Відгуки iCases | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин iCases

 Hаписати відгук
Вибрані 10 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    66% 33% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    55% 33% 12%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    55% 11% 34%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    66% 11% 23%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    44% 11% 45%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    33% 0% 67%
  • Сервісна підтримка організована добре
    33% 0% 67%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    66% 33% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
2
6
296
Негативні
1
1
4
33
На основі покупки
1
3
7
300
Усі відгуки
1
3
10
330
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 15 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
розгорнути
відповідність ціни

Робив замовлення спочатку на apple tv 4k 2021 64 gb.
По телефону сказали що open box. Приїхав на магазин а там сама коробка девайсу настільки в царапинах на глянцевих поверхнях що враження ніби його наждачкою терли. При тому ціна ринкова за open box а не за б/у.

На наступний день дав їм другий шанс замовивши apple homepod mini. Знову ж таки по телефону я питав разів 10 про стан товару. Мене запевнилось що товар дійсно openbox і був просто на вітрині. Але звісно ж продають його вони по розгорнути

Номер замовлення: 85469
Apple homepod mini
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спочатку захотів новий чохол на айфон, загуглив - знайшов цей магазин, оформив замовлення, через день отримав товар, все добре.
Потім треба було макбук взяти, також онлайн замовлення, оплата 100% на карту без комісії, бо вже якась довіра є, наступного дня на НП забрав новий запечатаний мак, все добре.

Але зараз бачу, що в цьому магазині ціна вища за інші на 1-2 000грн, що якось дуже багато як для нашого часу.
Може коли ціни будуть десь +/- як у інших магазинів, то ще щось куплю.

Номер замовлення: 81333
Apple MacBook Air 13
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 березня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Сделал заказ по самой низкой цене из всех магазинов, ожидая, что его отменят, как и в остальных магазинах, где пытался заказать по рекомендованной цене с момента начала войны.

Приятно удивился, когда перезвонил менеджер и не отменил заказ, а сказал, что нужно оплатить его, и тогда геймпад вышлют. Оплатил — через несколько дней забрал геймпад на почте.

Единственное, что немного расстроило — в комплекте не было гарантийного талона.

Номер замовлення: 80170
Dualsense
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Телефон покупала 3 месяца назад. Во время эксплуатации всё работает отлично,менеджера очень приветливые,профессионалы,приятно с ними работать,всё подсказали,рассказали.Распаковали товар в магазине,всё новое, оригинальное.
Радует гарантия 1 год от магазина, за которую не нужно доплачивать.
Рекомендую магазин,пока все положительно)

Номер замовлення: 78377
Apple iPhone 12 Pro
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 листопада 2021 р.
оформлення замовлення
відповідність ціни
наявність
умови оплати

Товара нет в наличии, на момент обращении товара нет ни в одном магазине в стране, но зачем морочить голову наличием товара? Что бы трафик на сайт нагнать? Категорически не рекомендую.

Відповідь представника «iCases»

На вечір нам прийшло всього 2 шт цієї позиції. В неробочий магазину час залишили більше замовлень, ніж к-сть товару( Приносимо вибачення через незручності, але пи поважаємо всіх клієнтів, і товар дістався тим, хто його перший замовив.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
розгорнути
відповідність ціни
відвантаження

Все пришло, упаковано хорошо, товар не поврежден, все идеально. По дате доставки немного не попали, но не критично. Рекомендую.

Відповідь представника «iCases»

Дякуємо, що вибрали саме нас. Нам важливо, що Вам все сподобалось!

Номер замовлення: 73603
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупаю в этом магазине третий год подряд. Сервис отличный, менеджеры очень приветливые.
Никогда не было нюансов по соответствию цены и наличия, как на сайте указано - так и есть.
Забрала свой телефон в день оформления заказа.
При последней покупке, менеджер наклеил защитное стекло, как постоянному клиенту сделали скидочку)

Магазин однозначно рекомендую и буду обращаться ещё!)

Відповідь представника «iCases»

Ірино, дякуємо за Вашу довіру. Дуже приємно, що Вам все сподобалось. Ми дуже стараємось :)

Номер замовлення: 72953
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 жовтня 2021 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність

Не актуальная информация о наличии товара

Відповідь представника «iCases»

Ув. Олег. К сожалению у нас вчера произошел сбой по ценам по всем товарам в магазине. Подтянулись старые цены. Приносим Вам извинение за потраченное время. Надеемся на Ваше понимание.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 вересня 2021 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути

У данного продавца одна из низких цен на Hotline на позиции ноубуков Apple, но по факту это демпинг по цене и этих товаров нет в наличии.

Разбор: Товар как в прайсе так и на сайте продавца находится в статусе - В наличии (есть возможность купить), но по телефону менеджеры сообщают, что товар вот только что был продан, и поэтому еще не убрали с прайса и сайта, и предлагаю другой товар (без уценки).

Для достоверности эксперимента звонил 14.09.2021 и 21.09.2021, легенда остается всегда одна и розгорнути

Відповідь представника «iCases»

Ув. Юрій. Підскажіть будь-ласка позицію, яка Вас зацікавила. Перегляну додатково наявність. Можливо виникла якась помилка.

Apple MacBook Pro 13
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
не вказано

Спасибо магазину iCases за быстрое и качественное обслуживание. Товар пришел быстро и в соответствии с заявленными фото и описанием на сайте.
Буду обращаться к ребятам еще не один раз, рекомендую!

Чехол ESR Cloud Soft HaloLock MagSafe Blue для iPhone 12 mini
  • Вам допоміг цей відгук?