Відгуки iCom.net.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин iCom.net.ua

 Hаписати відгук
Вибрані 24 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    91% 4% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    82% 13% 5%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    69% 0% 31%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    78% 0% 22%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    73% 4% 23%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    17% 0% 83%
  • Сервісна підтримка організована добре
    21% 0% 79%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    86% 13% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
2
3
20
58
Негативні
1
2
4
18
На основі покупки
2
3
21
61
Усі відгуки
3
5
24
76
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 21 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Номер замовлення: 3-738
Масляний радіатор Gorenje OR2000EB
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 червня 2022 р.
наявність
умови оплати
відповідність ціни
оформлення замовлення

Цена видюху на сайте в 1500грн. дороже заявленной на hotline.ua . О через пол дня оновилась цена до реальной на сайте.

Відповідь представника «iCom.net.ua»

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Так як icom.net.ua і hotline це різні сайти, потрібно орієнтуватись на ціни які вказані на сайті icom.net.ua. На hotline інформація також оновлюється через деякий час, декілька разів на день.

 Дякую, мою проблему вирішено

GF RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Dual Mini V2 OC Asus
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказував на сайті ASUS 3080 TUF Gaming, отримав на третій робочий день(19.05-23.05) самовивозом з їх офісу. Рекомендую.)

TUF-RTX3080-O10G-V2-GAMING Відеокарта ASUS GeForce RTX3080 10Gb TUF OC GAMING V2 LHR (TUF-RTX3080-O1
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 квітня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність

Написал менеджеру, спросил, в наличии ли товар. Сказал нет. Я написал, чтобы изменили статус на "нет в наличии"
Сказали что так и сделают. Прошло несколько часов, так и не изменили.
Продавец специально занижает цену, на товар, которого нет в наличии, чтобы привлечь внимание к магазину.
Не рекомендую такие магазины, они вводят людей в заблуждения и тратят время покупателя.
Буду оставлять отзыв каждый день, пока цена и наличие не будет соответствовать действительности.

Відповідь представника «iCom.net.ua»

Хтось витрачає час на пошук, а хтось все-таки працює і ризикує не тільки часом, а і дечим важливішим.
Слава Україні!

Відеокарта ASUS GeForce RTX3060 12Gb TUF OC V2 GAMING LHR (TUF-RTX3060-O12G-V2-GAMING) (744288)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

В это непростое время приняли заказ и оперативно доставили без лишних вопросов, предоплат и задержек - молодцы.

Маршрутизатор ASUS RT-AX58U
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин четко выполняет условия заказа и главное в сроки. Перезвонили в нерабочее время - вообще красавцы. Заказывал блоки питания не один раз. Всегда все на уровне. Будет обращаться ещё.

Блоки питания MSI MPG A850GF 850W и MSI MPG A750GF 750W
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидкість доставки та якість на високому рівні! Гарна швидкість читання. запису. Встиг узяти за прийнятною ціною! Великий об'єм, 3D TLC NAND. Благогдарю за швидке виконання замовлення.

Накопичувач SSD M.2 2280 1TB ADATA (ASX8100NP-1TT-C)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив монітор HP U32, домовився на завтра, забирав самовивозом, допомогли з перевіркою роботи / пікселів.
Все було вчасно, також сподобалися ціна та відношення.

HP U32 (368Y5AA) Монітор
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення зробив 25.01, зі мною швидко зв'язались, домовились про доставку на 27.01. Кур'єр приїхав вчасно, всі документи є. Товаром задоволений.

Відповідь представника «iCom.net.ua»

Дякуємо за відгук! Звертайтесь до нас ще! Будемо раді.

Anker SoundСore Liberty 3 Pro Midnight Black (A3952G11) (811529)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляю вже не вперше, завжди відмінний вибір техніки та ціни нижчі ніж в інших магазинах. Купівлею робота пилососа задоволений, чудово справляється з прибиранням, дякую за допомогу з вибором моделі. Доставка швидка. Рекомендую!

Пилосос Xiaomi RoboRock S5 Max White
  • Вам допоміг цей відгук?