав на протязі року) і відповідно була зроблена знижка оскільки акумулятор точно вже втратив свою робочу ємність. Дозвонитися і повідомити мене про це, теж оператори не намагалися - був один дзвінок з невідомого номера, який я пропустив, і все. Взяв тільки за того, що мені замовляли військові саме цю модель, бо їхня програма на ній працює, а більш ніде її вже не було.
Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день, Ігор. Дякуємо Вам за відгук. Перевірили інфомрацію. На жаль, в момент замовлення не змогли з Вами зв'язатись. Додатково відправили смс з попередженням, що товар може бути з вітрини. Сподіваємось на розуміння і подальшу співпрацю. З повагою, Анатолій, Департамент Турботи про Клієнтів.
Наталя Плахтій рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi A3 4/128GB Forest Green, Замовлення №401481806

Чудовий магазин. Класні, приємніі не нав'язливі консультанти. Рекомендую
Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день, Наталя. Дякуємо за Ваш відгук та раді, що Ви обрали нас. З повагою, Анатолій, Департамент Турботи про Клієнтів.
Тетяна Сачок рекомендує цей магазин
10 січня 2025 р.

Купив: Клавіатура samsung T9 10.9, Замовлення №305552601

Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук та раді, що Ви обрали нас. З повагою, Марина, Департамент Турботи про Клієнтів.
Юрий Спицын рекомендує цей магазин
9 січня 2025 р. На модерації

Купив: Гіпоалергенна подушка Sonex Набір антиалергенних подушок Basic Duetto 50х70 см 2 шт (SO102388), Замовлення №401474956

Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день, Юрій. Дякуємо за вашу довіру та гарний відгук про наш магазин. Будь ласка, завітайте ще раз! З повагою, Марина, Департамент Турботи про Клієнтів.
Марина, дякую за турботу про клієнтів, обов'язково скористуюсь Вашої пропозицією ?
9 січня 2025 р. Відповісти
Петр Садовой рекомендує цей магазин
7 січня 2025 р. На модерації

Купив: Audio Adapter USB-C, Замовлення №108044259

Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день, Петро. Дякуємо за Ваш відгук та раді, що Ви обрали нас. З повагою, Марина, Департамент Турботи про Клієнтів.
Stas Kovtun не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
7 січня 2025 р.

Купив: Телевізор Xiaomi TV A Pro 43 2025, Замовлення №401420504

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Відповідь представника «ALLO.ua»
Добрий день. Вибачте за незручності. Ми вже передали ваш відгук нашим фахівцям для уважного розгляду та прийняття заходів з покращення якості наших послуг. Обов'язково зв'яжемось з Вами. Дякуємо за Ваш відгук. З повагою, Марина, Департамент Турботи про Клієнтів.
Дякую сайту Hotline за можливість залишити відгук. Завдяки вашому сервісу зі мною зв’язалися представники магазину Алло та оперативно вирішили проблему. Кошти було повернуто, і я залишився задоволений вирішенням ситуації. Ваша платформа дійсно допомагає споживачам!
10 січня 2025 р. Відповісти