Відгуки про CD-Market

dmykhailina не рекомендує цей магазин
11 липня 2022 р.

Купив: Електромобіль дитячий Bambi M 4560EBLR-3, Замовлення №5253

Сподобалося: наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару

Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Відповідь представника «CD-Market»
Ви замовили у нас машинку, покатались на ній і зломали. Ми пішли Вам на зустріч і прийняли її від Вас. Хоча мали право полагодити її і повернути Вам, так як товар уже був в експлуатації. Що стосується швидкості, то Ви її перевіряли чи визначили "на глаз"? Наші спеціалісти перевірили машинку і вона відповідає всім характеристикам написаним на сайті.
Цікава відповідь магазину... дуже красномовна.. навіть ризикувати не стану у них щось купувати, дякую за відгук!!!
5 червня 2023 р. Відповісти
Mezozoy не рекомендує цей магазин
5 липня 2022 р.

Хотів купити: Велосипед 26 d.G26BELLE A26.2, Замовлення №5394

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення

Відповідь представника «CD-Market»
Дякуємо за Ваш відгук. Але дійсно зараз велика кількість замовлень і товар швидко закінчується. Кошти ми Вам повернули одразу. Приносимо вибачення за незручності
Вита Лысак рекомендує цей магазин
1 липня 2022 р.

Купив: Дитячий самокат, Замовлення №4869

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Дуже сподобалося співпрацювати з магазином, все дуже швидко та товар відповідав опису. Дякую
Представник магазину «CD-Market»
Віта, ми дуже вдячні за Ваш відгук, це дуже важливо для нас! Дуже сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами.
5 липня 2022 р. Відповісти
Epic Queen Fm рекомендує цей магазин
25 червня 2022 р.

Купив: Велосипед, Замовлення №4454

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Сайт магазину без проблем працює на смартфонах, навідміну від деяких популярних маркетів, які ще й вимагають установки безглуздих додатків. Відчувається простота і зручність у користуванні. Замовлення прислали дуже швидко, незважаючи на війну в країні. Повертати нічого не довелося. В цілому враження від магаза позитивне.
Відповідь представника «CD-Market»
Ми дуже вдячні за Ваш відгук, це дуже важливо для нас! Дуже сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами.
Василь Сковрунський рекомендує цей магазин
15 червня 2022 р.

Купив: Бассейн каркасный Bestway 56709, Замовлення №3824

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Була найнижча ціна, подзвонив, погодили термін відправки, скинув передплату, отримав. Все вчасно і без сюрпризів.
Відповідь представника «CD-Market»
Василь, ми дуже вдячні за Ваш відгук, це дуже важливо для нас! Дуже сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами.
Яна Рыбак рекомендує цей магазин
31 травня 2022 р.

Купив: Роликові ковзани, Замовлення №3131

Відповідь представника «CD-Market»
Яна, ми дуже вдячні за Ваш відгук, це дуже важливо для нас! Дуже сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами.
Дякую Сергію за його роботу! Замовлення прибуло навіть швидше ніж очікували!
31 травня 2022 р. Відповісти
User30935613 рекомендує цей магазин
30 травня 2022 р.

Купив: Profi 26 power велосипед, Замовлення №3063

Спасибо большое! Товар соответствует описанию. Отдельное спасибо Сергею, по просьбе отправили товар раньше срока. Очень вежливый продавец. Рекомендую однозначно!
Відповідь представника «CD-Market»
Спасибо за Ваш отзыв, это очень важно для нас. Надеемся увидеть Вас в числе постоянных клиентов.
Oleg не рекомендує цей магазин
4 травня 2022 р.

Хотів купити: iTrike SR 2-018-10-1-W белый

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Просят предоплату за товар
Відповідь представника «CD-Market»
Oleg дякуємо за ваш відгук, але на сайті написано Потрібна передоплата за доставку, то що Вам не сподобалось ?
Представник магазину «CD-Market»
Олег та напишіть будь ласка про яке замовлення мова? Бо ми зараз дуже ретельно обробляємо кожен відгук, та намагаємося по максимумму забеспечити нашім покупцям найкращий сервіс . То пишіть мені, я директор +380674439914 Олександр
4 травня 2022 р. Відповісти
№192297778
5 травня 2022 р. Відповісти
zmsnbvbzvbkdlfhv не рекомендує цей магазин
22 лютого 2022 р.

Хотів купити: Бензогенератор Weekender GT3500IO

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Дозвониться не смог. Номер телефона только один и тот помечен как CallBack. Естесственно мне никто не перезвонил. Общение только через Viber. На каждый вопрос ждешь ответ 5-10 минут. В результате информация указанная на сайте оказалась ложью. В частности мне сообщили, что пункта выдачи заказов в Киеве у них нет, хотя на сайте он указан с конкретным адресом. Доставка товара только через Новую Почту. И как результат удорожание стоимости товара. Обман!
Aswer Waser не рекомендує цей магазин
24 вересня 2021 р.

Купив: Velosiped zapchasti na ukrainu tolko u nih i u ,,zakupka,, oni otmenjajut zakaz posle togo kak nedoz, Замовлення №128857

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Не сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Mobilnaja versija nerabotaet
Представник магазину «CD-Market»
Спасибо за Ваш заказ. К сожалению наш менеджер не смог ка Вам дозвонится для уточнения информации по заказу, поэтому Ваш заказ был отменен. Приносим извинения за причиненные неудобства, и предлагаем скидку 5% на следующий заказ
29 вересня 2021 р. Відповісти