Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Sea tools, Свердлильний верстат GRAND HCC-1750, Замовлення №79770
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару
Не сподобалося: повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Фугувальний верстат GTM SP-150, Замовлення №75823
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Купив: Акумуляторний шурупокрут Edon AD-21AUN , Набір свердел по металу HSS 5 од INTERTOOL SD-0005, Замовлення №77201

Купив: Перфоратор Grand ПЭ-2600, Замовлення №65685
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Купив: Електропила Einhell GE-EC 2240 (4501740), Замовлення №67477
Купив: Шнековий снігоприбирач Hyundai S 5556, Замовлення №65787
Купив: Професійний набір ручного інструменту Stels 14105 (82шт, посилений кейс) набір ключів для авто та до, Замовлення №264570493
Купив: Бензиновий генератор VITALS Master KLS 6.0bet (95865N), Замовлення №241558500

Купив: Бензиновий генератор Hyundai HHY 10050FE-3 ATS, Замовлення №241558499

Купив: Дриль Makita HP1640, Шурупокрут Makita DF0300, Замовлення № ТТН 20450795377641
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, фіскальний чек