Відгуки про TEHNOS.UA

Vitalii Nalotov рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Прально-сушильна машина автоматична Beko HTE7616X0, Замовлення №103769

Все відповідає опису, дуже задоволений.
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Віталій! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos.
Dima Garkusha не рекомендує цей магазин
Вчора

Хотів купити: https://www.tehnos.com.ua/ua/p129290/televizory-samsung-qe65s90d?utm_source=hotline&utm_medium=cpc&u, Телевізор Samsung QE65S90D

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Намагався зробити замовлення на цьому сайті. Попросили передплату, указали термін доставки - ніби все ок, вічливо вели комунікацію. На наступний день дзвонять і кажуть, що товар бракований, але у них є такий же самий ТВ на складі трохи дорожчий. Я не став вести далі комунікаці. Завдаток повернули швидко.
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Добрий день, Dima. Вибачте, але таке інколи трапляється. І добре, що брак виявили на складі постачальника, а не в пункті видачі і вам не довелося витрачати час на дорогу. Ми швидко знайшли цю модель в іншому місці не набагато дорожче (ціни відрізняються у постачальників) і запропонували вам.
Alla Rudenko рекомендує цей магазин
5 лютого 2025 р.

Купив: Посудомийна машина Electrolux EEM96330L, Замовлення №103771

Дякую консультантам за терплячість і докладні пояснення при виборі посудомийної машини!
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Алла! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos.
Тарас рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Духовка електрична Bosch HBJ558YS3Q, Замовлення №103660

Все пройшло на найвищому рівні! Персонал уважний і компетентний, покупки здійснювати легко та приємно
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Тарас! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos.
Vladyslav Matiukhin рекомендує цей магазин
31 січня 2025 р.

Купив: Індукційна варильна поверхня Whirlpool WB B8360 NE, Замовлення №103669

Надійний сервіс! Все отримав вчасно, товар відповідає опису. Рекомендую!
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Владислав! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos.
Katrin рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Пральна машина автоматична Haier HW70-B12929, Замовлення №103668

Великий вибір, адекватні ціни. Часто бувають знижки – це приємний бонус!
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos.
Павел Мельник рекомендує цей магазин
27 січня 2025 р.

Купив: Індукційна варильна поверхня Bosch PIF651HC1E, Замовлення №103666

Вражений якістю обслуговування! Асортимент величезний, а все зробили дуже швидко
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Павел! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos.
Ігор Стеценко рекомендує цей магазин
24 січня 2025 р.

Купив: Посудомийна машина Bosch SKS51E32EU, Замовлення №103671

Уважність до деталей і розуміння наших потреб – на найвищому рівні!
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Ігор! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos.
raymong рекомендує цей магазин
22 січня 2025 р.

Купив: Мікрохвильовка Bosch BFL634GB1, Замовлення №103672

Шукали мікрохвильовку для дому. Менеджер порекомендував ідеальну модель, яка повністю виправдала наші очікування. Велике спасибі!
Сидорук Андрій рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: Телевізор LG OLED55C4, Замовлення №103674

Консультанти уважні до деталей, терпляче відповідають на всі запитання. Ви найкращі!
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Андрій! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos.