Відгуки про ЕвроТепло

Оксана Ревякина не рекомендує цей магазин
12 червня 2025 р.

Хотів купити: Душова система Hansgrohe Crometta E 240 27298000

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Ціна не відповідає дійсності. Потім кажуть що не має в наявності. Пропонують заміну за завищеною ціною. Трата часу. Не рекомендую.
Valery Dubrovsky рекомендує цей магазин
9 червня 2025 р. На модерації

Купив: Ванни, інсталяцію,батарею..., Замовлення №149198

Sergiy1980 рекомендує цей магазин
6 червня 2025 р.

Купив: Інсталя grow rapid + клавіша унітаз, Інсталяція GROHE Rapid SL 3884000G, Замовлення №148942

Рекомендую даний магазин, є доставка і само вивіз з точки видачі! Все пройшло супер!
Oleksii Popov рекомендує цей магазин
6 червня 2025 р.

Купив: Cersanit Набір B246 Змішувач Vero раковина+Змішувач Vero ванна/душ+Душ комплект Senti - S601-126, Замовлення №148949

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовив змішувач, був у наявності, відправили швидко. Змішувач вже встановлений, все працює! Магазин рекомендую.
N S не рекомендує цей магазин
31 травня 2025 р.

Купив: Hansgrohe COMFORTFLEX шланг для душу 1600 мм ?\', хром - 28168000, Hansgrohe CROMETTA Vario ручний душ, білий/хром - 26330400, Замовлення №150167

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Купил в данном магазине лейку для душа и шланг к ней . В тот же день 25 мая связались , подтвердили наличие и выслали реквизиты на оплату . Оплатил . Далее никто ничего не высылает , день , два . На третий звоню - пообещали разобраться и перезвонить. Естественно никто не перезвонил . 29 мая звоню снова , рассказывают что это склад виноват и что отправят 30ого. Действительно 30 ого отправили , только в посылке один шланг без лейки !!! Крайне не рекомендую этот магазин . Деньги пока не вернули !
Відповідь представника «ЕвроТепло»
Доброго дня, Микола. Дякуюємо за Ваш відгук, він допоможе нам покращити роботу. Нажаль, позиції із замовлення виявились в різних містах, одна з яких на вітрині. Не вийшло відправити разом, а другу позицію швидко переоформити з іншого складу, тому шланг поїхав окремо. Приносимо свої вибачення за цю ситуацію, кошти повернули. Сподіваємось й надалі бачити Вас серед наших покупців.
Oleg рекомендує цей магазин
29 травня 2025 р.

Купив: Унітаз-компакт Qtap Nando QT12221222AW, Замовлення №150184

Артем Ок рекомендує цей магазин
17 травня 2025 р.

Купив: Optina Prime DC 15-15, Замовлення №148779

Дуже гарний магазин. Все швидко та якісно. Купував насос підвищення тиску, Дуже задоволенний.
Sonkie рекомендує цей магазин
17 травня 2025 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Gorenje TGR50SNGV9, Замовлення №148795

Працює вже три місяці, проблем не виявив. Магазин рекомендую, ціни, асортимент товару та сервіс мені подобаються
MEN4IK PLAY рекомендує цей магазин
13 травня 2025 р.

Купив: Інсталяція Koller Pool Dune 1200SL KP-112-001, Замовлення №1101988

Mariia Rostotska рекомендує цей магазин
8 травня 2025 р.

Купив: Душова система Kubis Chrom, Замовлення №148677

Замовляла душову систему Kubis Chrome. Покупкою задоволена, замовлення отримала швидко, якість хороша. Рекомендую!