Відгуки про Євро Плюс

Andrey Pe рекомендує цей магазин
29 серпня 2023 р.

Купив: Відеокарта ASUS TUF-RTX4070-O12G-GAMING, Замовлення №24517

Дуже сподобався магазин. Купував у них відеокарту ASUS TUF RTX4070. Все на вищому рівні. Зразу подзвонили для підтвердження замовлення і на ранок можна вже було отримати товар. Забирав замовлення в офісі. Хороше відношення і розуміння до покупця. Так тримати)
wlatte рекомендує цей магазин
21 серпня 2023 р.

Купив: Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 4070 GAMING OC 12G (GV-N4070GAMING OC-12GD), Замовлення №24431

Брав у цьому магазині відеокарту за рекомендацією друга. Приємна ціна, менеджер швидко зв'язався, швидко відправили. Всі пломби на місці. Дуже радий придбанню. Успішно зареєстував відеокарту на сайті Gigabyte, що дає додатково рік гарантії. Дуже задоволений сервісом. Рекомендую магазин до співпраці!
MaFamily рекомендує цей магазин
28 червня 2023 р.

Купив: Корпус Deepcool CG560, Кулер процесорний Noctua NH-D15, Замовлення № 24247

Дуже вдячний працівникам магазину! Швидко зв'язались, дали корисні поради з приводу технічних характеристик товару. Швидко відправили товар з максимальним терміном гарантії. Буду й надалі купувати в цьому магазині!
micklecat рекомендує цей магазин
3 травня 2023 р.

Купив: Материнська плата ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI (90MB1BI0-M0EAY0), Замовлення №24027

Все ок, хороший магазин. Низька ціна, швидка відправка.
akulinin.yaroslav рекомендує цей магазин
10 січня 2023 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 5600 (100-100000927BOX), Замовлення №23363

Все круто! Менеджер связался в день заказа, уточнил все по заказу, приятен в общении
Pasha Kravetz рекомендує цей магазин
7 грудня 2022 р.

Купив: asus-tuf-1660-super-o6g-gaming

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Дуже приємні, відповідальні люди. Все чітко, а головне з індивідуальним підходом, на відміну від більш крупних мереж магазинів. Плюс, приємні ціни.
iG0R рекомендує цей магазин
15 жовтня 2022 р.

Купив: Arctic Liquid Freezer II - 420 (ACFRE00092A), Замовлення №22579

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Гарне співвідношення ціна/тривалість гарантії - одна з найнижчих цін водночас з гарантією 60міс. Дуже гарне та ввічливе відношення до клієнта.
hlv112 рекомендує цей магазин
21 вересня 2022 р.

Купив: AMD Ryzen 5 5600 (100-100000927BOX)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Магазин - супер Менеджер - супер Отгрузка на след день после заказа - супер Видяха и проц - чума !!! ASUS Radeon RX 6600 XT (DUAL-RX6600XT-O8G) AMD Ryzen 5 5600 (100-100000927BOX) Рекомендую
Mr. None рекомендує цей магазин
13 вересня 2022 р.

Купив: Пам\'ять для настільних комп\'ютерів Kingston FURY 16 GB (2x8GB) DDR5 4800 MHz Beast (KF548C38BBK2-1

Швидко оформили і доставили замовлення. Рекомендую
Александр рекомендує цей магазин
31 серпня 2022 р.

Купив: SSD накопитель Samsung 870 EVO 500 GB (MZ-77E500B), Замовлення №22292

Давно сотрудничаю с данным магазином (за три года купил три SSD на 500 Гб и карманы к ним) и ещё ни разу не подвели. Я бы с ними и чаще работал, только вот расположение офиса для меня далековато.