Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Xiaomi Mi Robot Vacuum S10+ White, Замовлення №КХ000000199
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Deerma Suction Vacuum Cleaner DX700S, Пилосос 2в1 (вертикальний + ручний) Deerma Suction Vacuum Cleaner DX700S, Замовлення №18876245
Купив: Геймпад Sony DualSense Nova Pink (9728795), Замовлення №18888750
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Anda Seat Kaiser 3 XL Fabric Grey, Комп'ютерне крісло для геймера Anda Seat Kaiser 3 XL White (AD12YDC-XL-01-W-PVC), Комп'ютерне крісло для геймера Anda Seat Kaiser 3 XL Gray (AD12YDC-XL-01-G-PVF), Комп'ютерне крісло для геймера Anda Seat Kaiser 3 L Fabric Grey (AD12YDC-L-01-G-PV/F), Замовлення №18877110
Купив: Чохол для смартфона Pitaka MagEZ Case 4 for Samsung Galaxy S24 Ultra - Moonrise (FM2401U), Замовлення №Замовлення № 18882444 ( 6
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Телефон , Смартфон Xiaomi POCO F6 8/256GB Black, Замовлення №Нет
Сподобалося: фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Веб-камера Logitech HD Webcam C270 (960-001063), Замовлення №6166035
Купив: Электроскутер Like.Bike Q3 2880 Wh, Замовлення №18567251
Купив: Bluetooth адаптер TP-Link UB500, Замовлення №18695164 ( 6145866)
Хотів купити: Телевізор Samsung 55