Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 685.M, Замовлення №54623
Купив: Philips Series 8000 XD8122/10, Пилосос з мішком Philips Series 8000 XD8122/10, Замовлення №234
Купив: Плита газова BEKO FSG52020FW, Газова плита Beko FSG52020FW, Замовлення №53837
Купив: Philips All-in-One Series 5000 MG5940/15, Тример універсальний Philips All-in-One Series 5000 MG5940/15, Замовлення №53090
Купив: Кухонна машина Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004SI, Замовлення №52650
Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi ECP 35.31, Замовлення №51186
Купив: Набір посуду Tefal Ingenio Emotion 13 предметів (L897SD74), Замовлення №50999
Купив: Титаниум Кенвуд миксер kvl85.045, Замовлення №40096
Купив: Занурюваний блендер Gorenje HBC802QW, Замовлення №50946