Відгуки про 1SERVER

Oleksiy Nikulishchev не рекомендує цей магазин
14 лютого 2025 р.

Хотів купити: SSD накопичувач Crucial T705 2 TB (CT2000T705SSD3)

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати

Як ви могли здогадатись, ніхто в понеділок зі мною зв'язуватись не збирався, поки я сам знов не написав. І (яка несподіванка) мені знов треба почекати до завтра.
17 лютого 2025 р. Відповісти
Danilo рекомендує цей магазин
2 січня 2025 р.

Купив: Пам\'ять для ноутбуків Samsung 16 GB DDR5 4800 MHz (M425R2GA3BB0-CQKOD), Замовлення №1sr-21477

Все гуд. Впоралися за обіцяний термін. Ніяких проблем не виникло. Плашка паше.
kalyam malyanovich рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: BL2K32G32C16U4B Оперативна пам\'ять Crucial 64GB Ballistix DDR4 3200 MHz UDIMM Gaming Desktop (2 x 3, Замовлення №1sr-21376

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Сделал заказ 28го Сентября,сразу выполнил предоплату.Ждал 5ть недель.Пришло просто в блистерах-ни пломб,ни фирминых наклеек...На вид не Б/У,но время работы проверить стоит.В целом магазин - норм.Персонал - вежливый и оперативный.Доставка оставляет желать лучшего.
Я щось не зрозумів, як заплатити в цьому магазині. Також замовив оперативку, прийшов мені лист як на фото. "Інструкції по банківському переказу" не клікабельні. Відразу написав їм - третій день мовчанка...
31 грудня 2024 р. Відповісти
Ola Ipatova рекомендує цей магазин
25 квітня 2024 р.

Купив: Внешний жесткий диск LA Cie Rugged USB-C 2 TB, Замовлення №1-sr-21134

Знайшла цей жосткий диск саме на цьому сайті і по підходящій мені ціні.Хлопчина(менеджер Дмитро)проконсультував,відповів на деякі мої питання,роз'яснив.Прийшов заказ даже раніше домовленого терміну.Дяка Вам! Однозначно рекомендую цей сайт! Порядочні,компетентні,доброзичліві!
messiah рекомендує цей магазин
31 березня 2024 р.

Купив: SSD накопичувач Crucial P5 Plus 1 TB (CT1000P5PSSD8), Замовлення №1sr-21127

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Зробив замовлення через сайт. Зі мною швидко звязалися у робочий час і написали інформацію по оплаті. Я помітив, що ціна не співпадає з тим, що було вказано на сайті, коли я оформлював замовлення, але вона мене влаштовувала. Мені не сподобалося що мене не повідомили про це. Після оплати дуже швидко відправили і це приємно. В загалому все добре, але будьте обачні, перевіряйте ціну. Скоріше за все, багато інших товарів мають неактуальну ціну на сайті.
Игор Броило рекомендує цей магазин
15 березня 2024 р.

Купив: Razer BlackWidow V3 TKL Razer Green RU (RZ03-03490700-R3R1), Замовлення №0111553

Після замовлення зі мною швидко зв?язались, відправили в обіцяний термін. Дякую магазину
Andriy Khomych рекомендує цей магазин
14 березня 2024 р.

Купив: Пам'ять для ноутбуків Kingston FURY 64 GB (2x32GB) SO-DIMM DDR4 2666 MHz Impact (KF426S16IBK2/64), Замовлення №1sr-20994

Купув 2 планки оперативки, проконсультували, допомогли вибрати, купив. Не дивлячись на блокаду кордону прийшло в домовлений термін. Планки робочі, оригінальні, пройшли тести. Загалом дякую і рекомендую.
Deimoc не рекомендує цей магазин
3 лютого 2024 р.

Хотів купити: Жорсткий диск WD Purple Surveillance 4 TB (WD42PURZ)

При купівлі по безготівковому розрахунку ціна виростає на 25%. При ціні на сайті в 4000 грн ціна по безготівці стає 5000грн. Не раджу зв'язуватись із таким магазином.
Gr4ve рекомендує цей магазин
24 січня 2024 р.

Купив: Оперативна пам\'ять Hynix, Замовлення №1sr-20970

Випадково переплатив за товар зайві кошти через мобільний застосунок (ввів завелику сумму), і навіть не помітив що переплатив через власну неуважність. Магазин зв'язався зі мною і негайно повернув зайве назад. Ціную чесність, лайк, підписка :)
Дима Иващенко рекомендує цей магазин
18 січня 2024 р.

Купив: Пам'ять для настільних комп'ютерів Kingston FURY 16 GB (2x8GB) DDR4 3200 MHz Beast Black (KF432C16BBK2/16), Замовлення №1sr-20952

Замовляв оперативку, зі мною зв'язались в той же день, та обговорили умови оплати, вибрав часткову (300 грн). Замовлення прийшло на наступний день, тобто 18.01.24. Все супер, товар в належному вигляді, та є всі чеки + гарантія. Мені все дуже сподобалось, максимально рекомендую цей магазин