Відгуки КТС.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин КТС.ua

Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.4 з 10
 Hаписати відгук
Обрано 61 відгук: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    98% 1% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    93% 1% 6%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    68% 0% 32%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    93% 0% 7%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    86% 0% 14%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    30% 0% 70%
  • Сервісна підтримка організована добре
    40% 0% 60%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    93% 6% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
16
23
56
392
Негативні
0
1
5
59
На основі покупки
16
23
58
417
Усі відгуки
16
24
61
457
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.7
9.4
9.4
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 13 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Задоволена покупкою. На моє прохання мені зателефонували після замовлення, з оператором обговорили варіанти заміни товару, якого не було у достатній кількості, узгодили логістику. Товар відправлений вчасно. Якість відмінна. Магазин рекомендую.

Відповідь представника «КТС.ua»

Дякуємо за зворотній зв’язок! Такі відгуки мотивують нас працювати ще краще ;)

Кабель USB (AM/Lightning) 2м, Cafule, 1.5A, Black/Gold
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Інші обіцяли, КТС - взяли й зробили, без зайвих питань і зволікань. Оперативно і якісно! Дякую! Прекрасний сервіс!

Відповідь представника «КТС.ua»

Дякуємо! Людмило, Ви найкраща :)

Номер замовлення: 20400284563363
Маршрутизатор Wi-Fi TP-Link TL-MR200 (ARCHER-MR200)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Зробив замовлення 06.06, через 30 хв передзвонили і підтвердили. Відправити повинні були 09.06, але відправили на день раніше, а прийшла посилка навіть на 2 дні раніше, ніж планувалось. На пошті спочатку розчарувався, коли побачив коробку від зовсім іншої материнської плати, але мою просто поклали в середину і дуже добре запакували. Розчарувала тільки відсутнісь гарантії, або хоча б чека в посилці, але в цілому магазином дуже задоволений, буду замовляти ще :)

Відповідь представника «КТС.ua»

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми відмовились від паперових документів, перейшовши на електронний документообіг, задля збереження навколишнього середовища. Електронний чек та гарантійний талон Вам було відправлено у Вайбер або СМС. Також Ви маєте можливість його завантажити із особистого кабінету у нас на сайті.

Материнська плата AsRock B560M Pro4
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую. Оформлення покупки пройшло швидко, приємний менеджер Катерина зателефонувала та підтвердила замовлення, вже через день отримав новий товар, запакований у всіх блістерах, з офіційною гарантією.
Рекомендую магазин як відповідального продавця, приємно, що вони продовжують працювати та підтримувати економіку держави.

Відповідь представника «КТС.ua»

Доброго дня!
Нам та Катерині надзвичайно приємно, що знайшли час та натхнення написати такий гарний відгук.
Ви мотивуєте нас працювати ще краще. Щиро Вам дякуємо!

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все супер. Відправили пилосос в той же день. Прийшов швидко.

Відповідь представника «КТС.ua»

Дякуємо за фідбек, нам так приємно! :) Ви круті!

Робот пилосос Xiaomi Mi RoboRock S5 Max
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відправили швидко, товар був добре запакований. Магазин повідомив додатково, що стайлер без блістерної упаковки. Коробка дійсно відкривалась, але всередині абсолютно новий товар без слідів використання з усіма плівочками і наклеєчками. Колір правда не той, що замовляв, на сторінці товару це була рожева версія, але це не страшно. З усього списку магазинів по даному товару саме в КТС була повноцінна офіційна гарантія. Ціна звісно трохи кусається, але це можна списати на дефіцит.
В цілому феном розгорнути

Відповідь представника «КТС.ua»

Доброго дня!
Дякуємо за зворотній зв'язок. Раді від того що Вам сподобався стайлер у використанні. Справді, відбувся пересорт по кольору. Деталі по вирішенню ситуації обговорили із Вами особисто. Дякуємо за розуміння та будемо чекати Вас знову у нашій мережі ;)

Стайлер Dyson Airwrap Complete Fucsia
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Советую данный магазин. Проблем не было.

Відповідь представника «КТС.ua»

Дякуємо за довіру ;)

Смартфон OnePlus 7T HD1900 8/128GB Glacier Blue
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупал первый раз, цена меня вполне устроила отправили быстро без предоплат. Всем рекомендую этот магазин.

Відповідь представника «КТС.ua»

Дякуємо за Ваш відгук!
Бережіть себе!

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

C товаром пришла просто бумажка, но на вайбер упала ссылка на товарный чек и ссылка на гарантийный талон, все можно скачать, очень удобно!

Відповідь представника «КТС.ua»

Дякуємо за фідбек, нам так приємно! :) Ви круті!

Карта памяти Kingston 128 GB microSDXC Class 10 UHS-I Canvas Select Plus SDCS2/128GBSP
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазином задоволений. На замовлення відповіли вчасно, повідомили про орієнтовну дату прибуття. Ціна і всі характеристики ті ж, що і зазначалися на сторінці товару. Роботою сервісної підтримки задоволений. Всім рекомендую. Зауважу ще, що сайт за замовчуванням відкривається українською (навіть якщо відкрити, коли браузер у інкогніто режимі) за що дуже їх поважаю! Дякую

Відповідь представника «КТС.ua»

Дякуємо за зворотній зв’язок! Такі відгуки мотивують нас працювати ще краще ;)

Відеокарта Palit RTX 3070 GameRock V1 LHR (NE63070019P2-1040G-LHR)
  • Вам допоміг цей відгук?