Відгуки про NewShina

Nickolay Nevazno рекомендує цей магазин
20 грудня 2025 р.

Купив: Michelin CrossClimate 3 245/50 R19 105V XL , Замовлення №01654

Повністю задоволений. І спілкуванням, і відповідністю товару, і обговореними умовами доставки
unkn0wn не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
6 листопада 2025 р.

Хотів купити: Літні шини Uniroyal RainExpert 5 (205/60R16 92H)

ціна на хотлайні заявлена менша аніж на сайті.
Vitaliy Budko рекомендує цей магазин
26 червня 2025 р.

Купив: Continental AllSeasonContact 2 255/50 R20 109V XL, Замовлення №1111

Обговорили альтернативи й варіанти оплати. На момент замовлення ціна була одна з найменших у порівнянні з іншими магазинами. На наступний день після мого підтвердження й оплати товар відправили з іншого міста через НП й за добу я вже отримав й поставив. Відбалансувалося без проблем. Магазин рекомендую
alex ma рекомендує цей магазин
11 червня 2025 р.

Купив: Літні шини Goodyear EfficientGrip Performance 2 (205/55R16 91H), Замовлення №1111

Раджу магазин. На телефоні людина, яка тямить у шинах. Повністю організував доставку з іншого міста. Безкоштовно! інформацію уточнював швидко і без затримок передзвонював.
Стас1520 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
23 листопада 2024 р.

Хотів купити: Habilead IceMax RW501 245/65 R17 111H XL

Представник магазину «NewShina»
Добрий день! Нам дуже прикро, що товар відправили не вранці, а ввечері. Дуже велике навантаження на склад у зв"язку з гарячим сезоном. Дякуємо за відгук і просимо вибачити за незручності.
5 грудня 2024 р. Відповісти
Olexander Orliuk рекомендує цей магазин
18 вересня 2024 р.

Купив: Petlas Explero Ice W681 215/60 R17 100T XL, Замовлення №366407

Мав справу з цим магазином. Купував зимові шини по дуже приємній ціні. Проплачував на карту банку повну передоплату, десь після обіду.. Відправка була на мою адресу з іншого міста, що порадувало, вечором того-ж дня. Шини були як зазначалось в замовленні. Дякую. Приємно було мати справу.
BlackAlex не рекомендує цей магазин
6 квітня 2021 р.

Хотів купити: Michelin Latitude Cross 235/50 R18 97H

цена не соответствует, звонить не стал - обман с самого начала.
Відповідь представника «NewShina»
Здравствуйте! А как Вы пришли к выводу, что цена не соответствует, если даже не звонили? Цены могут отличаться в зависимости от года выпуска, производителя и т.д. Поэтому, прежде чем писать отрицательный отзыв, нужно было уточнить детали по телефону. С уважением!
Pavel Dorochynskyi не рекомендує цей магазин
19 листопада 2020 р.

Хотів купити: Новая резина

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Не рекомендую иметь дело
Відповідь представника «NewShina»
Здравствуйте! Аргументируйте, пожалуйста для того, чтобы мы понимали, что именно Вас не устроило в нашей работе.
Хтось Десь не рекомендує цей магазин
17 листопада 2020 р.

Хотів купити: шина Dunlop Wintersport 3d 215/60/R16

Ціна на Hotline не відповідає фактичній. Замануха, тому не раджу. На hotline шина Dunlop Wintersport 3d 215/60/R16 вказана ціна 2670грн, по факту 2908грн.
Відповідь представника «NewShina»
Здравствуйте! Цены могут отличаться в зависимости от года выпуска, производителя и т.д. Сайт автоматически подтягивает самую низкую цену на данную марку и модель, имеющуюся в наличии. А цена зависит от факторов, описанных выше.
Виктор Шевчук рекомендує цей магазин
2 листопада 2016 р.

Купив: NORDMAN RS2

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

быстро отправили. Резина огонь. Самоходная колесница по слякоти прет аки посуху, даже не подрубая полный привод.
Відповідь представника «NewShina»
Спасибо, боримся за клиентов)