Відгуки ErBuyer | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин ErBuyer

 Hаписати відгук
Вибрані 10 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    77% 0% 23%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    88% 11% 1%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    100% 0% 0%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    33% 0% 67%
  • Сервісна підтримка організована добре
    55% 0% 45%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    100% 0% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
3
6
9
30
Негативні
1
1
1
4
На основі покупки
4
7
10
30
Усі відгуки
4
7
10
34
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 1 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
відвантаження
повернення товару
розгорнути

Отправили товар наложкой без разрешения на осмотр. В посылке присутствует стекло и пластик, а может уже битое и отправили.
Не рекомендую.
Вину сразу переложили на почту.

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 4302309285396
Набор кастрюль
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Проблем немаю

Номер замовлення: 20450542357355
https://erbuyer.net.ua/instrumenti/jelektroinstrumenti/shlifovalnie-i-polirovalnie-mashini--bolgarki
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Продавца рекомендую. Делала заказ за пару дней до начала войны, посылка приехала, но застряла в отделении почты, потом была отправлена куда-то почтой и связь с посылкой была утрачена. Продавец связался со мной и сказала, что посылка у него и он может мне прислать еще раз или вернуть деньги за товар. Я выбрала первое. Буду заказывать еще.

Відповідь представника «ErBuyer»

Дякуємо Вам за відгук! Чудово, що оцінили наш сервіс роботи=)

Лопата для машины
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
оформлення замовлення

Устроило соотношение качество и цена.
Ножи порекомендовал брат, шеф повар.
Доставка была оперативная, оплачивал сразу на карту.

Відповідь представника «ErBuyer»

Роман, дякуємо ща залишили відгук.
Нехай ножі служать довго!

Номер замовлення: 20450535604798
Нiж шефський
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Большое спасибо магазину, я очень довольна обслуживанием. Когда я заказала эту пилочку, у меня возник специфический вопрос, и менеджер, девушка (имя, к сожалению, не запомнила,простите) дала мне исчерпывающий ответ. В других магазинах не смогли мне помочь, а здесь всё ОК! Рекомендую 100%!

Відповідь представника «ErBuyer»

Спасибо что поделились впечатлениями! Для Вас только так и работаем, ведь хотим чтобы покупки были в удовольствие!

Номер замовлення: 27610
Сабельная пила Риоби
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Довго вибирала собі на кухню хороші ножі, менеджер порадив зупинитися на цих, чим і задоволена. У використанні зручні, комфортно тримати в руці. Раджу

Відповідь представника «ErBuyer»

Дякуємо за відгук!
Приємного користування =)

Номер замовлення: 27585
Набор из 3-х кухонных ножей (универсальный, Накири, Сантоку) Samura
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляли ножі для очистки овочів та сковороду-гриль фірми Tramontina. Магазин запропонував хорошу ціну на товар, все відправили швидко. Дякую за співпрацю.

Відповідь представника «ErBuyer»

Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою!

Номер замовлення: 27520
Ніж для чистки Tramontina Century 24001/103
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую компанії ErBuyer, за вчасно виконане замовлення та швидко доставлений товар.
Протягом 20хв після замовлення зі мною зв’язались,надали консультацію та допомогли з вибором,а на наступний день пароочисник був уже в мене
Усім рекомендую
Обов‘язково звернусь ще,з вами приємно та надійно)

Відповідь представника «ErBuyer»

Юлія, дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам все сподобалось та отримали позитивні враження від процесу покупки! Чекаємо на Вас!

Пароочисник Karcher Sc 2EasyFix
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купували для дому пилосос і пароочисник Karcher. Даному магазину можна співати серенади за допомогу у виборі.
Щиро дякую, Вам!

Відповідь представника «ErBuyer»

Оксана, щиро вдячні за ваш відгук!
Працюємо тільки для вас!

Пилосос Karcher VC3 plus і пароочисник Karcher SC 2 EasyFix premium
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупкою задоволений, працює добре.
Менеджер допоміг з вибором товару.
Сервіс на високому рівні, все сподобалось))))

Відповідь представника «ErBuyer»

Михайло, дякуємо що залишили коментар!
Чекаємо Ваших нових звернень !:)

Номер замовлення: 24103
Esperanza EKH005 Настільна плита
  • Вам допоміг цей відгук?