Відгуки про Ваш Клімат

stechshin18 рекомендує цей магазин
9 червня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний FUDO FDG-80L, Замовлення №4335

Якiсний обогрiвач, обслуговування як завжди на висотi. Дякую!
kubinec333 рекомендує цей магазин
26 травня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Comfee CLD80, Замовлення №000172

Дуже швидко вiдправили товар, вартiсть гарна. В цiлому, рекомендую магазин!
branenko63 рекомендує цей магазин
26 травня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний FUDO FDD-80L, Замовлення №000276

Якість обслуговування на висоті, приємно здивувала ціна на водонагрівач. Все з гарантією, як і має бути, дякую!
Olexiy рекомендує цей магазин
2 квітня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний FUDO FDG-50L, Замовлення №НО00-004457

Купив цей водонагрівач, так як підходив по габаритам і не займав багато місця. Гріє швидко, так як тен йде 2кВт. Панель сенсорна і є декілька режимів роботи. Великим плюсом є те, що є функція авторестарт. Товаром задоволений, магазин рекомендую!!!
Липка Елена рекомендує цей магазин
27 березня 2026 р.

Купив: Водонагрівач Fudo FDG-30L(30л), Замовлення №НО00-003251

Водонагрівач доставили дуже швидко. З установкою проблем не виникло. Співвідношення ціни та якості супер! Рекомендую!
Jakes рекомендує цей магазин
19 березня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний TIKI GBF 80 UA (700097), Замовлення №00-003722

Замовляла водонагрівач у даному інтернет магазині, дуже задоволена сервісом: менеджер допоміг підібрати модель під мої параметри, швидко оформили та відправили. Товар прийшов у заводській упаковці, все працює чудово. Рекомендую!
Yuliiv рекомендує цей магазин
18 березня 2026 р.

Купив: Очищувач повітря Cooper&Hunter CH-P26CW3IU-WF Rocky Mountains Piedmont, Замовлення №НО00-003498

Замовила очисник в дитячу кімнату. Перевірили цілісність відразу на складі. Працює добре, не шумить. Повністю задоволені. Магазин рекомендуємо
Sasha Razenko рекомендує цей магазин
10 березня 2026 р.

Купив: Водонагрівач TIkI GBF 80 UA, Замовлення №2193

Менеджер магазину допоміг підібрати водонагрівач за розмірами та за певну ціну, замовлення обробили досить швидко, товар отримали, все відмінно. Я задоволений, що звернувся до цього магазину.
Serhii Svystunov рекомендує цей магазин
4 березня 2026 р.

Купив: Водонагрівач Midea D80-20EFT2 Cube, Замовлення №11914

Менеджери проконсультували максимально якісно. Що дуже сподобалось, то це доставка на наступний день. Ціна краща на ринку. Допомогли знайти підрядника для встановлення обладнання.
Rita Kudasova рекомендує цей магазин
27 лютого 2026 р.

Купив: Водонагрівач Quartz Font , Замовлення №002431

Хороший магазин, замовлення зробили, доставили по нп, товар отримали, встановили працює добре, ми дуже раді що звернулися саме до вас.