Відгуки про TEHNOS.UA

zastr рекомендує цей магазин
6 грудня 2025 р.

Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap i.d. HS08 Multi-Styler and Dryer Straight to Wavy Ceramic Pink/Rose Gold (601848-01), Замовлення №031225

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

швидко зв'язались, швидко відправили
Андрій Бабій рекомендує цей магазин
26 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №105829

Онлайн замовлення пройшло легко, при видачі не чекали. Працівник чемний і допоміг обрати супутні товари.
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Андрій! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що допомогли та ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos
Vlad Zhigulin рекомендує цей магазин
21 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №105818

Замовляв перед піковими розпродажами, але посилку доставили миттєво. Чудовий сервіс, високий рівень відповідальності. Так тримати!
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Влад! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що допомогли та ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos
rrotturaa рекомендує цей магазин
19 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU), Замовлення №105823

Дуже приємне враження від магазину.Хочеться повертатися знову.
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що допомогли та ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos
Віталій Боришкевич рекомендує цей магазин
18 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №105811

Дякую магазину! EcoFlow за таку ціну просто знахідка. Обслуговування якісне та швидке.
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Віталій! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що допомогли та ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos
Шарова Вікторія рекомендує цей магазин
12 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel BP2000, Замовлення №105669

Знайшла усе, що шукала, і навіть більше асортимент величезний! Приємно, що ціни різні, кожен може підібрати товар під свої можливості.
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Вікторія! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що допомогли та ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos
Артем Хажиленко не рекомендує цей магазин
11 листопада 2025 р.

Хотів купити: Комплект зарядної станції BLUETTI AC300 + 2 battery module B300 (BE-AC300+B300X2), Замовлення №52829

Оформив замовлення, попросив набрати для уточнення. Слухавку магазин бере через раз, поводить себе так, ніби товар їм продати взагалі не цікаво, цілий день не в змозі сказати, чи є товар в наявності. Попри всі обіцянки продавця проінформувати про наявнісь/вісутність, так і не спромігся передзвонити і сказати хоч щось.
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Артем, доброго дня. Дякуємо за відгук. Вибачте за ситуацію, але ми повідомили, що не маємо зв'язку з постачальником і коли шнформація з'явиться, ми відповімо. Нажаль, відповідь про відсутність прийшла дуже піздно.
Олександр рекомендує цей магазин
10 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №105671

Вдячний магазину! Придбав чудовий пристрій за вигідною ціною. Менеджер швидко відповів на запитання та дав корисні поради.
Isabel рекомендує цей магазин
7 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №105683

Гарний магазин швидка доставка, все відповідає опису, ніяких проблем. Ціни середні, але якість того варта. Дякую!
Тамара Лучко рекомендує цей магазин
6 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №105729

Замовлення підтвердили за кілька хвилин, доставили вчасно. Усе відповідає опису, якість чудова, рекомендую!
Відповідь представника «TEHNOS.UA»
Доброго дня, Тамара! Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що допомогли та ви залишились задоволені нашим обслуговуванням. Будемо чекати на нові замовлення! З повагою, колектив компанії Tehnos