Відгуки MEGASTAR | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин MEGASTAR

Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
 Hаписати відгук
Вибрані 13 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    61% 0% 39%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    92% 0% 8%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    76% 0% 24%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    38% 0% 62%
  • Сервісна підтримка організована добре
    53% 0% 47%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    100% 0% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
3
6
13
223
Негативні
0
0
0
63
На основі покупки
3
6
13
245
Усі відгуки
3
6
13
310
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 4 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Быстро оформили и отправили заказ. Всё отлично!

Відповідь представника «MEGASTAR»

Як завжди. Максимально стараємось.

Память CRUCIAL SO-DIMM DDR4 3200MHz 16GB (CT16G4SFD832A)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Уже через час после сделанного заказа мне перезвонили и сказали, что товар можно забирать. В этот же день и забрал самовывозом. Вентилятор уже стоит в блоке питания и работает. Цена соответствовала заявленной и была самой низкой в Украине: 899 гривен против 1109 гривен — у конкурентов.

Відповідь представника «MEGASTAR»

Спасибо за достойную оценку нашей работы

Номер замовлення: 13643
140 мм вентилятор Noctua NF-A14 ULN
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
не вказано

Відмінно. Дякую!

Відповідь представника «MEGASTAR»

Та й вам на взаєм, подяка, що відгук оформили.. Добре коли покупець задоволений.

CSB Battery UPS12460
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Мне понадобилось найти мышку и клавиатуру для старенького компьютера под разъём PS/2. И я рад, что нашел их в этом магазине по низкой цене. Причем клавиатура была именно белая, что породило приятную ностальгию. Мышка, правда шариковая, что радостную ностальгию, конечно, уже не вызывает. Но и повод огорчаться не даёт.

В остальном магазин работает, как уже является стандартом для интернет-торговли. Заказал на сайте - получил звонок менеджера - обговорил детали - поехал, получил товар в розгорнути

CODEGEN KB-1808 slim (1808/W/PS), Мышь проводная MOU-886 механическая PS/2
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Задоволений що замінив свій і5 на і9.
Поки все працює добре.

Відповідь представника «MEGASTAR»

Не гріється.? Кулер теж би замінити.

Номер замовлення: 13251
Процессор INTEL Core i9-9900KF 3.6GHz s1151 (BX80684I99900KF)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Чудовий магазин
Підтримка на укр. мові
Фаховий підбір та порада сумісності товару!
Додатково оператор уточнив нюанс який мене цікавив!
Чудова ціна, конкуренти ковтають пилюку!!!
Задоволений дуже і головне друзі раджу цей магазин Вам!!!

Відповідь представника «MEGASTAR»

Звертайтесь, завжди допоможемо з вибором. Ціна звичайно не завжди сама мінімальна буде, але проконсультуємо та порадимо

Linguid freezer II 360
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупал Жесткий диск WD Blue 1 TB (WD10EZEX) у megastar в мае 2021. До этого диска был аналогичный 1TB серии green.
Диск через какое-то время начал барахлить. но все решалось проверкой диска на плохие сектора и исправлением ошибок программно.
До своего юбилея в 0,5 года диск не дожил. Ремонт ничего не дал. Магазин сделал замену диска, чему я рад.
Я потерял гарантийные документы, так как изначально думал, что с диском будет все ОК.
В слове Бога в Экклезиаст 7:1 сказано
"Доброе имя лучше розгорнути

Відповідь представника «MEGASTAR»

Очень приятно читать такие слова. Мы просто стараемся быть просто ЛЮДЬМИ. в таких ситуациях.

Жесткий диск WD Blue 1 TB (WD10EZEX)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

заказал планку оперативной памяти и оплатил переводом на карту в 3 часа дня,на следующий день в 12 дня она уже стояла у меня в ноутбуке.
товар и цена соответствует.
спасибо за оперативность и адекватную цену.

Відповідь представника «MEGASTAR»

Мы ценим нашего покупателя. Спасибо за отзыв!

Память CRUCIAL SO-DIMM DDR4 3200MHz 16GB (CT16G4SFD832A)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 серпня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Цена/качество - все соответствует, планка памяти идентична как в ноутбуке с завода, все работает. Спасибо за оперативность, день в день )

Память Kingston 4 GB SO-DIMM DDR3L 1600 MHz (KNWMX1-ETB)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 серпня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Быстро связался с продавцом, все что нужно узнал, заказал и на второй день после этого товар уже был на почте. Полностью соответствует характеристикам, аккуратно упакован в коробку по размеру. Полностью доволен покупке, магазину спасибо!

Номер замовлення: 51015
Наушники Sony MDR-EX155 Blue
  • Вам допоміг цей відгук?