Відгуки ТЕХНОточка | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин ТЕХНОточка

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.3 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 32 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    87% 9% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    87% 6% 7%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    67% 3% 30%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    87% 9% 4%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    83% 3% 14%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    22% 0% 78%
  • Сервісна підтримка організована добре
    29% 6% 65%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    83% 16% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
7
11
27
64
Негативні
2
3
5
73
На основі покупки
8
12
28
75
Усі відгуки
9
14
32
142
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8
7.9
8.3
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 4 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
не вказано

Вже не вперше замовляю побутову техніку в цьому магазині. Від замовлення до отримання товару пройшов тиждень. Навіть у такий тяжкий час, на сайті ціна збільшилася, але мені доставили за ціною з дати замовлення. Власна служба доставки, занесли до квартири, встановили у потрібному місці, заповнили гарантійку. Дуже дякую, магазин рекомендую

Відповідь представника «ТЕХНОточка»

Дякуємо, що рекомендуєте нас. Звертайтесь ще!

Номер замовлення: 433568
Морозильник GORENJE FN6192PW
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 червня 2022 р.
наявність
умови оплати
відповідність ціни
оформлення замовлення

Кондиционер TCL TAC-12CHSD/XA82I BLACK INVERTER R32 WI-FI READY
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купляв Пральна машина AEG L6SE26SRE та Морозильна камера Liebherr G1213. Все було зручно, доставили за межі Києва, товар чудовий

Відповідь представника «ТЕХНОточка»

Дякуємо, Михайло, за відгук. Звертайтесь ще!

Номер замовлення: 433181
Пральна машина AEG L6SE26SRE
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Номер замовлення: 430814
Кухонный комбайн BOSCH MUM 58M64
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все четко и быстро. Перезвонили быстро, отправили после оплаты. Товар в заводской упаковке с сопутствующими документами. Доставка обошлась недорого. Спасибо магазину.

Відповідь представника «ТЕХНОточка»

Спасибо, что отметили работу нашего магазина. Обращайтесь!

Номер замовлення: 000428784
Мікрохвильовка з грилем
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывала в этом магазине первый раз - остались только положительные впечатления. Очень быстро перезвонили и сразу отправили стиральную машинку. Доставили на склад в оговоренный срок. При получении товар продемонстрировали, упаковали и погрузили!!! Все это произошло быстро, без заминок. Спасибо! Буду теперь заказывать технику только в Техноточке!

Відповідь представника «ТЕХНОточка»

Спасибо, Наталья, что отметили профессионализм нашего магазина. Обращайтесь еще!

Номер замовлення: 427773
Стиральная машина LG F1296HDS3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відвантаження
сервісна підтримка

Был произведен заказ с полной оплатой 24.04
Оговоренная дата отправки была 26.04
Итог, 29.04 заказ ещё не отправлен, при дозвонах к менеджеру, обещают разобраться и перезвонить, но увы, никто не перезванивает.
Когда работаешь им, они снова говорят что разберутся, и все....
Покупка была запланирована к определенной дате, Д/Р

Відповідь представника «ТЕХНОточка»

Сожалеем, что подвели вас с заказом, но расчитываем на понимание. Сейчас не самое простое время и действительно иногда ждем достаточно долго ответ от складов.

Номер замовлення: 427275
Кухонный комбайн Gorenja
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Шукав пічку по вигідній ціні для вбудови у кухню. Знайшов, замовив, менеджер одразу підтвердив, оформили замовлення. Пічка прийшла як і домовлялись по строках, пічка працює, нова. Замовленням задоволений, все як і домовлялись. Можу рекомендувати магазин.

Відповідь представника «ТЕХНОточка»

Дякуємо вам, що рекомендуєте наш магазин. Звертайтесь ще!

Номер замовлення: 425836
Микрохвильова пічь Bosch BEL 623 MB3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал-Созвонились (подтвердил заказ, определили дату и время доставки), Привезли, Занесли, Проверили, Оплатил.
Вполне адекватный интернет-магазин.
Отдельное спасибо парням доставщикам.

Відповідь представника «ТЕХНОточка»

Спасибо, что отметили качество работы нашего магазина! Будем рады вашим покупкам и в будущем!

Номер замовлення: 427003
Стиральная машина AEG L 6SE47 SUE
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 лютого 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Не делайте заказ на єтом сайте
зря потраченое время
товар біл под заказ мне гарантировали что будет через 2 недели я очень много раз просил перепроверить
По факту прошло 2 недели товара нет, переписка в скрине
на 16 день мне сказали ждем, потом еще пару раз ждем, потом позвонили сказали все ждиие на следующей ненели будет у нас приезжаете, а еще через день позвонили сказали не знаем когда будет и будет ли
В итоге зря потратил время, не делайте тут зааз и не верьте менеджерам они не несут розгорнути

Відповідь представника «ТЕХНОточка»

Очень сожалеем, Виталий, что подвели вас с заказом стиральной машины. Товар действительно нам не привезли поставщики с Европы как и обещали и по сей день. Из-за проблем на границе в связи с угрозой безопасности страны идут регулярные перебои с поставками и пересечением границ не только бытовой техники. Очень надеемся на ваше понимание.

Номер замовлення: 416378
Whirlpool TDLR 65230S
  • Вам допоміг цей відгук?