Купив: Квадрокоптер DJI Avata 2 FPV Drone with 3-Battery Fly More Combo (CP.FP.00000151.02), Замовлення №43-24388626

Купив: Брелок Centurion, Замовлення №109771

Купив: Asus ROG AeroActive Cooler X Pro, Замовлення №107583

Купив: Обігрівач масляний , Замовлення №107357
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Коаксіальна автоакустика JBL Stage2 624, Замовлення №106754
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: масляний обігрівач Gorenje OR2000M, Замовлення №106986
Хотів купити: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора MUST LP16-48100, Система зберігання енергії модульна (комплект) MUST PV19-6048 EXP + 1 АКБ MUST LP1600-48100

Купив: Принтер А4 Canon i-SENSYS LBP243dw з Wi-Fi (5952C013), Замовлення №105664

Купив: Портативна колонка JBL Charge 5 Midnight Black (JBLCHARGE5BLK), Замовлення №55087544
Купив: Настільна стійка Anda Seat Stealth Pro II RGB 17"-42" Black (AD-W-A9X-1S-BB), Замовлення №105893