Відгуки про Цитрус

Vasyl не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
26 лютого 2026 р.

Купив: Ноутбук Lenovo IdeaPad Slim 5 14ARP10 Luna Grey, Замовлення №КИ000001274

Сьогодні ситуація набула ще більш абсурдного характеру. Зі мною зв’язалися зі служби підтримки та повідомили, що товар не підлягає ані обміну, ані поверненню, і буде відправлений мені назад, оскільки нібито минуло 14 днів з дати покупки. При тому, що ноутбук перебував на перевірці в сервісному центрі рівно 14 днів, і весь цей час знаходився у продавця, а не у мене. Вимога про повернення була заявлена мною в установлені законом строки.
26 лютого 2026 р. Відповісти
Товар повернуто тільки завдяки monobank
2 березня 2026 р. Відповісти
Алина Малина рекомендує цей магазин
22 лютого 2026 р.

Купив: Масажна накидка на крісло NAIPO oCuzen Shiatsu Back&Neck Massager (Ocuzen-S1), Замовлення №19915338

Замовляла масажер на подарунок. Був в наявності, ціна відповідала ціні на хотлайні . відправили в день замовлення. повністю задоволена покупкою . Масажер якісний , це вже другий масажер цієї фірми в родині .
Анастасія не рекомендує цей магазин
21 лютого 2026 р.

Хотів купити: Акумуляторний пилосос SAMSUNG BESPOKE AI Jet Ultra VS90F40DEK/UK , Замовлення №19918093

Оформила заказ, получила подтверждение заказа от менеджера, ОПЛАТИЛА. Прошли сутки, звонок от менеджера ‘извините товара нет, деньги вернут, могу предложить (абсолютно мне не интересную) альтернативу. Хорошего дня’. Если что, товар все еще можно заказать на сайте/в приложении.
P.S. надеюсь, тут не будет сообщения о том, что товар дефицитный и его раскупают. Пылесос за 40к очень вряд ли пользуется такой же огромной популярностью, как и зарядные станции.
21 лютого 2026 р. Відповісти
Дмитрий О не рекомендує цей магазин
19 лютого 2026 р.

Купив: IdeaPad Slim 3 15IAN8 - Type 82XB, Замовлення №19912455 ( 6494318)

Євген рекомендує цей магазин
18 лютого 2026 р.

Купив: Apple iPhone 17 256GB Mist Blue (MG6L4), Замовлення №19913366

Замовлення було швидко оброблено та відразу й відправлено, у коробці був присутній фіскальний чек, товар офіційний.
Відповідь представника «Цитрус»
Добрий день! Щиро вдячні за ваш відгук :) Приємних вражень та покупок у Цитрус!
Катерина Нікуліна не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
11 лютого 2026 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Silicon Power QS15 20000mAh White (SP20KMAPBKQS150W), Замовлення №1611647490625002927

Купила павербанк , відпарвили не ту модель зовсім. СКазача відправляти і чекати на огляд. Про терміни огляду нічого ніхто не каже. Невідомо чекати 14 днів чи більше. Потім скажуть що пройшло 14 днів і повернення не можливе?
Відповідь представника «Цитрус»
Добрий день! Дякуємо за відгук. Шкода, що ви залишились не цілком задоволені обслуговуванням. За замовленням, дійсно, сталась технічна помилка та вам були надані реквізити для відправлення товару на огляд. За результатами - вам було проведено повернення коштів. Гарного дня!
DON WORLDS не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
2 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція Jackery Explorer 2000 Plus (21-0001-000037), Замовлення №19707759  ( 6431322 )

07.12.25 замовив зарядну станцiю Jackery Explorer 2000 Plus. На наступний день зв'язався з ними щоб зробити повернення бо вона мені не підійша. Вдалося таки відправити та вони отримали. На сьогоднішній день 02.02.26 гроші не повернули, кажуть, що товар на діагностиці, а із-за того, що таких товарів багато то це може затягнутися. Але це вже черезчур. Я віддав немалі гроші і два місяці ні станції ні грошей і ще невідомо як довго це буде продовжуватися і чи вирішиться взагалі!!!
Відповідь представника «Цитрус»
Добрий день! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. За вашим зверненням товар було прийнято на перевірку та за результатами, виконано повернення коштів. Гарного дня!
9kvitka не рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Carbon Black (XOA-0005, QAT-00001, QAT-00002, QAT-00007, QAT-0, Замовлення №20400505058898

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Товар приїхав в порваному пакуванні. На вияснення витратила більше 6 годин. Для повернення змушена була звертатись у фізичний магазин, оскільки легке повернення НП не можливе . Не рекомендую магазин через некваліфікованих працівників КЦ і поганий сервіс повернення.
Відповідь представника «Цитрус»
Добрий день! Дуже шкода, що ви залишились такої думки. За вашим зверненням було подано відповідні запити для уточнення інформації щодо відправлення товару, за результатами отриманої відповіді - було надано зворотний зв'язок. Обов'язково врахуємо ваш відгук у подальшій роботі, аби надалі ви залишались виключно задоволені обслуговуванням. Гарного дня!
Максим Туровец не рекомендує цей магазин
24 січня 2026 р.

Хотів купити: Комплект енергонезалежності All-in-one Marstek Venus E 3.0 MST-BIE5-2500(2.5kW 5kWh) Код: TR-42-0030

На сайті пише що є а по факту немає
Відповідь представника «Цитрус»
Добрий день! Нам дуже шкода, що така ситуація трапилась. Товари даної категорії наразі є дуже дефіцитними та за ними постійно оновлюються залишки. Статус на сайті було оновлено на актуальний. Перепрошуємо за тимчасові незручності. Гарного дня!
Anna Grig не рекомендує цей магазин
20 січня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow RIVER 3 Plus (EFRIVER3Plus-EU-CBOX)

При спробі купити і при надпису "є в наявності" нічого крім - "На жаль, вибраний вами товар вже закінчився. Розгляньте, будь ласка, схожі товари на цій сторінці" -ви не отримуєте
Відповідь представника «Цитрус»
Добрий день! Шкода, що виникли складнощі при формуванні замовлення. Товари даної категорії наразі є дуже дефіцитними та за ними постійно оновлюються залишки. Наразі, товар, на жаль, відсутній у наявності. Статус на сайті оновлений на актуальний. Перепрошуємо за тимчасові незручності. Гарного дня!