Відгуки про Mobileplanet

Катерина Северин рекомендує цей магазин
15 травня 2026 р.

Купив: Ноутбук MSI Raider 18 HX AI A2XWJG Core Black (A2XWJG-841US), Замовлення №118908

Замовляла ноутбук, залишилась дуже задоволена. Все прийшло швидко, у чудовому стані, повністю відповідає опису. Продавець допоміг з вибором та відповів на всі запитання. Ноутбук працює чудово, покупкою задоволена на всі 100%. Рекомендую цей магазин своїм друзям
Дмитро Ярощук не рекомендує цей магазин
11 травня 2026 р.

Хотів купити: Навушники без мікрофону Sennheiser MX 375 Black (505406)

Товару немає в наявності. Так сказав менеджер в повідомленні. Хоча на сайті пише що він в наявності. Нічого супер страшного, але буквально не працює коректно.
tvv1 не рекомендує цей магазин
29 квітня 2026 р.

Хотів купити: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" 2026 Apple M5 10 core GPU 24GB 1TB Midnight (MDHG4)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Mykola Sodyl рекомендує цей магазин
18 квітня 2026 р.

Купив: Lenovo Idea Tab 8/128GB Wi-Fi Luna Grey + Pen (TB336FU), Замовлення №118081

Дякую магазину за гарний товар і приємну ціну) Швидка відправка і доставка
John Carter рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р.

Купив: Навушники TWS Samsung Galaxy Buds4 Pro Black (SM-R640NZKA), Замовлення №117101

Не перший раз роблю замовлення в цьому магазині. Гарні ціни, багатий вибір товару. Проблем з ними не мав. В сіті центрі на котовського Одеса приємний хлопець / продавець. Дайте йому премію). Дякую
Богдан Робоча не рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р.

Хотів купити: Ноутбук Alienware 16 Aurora AC16250 (VYKJ8), Замовлення №116837

Оформив замовлення у магазині, зі слів менеджера товар повинен був бути доставлений у точку видачі у Львові до тижня часу. Протягом цього часу ніхто не зателефонував. Коли я подзвонив уточнити стан замовлення мені повідомили, що товар відсутній і в наявності не буде, хоча на сайті відображається, що товар є на складі.
Yevhenii Tarasov не рекомендує цей магазин
7 березня 2026 р.

Хотів купити: microSDXC Kingston 256 GB microSDXC Class 10 UHS-I U3 Canvas Select Plus + SD Adapter (SDCS2/256GB), Замовлення №116984

Зробив замовлення на сайті, наступного дня передзвонили зранку - кажуть, що такий товар закінчився. Заходжу на Hotline вдень - знову вони рекламують ці карти пам'яті по "смачній" ціні. Не раджу цей магазин, лише витратите дарма час.
mEdved не рекомендує цей магазин
13 січня 2026 р.

Хотів купити: microSDXC Kingston 128 GB microSDXC Canvas Go! Plus UHS-I U3 V30 A2 Class 10 (SDCG4/128GBSP), Замовлення №115193

Ціна не відповідає опису. Після замовлення зателефонували і запропонували придбати товар за ціною в 2 рази вище заявленої.
Олександр Пасіка рекомендує цей магазин
28 грудня 2025 р.

Купив: Саундбар TCL Q85H PRO, Замовлення №358347

Покупкою задоволений!!! Все супер!!! Ваш магазин добре сподобався, гарні ціни.
offside не рекомендує цей магазин
25 грудня 2025 р.

Хотів купити: microSDHC SanDisk 32 GB microSDHC UHS-I Ultra + SD adapter SDSQUNR-032G-GN3MA, Замовлення №114432

Подзвонили сказали , що все розкупили. SanDisk microSDHC C10 UHS-I (SDSQUNR-032G-GN3MA), Dynamode USB 6(5.1) blue (USB-SOUNDCARD2.0 blue) (UA), Jack 3.5mm папа/2х3.5mm мама Cablexpert (CCA-417) , HDMI to micro-HDMI Cablexpert (A-HDMI-FD)