Відгуки про Glance

11 січня 2025 р. На модерації

Купив: Офісне крісло для персоналу IKEA MARKUS (702.611.50), Замовлення №17213

Absol7te рекомендує цей магазин
3 вересня 2024 р.

Купив: Офісне крісло для персоналу IKEA MARKUS (702.611.50), Замовлення №000225378

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Відправили товар в день замовлення. Приїхав в оригінальній упаковці Ikea. Нарікань до магазину немає, рекомендую !)
Відповідь представника «Glance»
Вдячні за ваш відгук! Бажаємо приємного користування кріслом. Будемо раді і надалі отримувати замовлення від вас)
Анастасия Федорова рекомендує цей магазин
14 серпня 2024 р.

Купив: Кушетка з 3-а шухлядами HEMNES / 903.493.26;білий;, Замовлення №000220765

Замовляла ліжко і два матраси. Якість чудова, гарне пакування, доїхало до Запоріжжя прекрасно, вчасно доставили. Прекрасне обслуговування та ставлення до клієнта. Все чітко та на висоті. Всіх благ, гарних продаж. Рекомендую від душі.
Відповідь представника «Glance»
Анастасія, дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені покупкою та процесом оформлення замовлення. Чекаємо на нові замовлення від вас!
Galyna Yermakova рекомендує цей магазин
1 серпня 2024 р.

Купив: Офісне крісло MARKUS / 105.218.58;світло-сірий;, Замовлення №13755

Дякую продавцю за надану допомогу з вибором кольору. Відповіді на всі мої питання отримала надзвичайно швидко. Крісло гарно вписалося в інтер'єр, зручне та якісне. Швидка відправка товару.
Відповідь представника «Glance»
Дякуємо за високу оцінку роботи нашого магазину. Будемо раді і надалі отримувати замовлення від вас!
duoSpirit рекомендує цей магазин
29 липня 2024 р.

Купив: Зеркало IKORNNES / 302.983.96;ясен;52x167;, Замовлення №13591

Замовляли дзеркало, все пройшло супер. Якість на висоті. Дякуємо!
Відповідь представника «Glance»
Дякуємо за високу оцінку роботи нашого магазину. Чекатимемо на нові замовлення від вас.
Лора Фаст рекомендує цей магазин
21 липня 2024 р.

Купив: Стільчик для годування IKEA Антилоп (290.672.93), Замовлення №13102

Відповідь представника «Glance»
Дякуємо за позитивну оцінку нашої роботи! Будемо раді і надалі виконувати ваші замовлення.
Владимир Морозов рекомендує цей магазин
4 липня 2024 р.

Купив: Ігровий стіл та стілець IKEA UPPSPEL/STYRSPEL (394.926.95), Замовлення №12862

Все було швидко, у встановлені строки. Рекомендую
Відповідь представника «Glance»
Дякуємо вам за відгук! Нам приємно, що ви залишились задоволені покупкою у нашому магазині.
YellowP1e рекомендує цей магазин
9 червня 2024 р.

Купив: Офісне крісло MARKUS / 105.218.58;світло-сірий;, Офісне крісло для персоналу IKEA MARKUS (105.218.58), Замовлення №12267

Магазин відпрацював на 5+. Дуже швидка обробка та доставлення замовлення. Заводське пакування від IKEA. Крісло гарне, зручне та якісне. Дякую.
Відповідь представника «Glance»
Дякуємо за ваш відгук! Будемо раді і надалі отримувати від вас замовлення.
kvites рекомендує цей магазин
9 червня 2024 р.

Купив: Дзеркало на кронштейні IKEA FRACK (380.062.00), Замовлення №12348

Віччливий, чемний продавець. Відповів на всі запитання, дав рекомендації. Тримав зв'язок до самого отримання товару.
Відповідь представника «Glance»
Дякуємо за відгук! Нам приємно, що вам сподобалося здійснювати замовлення у нашому магазині.
Марианна Гайдамака рекомендує цей магазин
17 травня 2024 р.

Купив: Плюшевий лев, Замовлення №11833

Дуже задоволена
Відповідь представника «Glance»
Маріанна, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що ви задоволені покупкою.