Відгуки GOODLAB | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин GOODLAB

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.3 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 37 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    97% 2% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    94% 2% 4%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    91% 0% 9%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    97% 0% 3%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    86% 0% 14%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    18% 0% 82%
  • Сервісна підтримка організована добре
    35% 0% 65%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    97% 2% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
16
24
36
128
Негативні
0
0
1
10
На основі покупки
16
24
36
128
Усі відгуки
16
24
37
138
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.7
9.6
9.3
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 16 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже задоволена покупкою! Ціна на сайті була актуальна, замовляти через сайт зручно, швидка відправка замовлення, товар відповідає опису. Рекомендую цей магазин!

Номер замовлення: 6520
Смарт-годинник Apple Watch Series 7 GPS 45mm Blue Aluminum Case With Blue Sport Band (MKN83)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Шукав дружині подарунок і як завжди все в останній момент( В магазині ноутбук був в наявності. Приїхав, все перевірив і придбав. Рекомендую! Ще повернусь виберу термос, бо не встигав)))

Номер замовлення: 3080
Ноутбук Apple MacBook Air 13
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив оригінальну клавіатуру, отримав швидко, якість гравіровки на високому рівні, дуже задоволений работю магазину, дукую!

Номер замовлення: 3062
Чохол-клавіатура для планшета Apple Magic Keyboard for iPad Pro 11
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже задоволена покупкою. Швидко зателефонували та надали інформацію щодо наявності товара та його ціни. Відправили того ж дня і наступного дня вже мала на руках планшет. Дякую GOODLAB.

Apple iPad 10.2 2021 Wi-Fi 64GB Space Gray (MK2K3)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Придбав для дружини Apple Watsh se 44mm Gold Alu Starlight Sport Band GPS , в інтернет магазині Goodlab. На hotline була ціна на них одна з найнижчих. Зранку зателефонував менеджеру, та забронював товар. Дуже зручно , що є самовивіз 15 хв від метро Лук'янівська. При покупці , менеджер був ввічливим та відповів на всі питання стосовно товару. Дуже задоволений сервісом. Всім рекомендую!!!

Apple Watsh se 44mm Gold Alu Starlight Sport Band GPS
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Шукав потужний епловий комп. Побачив на хотлайні мак про з уцінкою. Приїхав в офіс магазину, все перевірив/протестив і одразу придбав. Тиждень працюю - політ нормальний)

Номер замовлення: 2380
Десктоп Apple Mac Pro (ME253)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Третій ноутбук який купувався в цьому магазині. Повністю задоволена магазином. Допомогли підібрати потрібну модель ноутбука, безкоштовно нанесли гравіювання на клавіатуру, зробили знижку та допомогли провести накладним платежем на новій пошті так, щоб не довелося платити комісію майже 1000 грн. Відправка була здійснена в день покупки, дешевших аналогів на ринку такої якості як в гудлаб не знайти. Рекомендую

Macbook Pro 15
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Что тут скажешь, довольный как слон. Заказал уши мечты, привезли быстро, теперь пою песни, а соседи подпевают. Магазину спасибо

Навушники з мікрофоном V-Moda Crossfade II Wireless Rose Gold (XFBT2RGOLDB)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все чітко і оперативно - самі таким і повинен бути процес покупки всюди

Номер замовлення: 6266
Apple AirPods 3 (MME73)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Задоволений покупкою , все оперативно та гнучко з часом доставки , приємний та пунктуальный водiй , магазин рекомендую

Номер замовлення: 2363
Ноутбук Apple MacBook Pro 13
  • Вам допоміг цей відгук?