Відгуки про 130.com.ua

29 жовтня 2025 р.

Купив: Зарядка для аккумулятора AMIO HB-ZN04/02088, Замовлення №187774

Олександр Хворост рекомендує цей магазин
24 червня 2025 р.

Купив: Мінімийка високого тиску VITALS Master Am 6.5-120w turbo (120547), Замовлення № 186879

Придбав автомийку високого тиску VITALS Master Am 6.5-120w turbo. Все працює. Дякую.
Inna Bura рекомендує цей магазин
8 травня 2025 р.

Купив: Автомобільний компресор (електричний) Vitol K-52, Замовлення №186609

Швидко обробили запит та відправили компресор Vitol K-52. Працює
Представник магазину «130.com.ua»
Дякуємо за замовлення і відгук! Нехай компресор служить довго.
8 травня 2025 р. Відповісти
9ggz9kj66f рекомендує цей магазин
7 квітня 2025 р.

Купив: Лампи для фары , Замовлення №20451117260166

Я звернулася в магазин, щоб купити певні лампи для фар, але мені підібрали лампи дешевше і краще, швидко відправили, дякуЮ
Відповідь представника «130.com.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! ? Нам дуже приємно, що змогли допомогти обрати лампи, які ідеально Вам підійшли. Завжди прагнемо запропонувати найкращі рішення за оптимальною ціною. Будемо раді бачити Вас знову!
Виталий B рекомендує цей магазин
7 березня 2025 р.

Купив: Медиа-ресивер Pioneer MVH-S520BT со встроенным Bluetooth, Замовлення №186523

Юра Плакущий рекомендує цей магазин
22 лютого 2025 р.

Купив: Автомобільні чохли з підігрівом Milex Arctic Grey на передні сидіння з регулятором нагріву колір сір, чохли з підігрівом Milex Arctic Grey, Замовлення № #186200

Рекомендую, магазин відповідальний швидко відправляють товар, товар відповідає дійсному опису, консультують та допомагають з покупкою. Вдячний працівникам.
Відповідь представника «130.com.ua»
Раді були вам допомогти. Дякуємо за відгук та можливість працювати разом у майбутньому.
Crevan рекомендує цей магазин
30 листопада 2024 р.

Купив: Підкатний домкрат Еlegant, Замовлення №185512

Недумав що так швидко звяжуться та отримаю товар. Дякую усім хто працює у цьому магазині. Усе на вищому рівні !! Рекомендую.
Alena_Alena рекомендує цей магазин
27 листопада 2024 р.

Купив: Кріплення до aspiring gt19 fhd, Замовлення №1

Замовляла кріплення для відеореєстратора, яке шукала на всіх можливих сайтах і в магазинах. Але допомогти мені змогли тільки тут. Також, за моїм запитом менеджером було надіслано додаткові фото. Відправлення здійснили в день замовлення. Покупкою повністю задоволена. З впевненістю можу рекомендувати даний сайт, як чесного та відповідальног продавця.
Відповідь представника «130.com.ua»
Ми вдячні за ваші добрі слова та відгук. Сподіваємось, що ми зможемо надалі задовольняти ваші очікування.
Сергей Викторович рекомендує цей магазин
24 листопада 2024 р.

Купив: Штатна камера заднього огляду Prime-X MY-12-7777 для Renault, Замовлення №185210

Послугами магазину задоволений. Замовленням користуюсь менше місяця. Якістю на даний час задоволений.
Відповідь представника «130.com.ua»
Дякуємо за відгук та зворотній зв'язок. Сподіваємось на подальшу співпрацю!