Відгуки NOTEBOOKER.UA | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин NOTEBOOKER.UA

 Hаписати відгук
Вибрані 15 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    92% 0% 8%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    84% 15% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    61% 7% 32%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    76% 7% 17%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    61% 7% 32%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    15% 7% 78%
  • Сервісна підтримка організована добре
    23% 7% 70%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    76% 23% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
4
5
11
25
Негативні
3
3
4
13
На основі покупки
6
7
13
35
Усі відгуки
7
8
15
40
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин. После оформления заказа позвонили на следующий день (понедельник). Быстро уточнили подробности. В среду утром уже забрал в Чернигове. Доставка, пересылка денег за счёт отправителя. Упаковка не повреждена. К товару претензий нет. Уже выкрутил, сын тестирует:) Спасибо! Рекомендую магазин.

ASROCK RX 6600 XT CLD 12G OC (RX6600XT CLD 8GO)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вечером заказал, утром связались, на следующий день получил на НП. Все супер.

Монітор LENOVO E27q-20 (62D0GAT1UA)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив відеокарту, відправили через 2 дні. Доставка та оплата накладним платежем за рахунок магазину. Трішки переживав, так як вперше купую у даному магазині, але все пройшло чудово. Купував уцінений товар через пошкоджену коробку. Зверху була потерта та на вигляд залита рідиною. Але всередині усе було ціле і в порядку. Комплектація в нормі. Всі пломби на місці. Відеокарта в заводських плівках. Користуюсь 2 тижні жодних проблем не виявив

Номер замовлення: 9205
Відеокарта MSI GeForce RTX 3070 Ti SUPRIM X 8G
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
відвантаження
повернення товару
розгорнути

Не без проблем, але товар отримав. Не всі працівники магазину ввічливі, повернення грошей за покупку неадекватно організовано, тобто неправильні заяви кидають на пошту. В деяких магазинах по запиту через затримку поставки повертали гроші одразу.

Номер замовлення: 8962
PALIT-XPERTVISION RTX3060Ti DUAL 8GB V1 (NE6306T019P2-190AD-LHR)

  • 4 квітня 2022 р.
відповідність ціни
умови оплати
наявність
оформлення замовлення

Сделал заказ рано утром в надежде что сегодня же отправят. В итоге прождал два часа отписал в чат, в чате ответили что ждите... В итоге под конец дня дозвонились и сказали что товара нет в наличии. Короче и в это магазине не взял и была возможность взять в другом. НЕ МОГУ РЕКОМЕНДОВАТЬ ВАМ ЭТОТ МАГАЗИН!!!!

Відповідь представника «NOTEBOOKER.UA»

Шкодуємо, що не змогли виконати замовлення!
Відеокарта була в одному екземплярі і на неї прийшло декілька замовлень.
Ми зв'яжемось з вами і запропонуємо альтернативні варіанти.

Номер замовлення: 8976
Відеокарта SAPPHIRE RX 6600 XT 8G NITRO+ W/BP (11309-01-20G)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все чітко , надійно , порядно . Однозначно рекомендую . Робив оплату на перед , тому мав хвилювання . Ні . Все чітко , відразу видно , що Українці .
Дякую.

Відповідь представника «NOTEBOOKER.UA»

Дякуємо за відгук!
---
З повагою, інтернет-магазин Notebooker

Номер замовлення: 8845
Відеокарта PALIT-XPERTVISION RTX3060Ti DUAL 8GB V1 (NE6306T019P2-190AD-LHR)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження

Статус оплаченого замовлення "Збирається на складі", чекаю вже тиждень на відправку в Харків. Я розумію, що зараз скрутне положення, однак невиконані обіцянки про відправлення "сьогодні" або "максимум завтра", а потім "як тільки так одразу"... сумно.

Відповідь представника «NOTEBOOKER.UA»

Приносимо свої вибачення! По незалежним від нас обставинам відправка вашого замовлення затрималась. 4.04 замовлення буде передано перевізнику для доставки у ваше місто.

 Дякую, мою проблему вирішено

Ноутбук LENOVO IdeaPad Gaming 3 15IMH05 (81Y400EQRA)

  • 16 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Увидел на хотлайне минимальную цена по Киеву и с неплохими отзывами. Решил заказать но немного переживал. На следующий день после заказа товар был на пункте выдачи. Но у меня не получалось поехать забрать. В это время на сайте появился такой же монитор с поврежденной коробкой. Позвонил оператору попросил чтобы привезли и уверенный и я выберут тот что мне понравится. Все дружелюбно и все ради клиента. Приехал в магазин забирать. Продавец без каких либо просьб открыл коробку подлючил экран розгорнути

Номер замовлення: 7579
SAMSUNG LC34H890WGIXCI
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Як і обіцяв пишу відгук :) Все супер, безкоштовна доставка + не потрібно платити за переказ коштів, все бере на себе продавець. І ціна якось вийшла дешевше, чим замовляв :). У інших буває навпаки. В мене перший раз таке, купляю в інтернеті років 15. Мабуть, ще одну відеокарту замовлю пізніше у Вас. Також хвилювався, щоб відеокарта була нова. Але все прийшло з пломбами.

Номер замовлення: 6576
Відеокарта PNY GTX 1660 Ti XLR8 Gaming DF (VCG1660T6DFPPB)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив монітор
Все чудово, нова техніка, без виявлених дефектів, все відповідає опису, окрім того що в комплектації не було кабелю живлення монітора....
Сподобалося ввічливе ставлення персоналу до клієнтів та швидке реагування.
Очікую коли надішлють кабель ...

Номер замовлення: 6358
Монітор ASUS VA27AQSB (90LM06G0-B01170)
  • Вам допоміг цей відгук?