Купив: Змішувач у ванну, Замовлення №123456

Купив: Змішувач для раковини Hansgrohe Vernis Shape 71562000, Замовлення №145453

Купив: Інсталяція+Клавіша+Унітаз Koller Pool Dune 1200SL KP-112-001+Round Smart RN-0490-RW, Замовлення №Не пам?ятаю

Купив: Комплект інстанція , Замовлення №Комплект інстанція

Хотів купити: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ferroli BLUE OCEAN SEV 80

Купив: Kolo FREJA унітаз-компакт підлоговий, косий випуск, зливний бачок 3/6л, нижнє підведення, сидіння з , Замовлення №145199

Купив: Grohe Змішувач для кухні BauCurve 30547000, Замовлення №145265

Купив: Відеодомофон Slinex SM-07MND, Замовлення №264459
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, повернення товару

Купив: Унітаз,ванна, Замовлення №244793

Купив: Держатель для лейки, Замовлення №12456