Купив: Ланцюгова пилка Greenworks GD40TCS, Замовлення №187982
Купив: Зарядка для аккумулятора AMIO HB-ZN04/02088, Замовлення №187774
Купив: Мінімийка високого тиску VITALS Master Am 6.5-120w turbo (120547), Замовлення № 186879

Купив: Автомобільний компресор (електричний) Vitol K-52, Замовлення №186609

Купив: Лампи для фары , Замовлення №20451117260166

Купив: Медиа-ресивер Pioneer MVH-S520BT со встроенным Bluetooth, Замовлення №186523

Купив: Автомобільні чохли з підігрівом Milex Arctic Grey на передні сидіння з регулятором нагріву колір сір, чохли з підігрівом Milex Arctic Grey, Замовлення № #186200

Купив: Підкатний домкрат Еlegant, Замовлення №185512

Купив: Кріплення до aspiring gt19 fhd, Замовлення №1

Купив: Штатна камера заднього огляду Prime-X MY-12-7777 для Renault, Замовлення №185210