Відгуки про Bitovoy.com.ua

Евгений рекомендує цей магазин
6 травня 2025 р.

Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 685.M, Замовлення №54623

Выгодные цены! Купил кофеварку по лучшей цене! Доставили в день заказа. Обратная связь на высоте! Рекомендую!
Gasik рекомендує цей магазин
28 квітня 2025 р.

Купив: Philips Series 8000 XD8122/10, Пилосос з мішком Philips Series 8000 XD8122/10, Замовлення №234

рекомендую данный магазин ,всё отлично
bimirina рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Купив: Плита газова BEKO FSG52020FW, Газова плита Beko FSG52020FW, Замовлення №53837

Дякую працівникам магазину за швидку обробку замовлення та доставку плити у обговорений термін.
Данило Косенко не рекомендує цей магазин
11 квітня 2025 р.

Купив: Philips All-in-One Series 5000 MG5940/15, Тример універсальний Philips All-in-One Series 5000 MG5940/15, Замовлення №53090

Прийшов повністю розряджений. Аби перевірити прийшлось позичати блок живлення.
Відповідь представника «Bitovoy.com.ua»
Доброго дня Шановний Данило! Все з вашим триммером добре, він не був разряжением. Всі бритви та тримери не вмикаються одразу з коробки, це зроблено для того щоб він не ввімкнувся під час транспортування. Грубо кажучи його треба "активувати" шляхом під'єднання до зарядного пристрою. Тобто ви його не зарядили коли перевіряли, а просто увімкнули під'єднавши до зарядного пристрою. Дякуємо за звернення.
Таня Нюся2 рекомендує цей магазин
18 березня 2025 р.

Купив: Кухонна машина Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004SI, Замовлення №52650

Придбали кухонну машину кенвуд.В неділю замовила ,в понеділок оплатили,в вівторок отримали.Ціна дешевша,ніж у інших.
ko1961 рекомендує цей магазин
5 лютого 2025 р.

Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi ECP 35.31, Замовлення №51186

Купил кофеварку delonghi eco 35.31. Все оговоренные условия соблюдены. Заказал перед обедом, в три часа по полудню забрал. Цена самая низкая на hotline. Гарантия 2 года после регистрации через QR-код. Кофеварка зачетная, ни чем не хуже серии ЕС, другой внешний вид, но дешевле на 1,5 тысячи.
antu рекомендує цей магазин
31 січня 2025 р.

Купив: Набір посуду Tefal Ingenio Emotion 13 предметів (L897SD74), Замовлення №50999

Товар був наявності, ціна та характеристики відповідали вказаним, швидко зв'язались, чек додали до посилки
Алексей Григоренко рекомендує цей магазин

Купив: Титаниум Кенвуд миксер kvl85.045, Замовлення №40096

Fyodor рекомендує цей магазин

Купив: Занурюваний блендер Gorenje HBC802QW, Замовлення №50946

Все відмінно та швидко.
Анна Подгайко рекомендує цей магазин

Купив: Мікрохвильовка Samsung MS23DG4504AGUA, Замовлення №50716

Дякую працівникам за консультацію стосовно товару. Доставка здійснена вчасно, кур'єри дуже ввічливі та привітні! Дуже рекомендую цей магазин!
29 січня 2025 р. Відповісти