Відгуки про Amurchik.ua

NikitaNikita рекомендує цей магазин
2 лютого 2026 р.

Купив: Кліторальний вакуумний вібратор Satisfyer Pro Penguin Next Generation (SO1641), Замовлення №1767872

Перша покупка в цьому магазині(брав на подарунок). Відповіли відразу, погодили доставку, відправили в день звернення.
Відповідь представника «Amurchik.ua»
Нікіто, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину! Нам дуже приємно, що Ваша перша покупка залишила позитивні враження. Будемо раді бачити Вас знову! :)
Vlad Chudnov рекомендує цей магазин
2 жовтня 2025 р.

Купив: Вібратор-яйце Magic Motion Flamingo SO2686, Замовлення №№172-1593

Купував для дружини у якості подарунку. Відправили в день звернення. Купував по знижці, на сайті актуальна інформація, порядок
Відповідь представника «Amurchik.ua»
Добрий день, Владе! Щиро вдячні Вам за відгук! Сподіваємося, що дружині сподобався цей чудовий подарунок. Чекаємо на Вас ще. Гарного дня! :)
Vasiliy Sytenko рекомендує цей магазин
6 березня 2025 р.

Купив: вагінальний лубрикант Shunga Natural Contact 125 мл (SO2527), Замовлення №1668091

З дружиною робили ще одне замовлення в цьому магазині. Проблем не помічено. Товари якісні, хороша ціна
Відповідь представника «Amurchik.ua»
Добрий день, Vasiliy! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від покупки в нашому магазині. Щиро раді, що повертаєтеся до нас знову і чекаємо на Вас ще! Гарного дня :)
Ева Таранец рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Вібратор-яйце Magic Motion Kegel Coach, розовый (SO3817-02), Замовлення №1655088

Хороша ціна і дуже швидка доставка! Друге замовлення на цьому сайті, без претензій. Товари якісні, все працює.
Відповідь представника «Amurchik.ua»
Добрий день, Єво! Щиро вдячні Вам за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою в нашому магазині. Чекаємо на Вас ще! :)
Elza Grindor не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
23 грудня 2024 р.

Купив: Фалоімітатор GYQ Seducer Spirited Dick, телесный (6926426931039), Замовлення №165-4314

Відповідь представника «Amurchik.ua»
Вітаємо, Elza Grindor! Дякуємо, що знайшли час залишити нам відгук! :) Відповімо на Ваші питання, аби розвіяти Ваші сумніви щодо недостатньої анонімності. Всі замовлення ми вкладаємо в подарунковий паперовий пакетик з бантиком (виняток становлять великогабаритні товари), після чого власноруч запаковуємо в фірмовий пакет/коробку Нової Пошти. Тобто все пакування відбувається на складі магазину нашими робітниками, а тому працівники пошти навіть не здогадуються про вміст пакету/коробки. Чек в обов'язковому порядку вкладається в кожне замовлення також в магазині. На фірмовому пакеті/коробці і в накладній Нової Пошти ми НЕ вказуємо ні вміст, ні назву магазину, ні логотип, а відправником зазначається ФОП. Тому не переймайтеся, адже пошта виконує виключно функцію перевезення і не має жодної інформації щодо вмісту посилок. Нова Пошта отримує від нас на перевезення повністю готову і якісно запаковану нами посилку. Сподіваємося, ми відповіли на Ваші питання і розвіяли Ваші сумніви :)
Дуже вам вдячна за відповідь! Я спокійна в цьому питанні! Я тільки на початку але думаю що ще не раз до вашого магазину звернусь!
25 грудня 2024 р. Відповісти
Представник магазину «Amurchik.ua» відповів на коментар Elza Grindor
Дякуємо за зворотний зв'язок! Завжди раді Вам допомогти :) Будемо чекати на Вас знову!
25 грудня 2024 р. Відповісти
Kara рекомендує цей магазин
26 вересня 2024 р.

Купив: Rabbit-вібратор Magic Motion Eidolon Розовый (SO2687), Замовлення №1628255

Ми замовляли декілька позицій, але Magic Motion сподобався більше всього. І тут хочеться окремо сказати спасибі дівчині-консультанту Амурчика, бо саме вона мені порадила цю іграшку. Спасибі!!!
Відповідь представника «Amurchik.ua»
Вітаємо, Kara! Дякуємо Вам за те, що поділилися своїми враженнями від покупки. Завжди раді допомогти Вам з вибором!)
Tema TREND рекомендує цей магазин
2 вересня 2024 р.

Купив: Вібратор точки G Satisfyer Hot Spot (SO6105), Замовлення №1628705

Останнім часом купуємо тільки в Амурчику. Іноді трохи дорожче, ніж в інших магазинах, але якість іграшок в рази краще. Останній раз брали Hot Spot, нам дуже сподобалося:)
Відповідь представника «Amurchik.ua»
Tema TREND, вітаємо! Дякуємо за те, що поділилися враженнями від покупки в нашому магазині! Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів надалі)
Лара13 рекомендує цей магазин
19 серпня 2024 р.

Купив: Вібратор подвійний We-Vibe Chorus Orange (10023), Замовлення №1615630

Працює ідеально, немає ніяких проблем. Магазину дякую за швидку доставку і повну анонімність. Це було моє перше замовлення, враження добре
Відповідь представника «Amurchik.ua»
Добрий день, Лара13! Дякуємо за зворотній зв'язок! Ми раді, що Ви залишилися задоволені своїм замовленням. Бажаємо тривалої й приємної експлуатації і чекаємо на нові замовлення від Вас)
Вадим Коробец не рекомендує цей магазин
29 червня 2024 р.

Хотів купити: СЕКС-ГРА КУБИКИ NAUGHTY BITS ROLL WITH IT

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Замовлення приймають, гроші беруть, обіцяють відправити в один срок, відправляють пізніше і тільки говорять "Ой вибачте,ми не змогли", навіщо тоді потрібно обіцяти виконати замовлення в обговоренні сроки. Якби я знав що буде так , краще би замовив в іншому місці. Більше ніколи тут не буду замовляти.
Відповідь представника «Amurchik.ua»
Добрий день, Вадиме! Нам шкода, що сталася така прикра ситуація і Ви отримали своє замовлення не в ті терміни, в які очікували. Замовлена позиція знаходилася на віддаленому складі, про що наша менеджерка наголосила і попередила про приблизні терміни відправки. На жаль, сталася затримка постачання і ми вимушені були відправити Ваше замовлення пізніше. Нам прикро, що так склалися обставини, але намагатимемося робити все в наших силах, щоб такого більше не трапилося. Дякуємо за зворотній зв’язок, він допомагає нам ставати краще!
Dima Retinov рекомендує цей магазин
29 квітня 2023 р.

Купив: Кляп, фиксаторы., Замовлення №145-3120

Заказ получил вовремя, вполне доволен. Спасибо магазину за качественный товар и хорошие обслуживание. Рекомендую!