Відгуки China-Gadgets | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин China-Gadgets

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.1 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 60 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    98% 0% 2%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    96% 1% 3%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    55% 0% 45%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    89% 3% 8%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    73% 0% 27%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    39% 3% 58%
  • Сервісна підтримка організована добре
    58% 3% 39%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    94% 5% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
13
18
55
586
Негативні
1
3
5
25
На основі покупки
12
19
56
591
Усі відгуки
14
21
60
614
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.6
9
9.1
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 25 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

xiaomi airdots 3 pro
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 червня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин на висоті якісний товар обслуговування рекомендую цей магазин не пожалеете))

Редмі 10s 5G
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидко відправили, все чудово, рекомендую.

Номер замовлення: 42407
Бічна щітка для робота-пилососа RoboRock Боковая щетка для пылесосов Mi, Mijia, RoboRock 2pcs (SDBS0
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все чудово. Відповіді на питання надали швидко, замовлення оформили швидко, самовивозом забрав через півгодини, гарантійний талон оформили. Консоль робоча, покупкою задоволений. :)

Sony PlayStation 5 Digital Edition 825GB
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все добре, рекомендую

Номер замовлення: 42145
xiaomi mi 11
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Обслуговування супер, у вайбер 21.05 близько 12 години уточнив ціну та наявність, домовились про оплату, орієнтовно за годину товар вже був відпралений і сьогодня 22.05 о 9 годині отримав смс від Новї пошти про доставку. Перевірив все працює. Дуже вдячний магазину за оперативність та чесність. Успіхів!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 6/128GB Graphite Gray
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення виконано швидко. Будь-які питання взагалі відстуні до магазину. Вдалої торгівлі та розвитку магазину!

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 травня 2022 р.
оформлення замовлення
відповідність ціни
наявність
умови оплати

Обещали отправить по почте сегодня, так и не дождался

Відповідь представника «China-Gadgets»

Доброго дня, Вибачаємось що не відправили в той день який обіцяли, нажаль зараз живемо у реаліях війни, у місті вечером під час відправки була повітряна тривога, яка закінчилась після 18:00, коли відділення у нашому місті вже не працювало. Відправили на наступний день (сьогодні зранку) Ще раз вибачте за накладку. Надіємось що в найближчий час війна закінчиться і ми зможемо виконувати свою роботу в запланований термін. Миру Вам і всій Україні. Бережіть себе.

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 41524
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
оформлення замовлення

Чудово. Все швидко, просто та якісно.

Номер замовлення: 40377
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Придбав дану модель телефона, все супер.
Сервіс на найвищому рівні, в ранці спілкувався з менеджером , в обід вже відправили.
Менеджер дуже приємний в спілкуванні, підійшов до всіх моїх побажань з розумінням.

  • Вам допоміг цей відгук?