Відгуки intelect.com.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин intelect.com.ua

Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
 Hаписати відгук
Вибрані 14 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    76% 23% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    84% 15% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    46% 15% 39%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    84% 15% 1%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    69% 0% 31%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    15% 7% 78%
  • Сервісна підтримка організована добре
    30% 7% 63%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    61% 38% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
4
5
9
18
Негативні
0
0
5
13
На основі покупки
4
5
10
23
Усі відгуки
4
5
14
31
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення опрацьовано швидко, отримав у зазначений термін.

Память для настольных компьютеров Kingston FURY 32 GB (2x16GB) DDR5 6000 MHz Beast (KF560C40BBK2-32)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин приємно здивував ціною, оперативністю відправки і зручністю оформлення замовлення, та оплати. Бажаю магазину і надалі не знижувати взяту планку якості.

TS512GSSD230S
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Проц брав спеціально під материнку з ddr-4. 32 gb. для роботи в графічних редакторах. Влаштувала ціна-якість. Дякую за ціну та оперативну доставку. Молодці

Процесор INTEL Core™ i5 12400 (BX8071512400)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Один із найдешевших магазинів, без дзвінків (в деяких магазинах це обовязкова умова для відправки замовлення - аж смішно). Відправили все на наступний день після оплати, зауважу - оплата переказом на карту, для когось це буде основним критерієм, від себе скажу, що не бачу нічого такого в такому способі оплати.

Менеджер відповідає навіть тоді, коли всі сплять. Поступився ціною на деякі товари. Я просто в шоці, це при тому, що зараз все дорожчає.

Користувався магазином поки що перший раз, розгорнути

Модуль пам\'яті для комп\'ютера DDR4 16GB (2x8GB) 2666 MHz Radeon R7 AMD (R7S416G2606U2K)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

В даному магазині купував IPкамеру. Ціна виявилась найнижчою. Продавець дуже відповідальний та порядний. Замовлення отримав вже наступного дня. Наступного разу однозначно буду заходити на сайт даного продавця для майбутніх покупок.
Магазин рекомендую!

Dahua Technology DH-IPC-HDW3441TMP-AS (2.8 мм) IP-камера відеоспостереження
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 грудня 2021 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Жена офрмила заказ на вытяжку HTL 6615 IV 1000 LED. Цена была ниже на 700 грн,чем в других магазинах.
Я сразу заподозрил ,что есть в чем-то подвох.
Поприсили предоплату 200грн и сказали ,что отправят в этот же день.
Ладн,сумма не большая,скинул.
И действительно через час пришла ттн .Я проверил ,но в ней было указано ,что перевозчик ожидает посылку.
Даллее ,через час звонит продавец и говорит о том ,что товара нет в наличии, да и вообще этот товар плохой и они думают его перестать розгорнути

Відповідь представника «intelect.com.ua»

Нам прикро, що у Вас склалось таке враження про наш магазин. Але, до Вас дзвонив менеджер і повідомив що виявлено брак товару, ніхто не говорив що товару немає в наявності. Товар був останній і перед відправлення під час передпродажної перевірки нами було виявлено суттєве пошкодження товару перевізником. Ми подзвонили і вибачились перед клієнтом. Для чого писати неправду?

Номер замовлення: 010975
вытяжка

  • 19 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
розгорнути
відповідність ціни
повернення товару
сервісна підтримка

Жахливі умови доставки!! новою поштою здійснили доставку, за доставку переплачено вдвічі більше!!! Ніхто звісно ні в чому не розібрався !!! Сказали " ми відправили, а далі то все ваші турботи, ми до нової пошти не маємо відношення "

Відповідь представника «intelect.com.ua»

Нам дуже прикро, що у Вас склалось таке враження про нашу роботу. Але, Ваші слова не відповідають дійсності, навіщо писати відверту неправду? Ви ж знаєте, що ми разом вияснили на гарячій лінії Нової пошти, що вартість відправлення великогабаритного морозильного обладнання до Вас кур'єрською доставкою склала 1000 грн. Звичайно, це перевищило Ваші очікування. Наш магазин намагався допомогти Вам у вирішенні питання з Новою Поштою, менеджери писали навіть скаргу на відділенні для перерахунку розгорнути 

Морозильний ларь prime technics 20141

  • 6 листопада 2021 р.
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
умови оплати

Врут о стоимости доставки! Не может доставка 43' телевизора стоить 150-200 грн! А привязывают человека забрать товар предоплатой в 400 грн!
Вот и все! Стоимость доставки в раене 500-650 грн!

Відповідь представника «intelect.com.ua»

Дякуємо що заходили на наш магазин. Нам, дуже шкода, що у Вас склалось негативне враження про нашу роботу, адже Ви навіть не зробили у нас замовлення і не отримали від нас товар, тому, як Ви можете судити нашу роботу? На рахунок вартості доставки телевізора 43 дюйми, вибачте, але не ми беремо кошти за доставку Вам телевізора, а компанія-перевізник. До речі, Ви самі можете прорахувати вартість доставки товару до Вас - https://novaposhta.ua/delivery. Умови передплати за відправлення габаритного розгорнути 

Телевизор 43 дюйма
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 жовтня 2021 р.
умови оплати
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення

Магазин не рекомендую. Відповідальності 0. Ніби ціна як на сайті і наявність є, і вказана наявність у цьому ж місті, але доставка новою поштою або аж через тиждень їхнім кур'єром, бо у нах машина поломалася) Навчіться користуватися альтернативними методами за свій рахунок, а не за рахунок покупця, форс мажори це ваша проблема. Доставити в обумовлений термін ви не змогли, але запропонували придбати у партнерів такий же продукт но на 1000 грн дорожче) за мій рахунок, маркетинговий хід) якщо це розгорнути

Відповідь представника «intelect.com.ua»

Не розуміємо, що Вас обурило в телефонній розмові. Менеджер шукав як Вам якнайкраще допомогти. Ви ж сказали, що товар, морозильна камера Вам вже треба, на сьогодні. Люди зазвичай планують свої покупки наперед, завчасно. Наша доставка по місту тимчасово не працює через ДТП. Вам пояснили і запропонували придбати товар будь-де де забажаєте. Але ж ні, Ви хочете прийти отримати товар вже сьогодні, але не за ціною Епіцентру, а по нашій найкращій ціні в Україні. Будь ласка, Ви вільні купувати товари розгорнути 

Номер замовлення: 3444
Delfa DRF-09 Морозильна камера
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купував мережевий кабель (бухта 305м) та ЛАН інструменти. Ціна на кабель була найнижчою по Україні. Замовлення відправили швидко, на наступний день вже отримав. Оплатив товар до відправлення, хоча є можливість при отриманні. Магазином повністю задоволений. Рекомендую!
Буду купувати ще :)

Lan обжимка
  • Вам допоміг цей відгук?