Славинский Гена рекомендує цей магазин
5 вересня 2024

Купив: Мийка повітря Electrolux EWH-600, Замовлення №250624

Роботою з магазином більш ніж задоволений. Дуже рекомендую, абсолютно позитивний досвід.
Дуже вдячні Вам за відгук
Ганич Георгий рекомендує цей магазин
23 серпня 2024

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Electrolux EWH 30 Maximus, Замовлення №По телефону

Гарні продавці. Замовлення отримав як і домовлялися, доставка та комунікація – на рівні. Дякую за співпрацю! Буду ще звертатися неодноразово ;)
Паршутин Дима рекомендує цей магазин
20 серпня 2024

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Electrolux EWH 80 Fmx EEC, Замовлення №250032

чудовий магазин, швидко обробили замовлення і наступного дня доставили. товар новий, справний, я дуже задоволений.
Кивенко Тимур рекомендує цей магазин
20 серпня 2024

Купив: Ariston VELIS PRO DRY WIFI 80 EU (3100909), Замовлення №249966

Один з найкращих магазинів. Швидка відправка, без накрутки ціни, хороші та відповідальні продавці. Щиро рекомендую!
Рыбка Иван рекомендує цей магазин
7 серпня 2024

Купив: Samurai FZ-В DC SMA-12HRDN1B, Замовлення №2493843

Замовили кондиціонер тут, все сподобалось. Особливо сподобалась ціна. Доставка теж організована чудово, швидко та якісно.
Грин Маша рекомендує цей магазин
30 липня 2024

Купив: Осушувач повітря TROTEC TTK 53 E, Замовлення №249352

Усе супер, менеджер на тому кінці усе пояснила стосовно замовлення, швидко відправили. Рівень обслуговування топ, ціна на товар була краще ніж у аналогічних магазинів.
Макаренко Света рекомендує цей магазин
4 липня 2024

Купив: Спліт-система Nordis Sirius NDI-S09TC1/NDO-S09TC2, Замовлення №248174

Насправді все швидко та якісно, зробила замовлення кондиціонера по чудовій ціні і буквально наступного дня вже його встановили. Дуже задоволена, дякую!
Бегун Илья рекомендує цей магазин
27 червня 2024

Купив: Очищувач повітря Cooper&Hunter CH-P55W5I TIEN-SHAN, Замовлення №247684

Якісно проконсультували, швидко доставили. Сподобалось швидке та грамотне обслуговування.
Храпун Роман рекомендує цей магазин
27 червня 2024

Купив: Спліт-система Mitsubishi Electric Premium Inverter MSZ-LN35VG2V/MUZ-LN35VG2, Замовлення №247364

Дуже приємні враження. Чудовий магазин на який потрібно звернути увагу! Є з чим зрівняти. Рекомендую однозначно.
Иванов Данил рекомендує цей магазин
26 червня 2024

Купив: Осушувач повітря TROTEC TTK 64 HEPA, Замовлення №246723

Відмінно відпрацьовано замовлення. Я забрав його з Нової пошти через добу після оплати. Товар відповідає замовленню. Якістю задоволений повністю. Рекомендую!