Відгуки iStore.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин iStore.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.6 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 45 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    95% 5% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    92% 2% 6%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    70% 12% 18%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    92% 5% 3%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    67% 5% 28%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    22% 5% 73%
  • Сервісна підтримка організована добре
    40% 7% 53%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    90% 10% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
13
17
40
68
Негативні
2
3
5
9
На основі покупки
13
17
37
65
Усі відгуки
15
20
45
77
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8.7
8.9
8.6
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Найкращий магазин Apple техніки в столиці! Сервіс та обслуговування на найвищому рівні, за 10 хвилин до закриття магазину зробила замовлення, потрібно було терміново.
Працівники швидко все оформили. Попрацювали понаднормово, але врятували 15 стоматологів:)

Номер замовлення: 73518
Багатоповертовий адаптер Apple
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Один із найкращих магазинів .Швидке замовлення ,професійні спеціалісти ,завжди прислухаються до побажань клієнтів і йдуть на зустріч .Всі близькі і знайомі купують тільки у Вас.Рекомендуємо ,не пошкодуєте

Номер замовлення: 65927
VDHKK44TX6 iPhone 13pro захисне скло iLera Sapphire deluxe glass для IPhone 13 pro
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купила вчора свій перший iphone. Замовила по телефону, товар вже через декілька годин був на магазині. Обрала магазин на Дружби народів. Мене обслуговував Кирил, дуже приємний менеджер, а головне терплячий, т.як це мій перший iPhone і у мене будо багато запитань. Навіть коли у мене не вийшло зробити деякі налаштування дома, я зателефонувала у магазин і Кирил допоміг мені вирішити проблему.
Магазин і персонал рекомендую.

Номер замовлення: 72854
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Чудовий магазин, дуже уважні консультанти. Це мій перший iPhone, все розповіли,порадили. З телефоном купила і зарядний пристрій і поклейку скла. Чудовий сервіс! Дякую магазину!!!

Номер замовлення: 71712
Зарядний пристрій
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка
умови оплати

Як тільки гарантія-одразу проблеми! НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Якщо Вам важливі ваш час та гроші.

09.06 придбав в даному магазині Macbook Pro m1 500gb. більше ніж за 2к $!
Пристрій пропрацював місяць і вийшов з ладу.
Після огляду в сервісному центрі сказали, що зламана материнська і чекати від 3х до 5 тижнів.

ТАК НЕ МАЄ БУТИ!

Відповідно до ст. 8 Закону виконавець повинен усунути недоліки товару протягом 14 днів з дати пред’явлення вимоги споживачем. Зазначений строк може бути збільшений лише розгорнути

MacBook

  • 18 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все отримав вчасно. Менеджери ввічливі і терплячі. Витримали всі мої розпитування, розтлумачили кожну деталь. Велика їм дяка.
Щодо отриманого товару скарг немає. Телефон чудово працює. Скло приємне на дотик, не спотворює форму і колір зображення. З моєї вини скло розбилося, але телефон уцілів. Фахівці магазину виконали заміну скла по гарантії, за що їм велика дяка!
Якість товару - 5/5
Сервіс - 5/5

Номер замовлення: 65792
Захисне скло iLera 3D Full Protection для iPhone 8 / 7 (чорне) EclGl1118Bl
Apple iPhone SE 2022 64GB Starlight (MMX63) Смартфон
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Пол года назад впервые довелось иметь дело с данным магазином, покупал iPhone 13 Pro. Остался очень доволен, потому вернулся во второй раз. Возникла проблемка с заказом через сайт, кнопка оформить не работала почему-то. Позвонил по телефону, сообщил о проблеме с сайтом, оформил заказ в телефонном режиме, оплатил. Дело было вечером, потому отправили посылку на следующий день. Ещё через день я её получил и остался очень доволен покупкой. Магазин рекомендую. Товар оригинальный, работают быстро, розгорнути

Номер замовлення: 66878
Apple Airpods Pro Bluetooth, Magsafe (белые) MLWK3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
не вказано

Дякую магазину за швидку готовність замовлення та гарний сервіс. Все на вищому рівні

Номер замовлення: 68724
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 липня 2022 р.
оформлення замовлення
відповідність ціни

Заказал наушники в пятницу вечером за 6050, в воскресенье утром приехал забирать, цена-3400
После размещения здесь негативного отзыва магазин оперативно предложил мне продать товар по заявленной цене и проблема была улажена

 Дякую, мою проблему вирішено

Air pods 3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купував перший раз, купівлею задоволений все бистро і якісно, видно професійність менеджерів.

Номер замовлення: 68286
  • Вам допоміг цей відгук?