Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про ЕвроТепло

Марина Ткач рекомендує цей магазин
26 березня 2026 р.

Купив: Душова система GROHE Quickfix Vitalio Comfort 250 26984001, Замовлення №160145

Купила душову систему з тропічним душем. Покупкою задоволена ? Ціна і якість супер. Швидко відправили,консультація на вищому рівні? Рекомендую ???
Відповідь представника «ЕвроТепло»
Дякуємо Вам за відгук! Будемо раді співпраці в майбутньому!
игорь кириченко не рекомендує цей магазин
27 лютого 2026 р.

Хотів купити: Ручний душ Hansgrohe Pulsify Select Activation 24101000, Замовлення №159066

Підтверджують наявність, беруть передоплату, кажуть сьогодні відправка і не відправляють і так 3 дні поспіль,За тиждень замовлення так і не відправили. Зовсім не зацікавлені у клієнтах Не раджу
Відповідь представника «ЕвроТепло»
Перепрошуємо за затримку. Сталась помилка із залишками складу, через що відправка переносилась. Після підтвердження відсутності товару передплату повернули одразу та в повному обсязі. Ми завжди повертаємо кошти, якщо замовлення неможливо виконати. Працюємо над тим, щоб подібних ситуацій більше не виникало.
Zinaida S рекомендує цей магазин
23 лютого 2026 р.

Купив: Рушникосушарка електрична Navin Avalon 480x800 (12-103153-4880), Замовлення №157588

Замовила електоросушарку, працює відмінно, виглядає шикарно, довелось трішки зачекати, але очікування себе виправдало! Дуже задоволена, рекомндую!
Відповідь представника «ЕвроТепло»
Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нашого магазину! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням. Працюємо для вас і завжди будемо раді новим замовленням!
Ihor Ivanitskyi рекомендує цей магазин
21 лютого 2026 р.

Купив: Marstec, Замовлення №159024

Все влаштувало. Адекватна ціна. Швидке відвантаження. Рекомендую.
Відповідь представника «ЕвроТепло»
Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо вашу довіру та завжди стараємось забезпечити швидку відправку й якісний сервіс. Звертайтесь — будемо раді співпраці!
Микита Семененко рекомендує цей магазин
18 лютого 2026 р.

Купив: Набір для заточення Spyderco Triangle Sharpmaker (204MF), Замовлення №1355

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

сподобалось
Юля Ковальчук рекомендує цей магазин
13 січня 2026 р.

Купив: Koller Pool Акрилова ванна Neon New 170?70, Замовлення №N157545

Купувала акрилову ванну Koller Pool. Після передоплати відправили вже наступного дня. Дякую менеджеру за допомогу у виборі та гарний сервіс!
Відповідь представника «ЕвроТепло»
Дякуємо за високу оцінку та приємні слова! Нам дуже важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним. Будемо раді бачити вас знову в Євротепло!
Pa7ul не рекомендує цей магазин
11 січня 2026 р.

Хотів купити: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ariston SG1 80 V EU (3213001)

Ціна товару не відповідає дійсності. По факту різниця складає 500грн.звісно у більшу сторону. Не рекомендую зв'язуватися. Змавлення на їх сайті по одній ціні, а потім передзвонюють і кажуть іншу, дорожчу ціну
Відповідь представника «ЕвроТепло»
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося негативне враження. Хочемо пояснити ситуацію: ціни на сайті та маркетплейсах можуть тимчасово не встигати оновлюватися у разі змін від постачальника. Під час підтвердження замовлення менеджер обов'язково уточнює актуальну ціну, щоб клієнт міг прийняти зважене рішення ще до оплати. Ми не відправляємо товар без погодження ціни з покупцем. Дякуємо за зворотний зв'язок — він допомагає нам покращувати сервіс
Serhii Struk не рекомендує цей магазин
5 листопада 2025 р.

Купив: Рушникосушарка електрична Navin Авангард 360x800 (12-028153-3680), Замовлення №154682

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Не сподобалося: повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Продали бракований товар, у поверненні відмовили, відправили в сервісний центр виробника, хоч пройшло всього пара днів.
Відповідь представника «ЕвроТепло»
Дякуємо за відгук. Нам шкода, що виникла така ситуація. Увесь товар у нас продається з офіційною гарантією виробника, тому у разі можливого дефекту виріб передається до авторизованого сервісного центру для перевірки. Після висновку сервісу питання обміну або повернення вирішується згідно з гарантійними умовами. В будь-якому випадку, ми завжди готові допомогти у вирішенні питання. Дякуємо за зворотний зв'язок — він допомагає нам покращувати сервіс
Serg Bogdan рекомендує цей магазин
2 листопада 2025 р.

Купив: сушка для рушників, Замовлення №150131

ввічливий персонал швидко та профессійно допомогли підібрати това
kraplya рекомендує цей магазин
26 жовтня 2025 р.

Купив: Водонагрівач Eldom Eureka 80 SLIM 2x1.0 kW, Замовлення №150037

Купив те, що хотів, і так швидко, як хотів. Ціна була приємна. Жодних проблем. Рекомендую цей магазин.
Відповідь представника «ЕвроТепло»
Дякуємо за відгук! Сподіваємось й надалі бачити Вас серед наших покупців.