Хотів купити: Підставка для квітів та бутлів на коліщатках 34см Stenson R93175 [Склад: Одеса №3], Замовлення №377655622

Купив: робот для прибирання басейну Intex Автоматичний пилосос для басейну (28005), Замовлення №6545476
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Плита індукційна ударостійка крист.поверхня 2000W 28*36см (8 темп.реж,4 пр.) Besser 10360, Замовлення №41805
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Басейн каркасний Bestway 56670, Замовлення №41137

Купив: Міський самокат iTrike SR 2-079-B, Замовлення №40890

Купив: Ліжко надувне Intex 67770, Замовлення №38223

Купив: Матрас Intex 64757, Замовлення №36154

Купив: Басейн каркасний Intex 28210, Замовлення №31772

Купив: фільтр-насос Intex Пісочний фільтр-насос 4000 л/г (26644), Замовлення №29960

Купив: Дитяча парта-трансформер зі стільчиком Bambi M 4428-8, Замовлення №27820