Дуже задоволена покупкою! Ціна на сайті була актуальна, замовляти через сайт зручно, швидка відправка замовлення, товар відповідає опису. Рекомендую цей магазин!
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
Шукав дружині подарунок і як завжди все в останній момент( В магазині ноутбук був в наявності. Приїхав, все перевірив і придбав. Рекомендую! Ще повернусь виберу термос, бо не встигав)))
Замовив оригінальну клавіатуру, отримав швидко, якість гравіровки на високому рівні, дуже задоволений работю магазину, дукую!
Дуже задоволена покупкою. Швидко зателефонували та надали інформацію щодо наявності товара та його ціни. Відправили того ж дня і наступного дня вже мала на руках планшет. Дякую GOODLAB.
Придбав для дружини Apple Watsh se 44mm Gold Alu Starlight Sport Band GPS , в інтернет магазині Goodlab. На hotline була ціна на них одна з найнижчих. Зранку зателефонував менеджеру, та забронював товар. Дуже зручно , що є самовивіз 15 хв від метро Лук'янівська. При покупці , менеджер був ввічливим та відповів на всі питання стосовно товару. Дуже задоволений сервісом. Всім рекомендую!!!
Шукав потужний епловий комп. Побачив на хотлайні мак про з уцінкою. Приїхав в офіс магазину, все перевірив/протестив і одразу придбав. Тиждень працюю - політ нормальний)
Третій ноутбук який купувався в цьому магазині. Повністю задоволена магазином. Допомогли підібрати потрібну модель ноутбука, безкоштовно нанесли гравіювання на клавіатуру, зробили знижку та допомогли провести накладним платежем на новій пошті так, щоб не довелося платити комісію майже 1000 грн. Відправка була здійснена в день покупки, дешевших аналогів на ринку такої якості як в гудлаб не знайти. Рекомендую
Что тут скажешь, довольный как слон. Заказал уши мечты, привезли быстро, теперь пою песни, а соседи подпевают. Магазину спасибо
Все чітко і оперативно - самі таким і повинен бути процес покупки всюди
Задоволений покупкою , все оперативно та гнучко з часом доставки , приємний та пунктуальный водiй , магазин рекомендую
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі