Відгуки Tehnopostavka | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Tehnopostavka

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.2 з 10
 Hаписати відгук
Обрано 61 відгук: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    94% 0% 6%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    93% 5% 2%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    57% 0% 43%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    86% 0% 14%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    93% 0% 7%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    13% 3% 84%
  • Сервісна підтримка організована добре
    37% 3% 60%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    94% 5% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
10
25
58
160
Негативні
0
1
3
11
На основі покупки
9
24
58
164
Усі відгуки
10
26
61
171
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.5
9.3
9.2
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказав електролобзик по предоплаті, відправили в той же день, по телефону проконсультували по наявності полотна в комплекті. Залишився повністю задоволений магазином, рекомендую!

Номер замовлення: 16214
Аккумуляторный лобзик Ryobi R18JS-0
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
умови оплати
не вказано

Жінка менеджер знає свою справу! Рекомедую! Буду звертатися)

Garmin Fenix 7X Solar Slate Gray with Black Band (010-02541-00/01)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже задоволена сервісом та якістю обслуговування, зручно швидко та якісно.
Купувала кухонну машину, товар повністю відповідає опису продавця, ціна найнижча серед пропозицій!
Дуже задоволена!
Рекомендую відповідальну команду інтернет магазину!

Кухонна машина Kenwood Titanium Chef Baker White XL KVL65.001WH
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все організовано, як у Західній Європі.

Принтер
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывал видеокарту ко дню рождения. Поскольку цена не маленькая, то нужно было внести предоплату и подождать,тк видяха на заказ. Окей, спешить некуда, оплатил, заказал. Через неделю прибыла, всё абсолютно новое, в упаковке.

В данном магазине еще не заказывал, но доверие полностью оправдано! Магазин теперь точно в закладки на будущие покупки.

Номер замовлення: 15733
Видеокарта MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8G LHR
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Первый раз делала заказ в этом магазине. Цена была гораздо ниже, чем у других. Оформила заказ на получение наложенным платежом, т.к. опасалась брать у непроверенного продавца. Но была приятно удивлена сервисом магазина. Сразу перезвонила менеджер(очень вежливая девушка) уточнила детали заказа. Никаких просьб о предоплате, как в других магазинах. Товар отправили сразу-же. Упаковано было все очень хорошо. Был вложен товарный чек и гарантийный талон. Магазином осталась очень довольна.

Номер замовлення: 15420
Насадка-кухонный процессор Kenwood KAH647PL
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив приставку в четвер ввечері, магазин сказав що треба оплатити 5% передоплати, на що я сказав що у зв'язку з негативним опитом замовлення в іншому інтернет магазині згодин лише на оплату наложним платежом без передоплати. Магазин погодився і вже ввечері я отримав ТТН, а наступного дня оглянув посилку на новій пошті і переконавшись що упаковка нова із заводськими блістерами на коробкі, забрав своє замовлення. Роботою магазину повністю задоволений

Xbox series S
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже дякую магазину за обслуговування,підтримку,супроводження!Доставка своечасна!Твар оригінальний,все приїхало вцілості!Рекомендую.магазин!Замовляв навушники marshall !

Номер замовлення: 28818
Marshall major lv блютуз
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все прошло идеально! Быстро, качественно обслужили! Отправили с независящей от них небольшой задержкой на 1 день! Рекомендую!

Триммер Mirta HT-5221G
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Велика подяка магазину,що навіть в умовах війни та обстрілів здійснили відправку Може і така дурниця як поголені ноги, але підвищує настрій та якось впевненіше відчуваю себе. Бо після підвалу та евакуації не дуже вже нагадувала жінку навіть сама собі. У цьому магазині привабила ціна на модель що є в повній комплектації. В мене був вибір купити на 600 гривнів дорожче та їхати в ближній райцентр, чи ризикувати замовляти поштою цю саму модель але значно дешевше. Був страх що у зв‘язку з обстрілами розгорнути

Номер замовлення: 14093
Епілятор Braun SE3274
  • Вам допоміг цей відгук?