Відгуки SmartMAG | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин SmartMAG

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 158 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    88% 8% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    82% 15% 3%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    73% 4% 23%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    86% 8% 6%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    78% 6% 16%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    16% 10% 74%
  • Сервісна підтримка організована добре
    22% 10% 68%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    81% 18% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
44
73
127
273
Негативні
7
13
31
60
На основі покупки
48
80
144
300
Усі відгуки
51
86
158
333
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8.7
8.7
8
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Сьогодні
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Навушники купувала під замовлення для іменинниці, тому по магазинах шукала тільки найкращу ціну. В SmartMAG ціна виявилася найменшою. Навушники доставили наступного дня. Коробка, документи, комплект оригінальний. Я задоволена.

JBL Tune 230 NC TWS Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • Сьогодні
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Зачёт магазину. Советую

Планшет realme Pad 4,64GB Grey
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Детский подарок пришел вовремя и успел к именнику на праздник. Плюс магазину за скорость отправки и спасибо за то , что вошли в мое положение.

Авто-конструктор LEGO Porsche 911 (10295)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Нормальный магазин, отправили достаточно быстро и цена нормальная, товар пришел в немного примятой упаковке(наверное, спасибо почте), но сам товар в порядке

Триммер для бороды и усов Braun MGK3220
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар було придбано за вказаною на хотлайн ціною.
Відправили швидко, товар відповідає опису.
Все гаразд, рекомендую.

Номер замовлення: 21758
lg 28tn515s-pz
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все файно. Комбайн прибув вчасно, все новеньке, гарно спаковане. Окрема дяка продавцеві за гарну консультацію.

Кухонная машина Kenwood KHH 326 WH MultiOne
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Изначально знала, что мне нужно, в консультации не нуждалась. Искала магазин по лучшей цене и наличию телефона. В SmartMAG все сошлось. Магазин рекомендую.

Samsung Galaxy A33 5G 6\'128GB Black (SM-A336BZKG)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вже отримала і вже перевірила гриль - працює, смажить, всі описані функції є.
З продавцем домовлялася про якомога скорішу відправку і продавець стримав свою обіцянку.

Tefal OptiGrill+ GC7148
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Не рекомендую даний магазин. Купляв фен Dyson HD03 Supersonic Hair Dryer. Очікував отримати новий пристрій в новій упаковці - на подарунок. В результаті прийшла доволі пошкоджена коробка - пластикової плівки нема, внутрішній ущільнювач відірваний, сама коробка пом'ята, насадки та комплектуючі до фена - розкидані по коробці та всі в пилу.
Ані чеку, ані гарантії - немає.
Це явно не той досвід на який розраховуєш при купівлі подібних товарів.
При цьому, це була далеко не найнижча ціна серед розгорнути

Відповідь представника «SmartMAG»

Доброго дня, Денисе. Даний товар розкривався лише для перевірки, він абсолютно новий і всі насадки були на своїх місцях, чому ви не додали фото, яке надіслали нам у вайбер з повним комплектом де все на своїх місцях із заводськими плівками? Також вам пропонували повернути гроші за товар, але ви вирішили собі його залишити. З приводу ціни, можливо, у нас ціна і не найдешевша, але це якщо не брати до уваги, що продукція там найімовірніше - люкс копія, тобто не оригінал. Гарантія на товар у вас 12 розгорнути 

Номер замовлення: 21492
Фен Dyson HD03 Supersonic Hair Dryer
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Монітор обирав син, тому з продавцем він і спілкувався, наче залишився задоволений. Я тільки оформляла і отримувала - теж залишилася задоволена.

Монітор HUAWEI MateView GT Sound Edition 34 (ZQE-CAA, 53060216)
  • Вам допоміг цей відгук?