Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про ЕвроТепло

Jkopol Poighkop рекомендує цей магазин
26 вересня 2024 р.

Купив: Змішувач у ванну, Замовлення №123456

Рекомендую магазин. Кваліфіковані продавці, гарний сервіс та ціни. дякую
Відповідь представника «ЕвроТепло»
Дякуємо за відгук. Сподіваємось й надалі бачити Вас серед наших покупців. Все буде Україна!!!
Артур Озюменко рекомендує цей магазин
25 вересня 2024 р.

Купив: Змішувач для раковини Hansgrohe Vernis Shape 71562000, Замовлення №145453

Чудовий магазин, замовлення виконали швидко. Рекомендую.
Ярослав Коновал рекомендує цей магазин
25 вересня 2024 р.

Купив: Інсталяція+Клавіша+Унітаз Koller Pool Dune 1200SL KP-112-001+Round Smart RN-0490-RW, Замовлення №Не пам?ятаю

Замовляв інсталяцію, отримати потрібно було в короткі терміни. Магазин швидко зреагував та на наступний робочий день вже отримав замовлення. Ціни на порядок нижчі за популярні магазини за ті ж самі товари. Рекомендую
Руслан Волынский рекомендує цей магазин

Купив: Комплект інстанція , Замовлення №Комплект інстанція

Відповідь представника «ЕвроТепло»
Павло Любий не рекомендує цей магазин
22 вересня 2024 р.

Хотів купити: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ferroli BLUE OCEAN SEV 80

Враження негативне. Відсутній товар вказаний на сайті. Пропонують аналогічний бойлер, невідомого бренду, за таку ж ціну.
Відповідь представника «ЕвроТепло»
Вибачте за незручності, можете вибрати будь-який інший бойлер, надамо максимальну знижку. Все буде Україна!!!
Iryna Osadcha рекомендує цей магазин
19 вересня 2024 р.

Купив: Kolo FREJA унітаз-компакт підлоговий, косий випуск, зливний бачок 3/6л, нижнє підведення, сидіння з , Замовлення №145199

Сподобалася консультація, яка допомогла визначитися з вибором. Також приємно вразила ціна. Все швидко та якісно.
Володимир Присяжнюк рекомендує цей магазин
12 вересня 2024 р.

Купив: Grohe Змішувач для кухні BauCurve 30547000, Замовлення №145265

lena1978 рекомендує цей магазин
25 серпня 2024 р.

Купив: Відеодомофон Slinex SM-07MND, Замовлення №264459

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Люба19 рекомендує цей магазин
21 серпня 2024 р.

Купив: Унітаз,ванна, Замовлення №244793

Були проблеми з перевізником,але все вирішилося, раджу детально дізнаватися ціну доставки і пакування
sergiy Lazar рекомендує цей магазин
21 серпня 2024 р.

Купив: Держатель для лейки, Замовлення №12456

Хороший магазин. Отправили быстро. Связались сразу. Продукт соответствует описанию