Купив: Радіатор панельний Terra Teknik 22K 500x1600 (бічне підключення), Замовлення №263020
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Змішувач для раковини Kroner KRM Ems-C010 CV017355, Замовлення №№162858
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Инсталляция для унитаза Geberit Duofix Omega H98 111.030.00.1, Замовлення №162564

Хотів купити: Система зберігання енергії в одному корпусі (All-in-One) Marstek Venus E 3.0, Замовлення №160883
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Купив: Душова система GROHE Quickfix Vitalio Comfort 250 26984001, Замовлення №160145

Хотів купити: Ручний душ Hansgrohe Pulsify Select Activation 24101000, Замовлення №159066

Купив: Рушникосушарка електрична Navin Avalon 480x800 (12-103153-4880), Замовлення №157588

Купив: Marstec, Замовлення №159024

Купив: Набір для заточення Spyderco Triangle Sharpmaker (204MF), Замовлення №1355
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек